סיכום שבועי

hadarinke

New member
סיכום שבועי ../images/Emo103.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט?

אייי לוב רוק אנד רוללל

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - לודעת אפגוש חברים אני מניחה. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- ממ מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- ממ דיסק השבוע שלכם- ממ בילוי השבוע שלכם- איתה D: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ממ האח הגדול אני מניחה. סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- "מכירה את זה שאת נושמת?" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- היא
משהו שהרס לכם את השבוע- הורים , צבא [לא שלי] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא יודעת. תעודות? שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט? לא אכפת לי.

How I Disappear

New member
../images/Emo21.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - עבדתי, בערב יוצא עם חברים ומחר- לא יודע עוד .. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אפטר בסדינים
מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- halo של ביונסה דיסק השבוע שלכם- בילוי השבוע שלכם- עבודה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים עונה 6 ו7 סקופ השבוע שלכם- ציטוט השבוע- "ששסי" "שסשי" "סשסי" "ססשי" וכו' תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחנים
שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט? תלוי איזה אמפי אבל בת'כלס אייפוד זה שווה

l i o r a n g e

New member
ביקשת כ"כ יפה

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - כלום אין לי חברים ואין לי חיים מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- אה אה אה אה אה אה אה אפרת גוש מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- באד רומנס של געגע דיסק השבוע שלכם- הפרטליס שמצאתי בילוי השבוע שלכם- כלום.. הייתי בפיצה עם כמה ילדים מהשכבה ביום ראשון אבל היה קקי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי כשהיה לי זמן לראות טלויזיה סקופ השבוע שלכם- כולם קקות ציטוט השבוע--- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]פפףף משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום משהו שהרס לכם את השבוע- יגאל המניאק משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני אסיים ת'לוח מבחנים הדפוק הזה שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט? אמפי3 ישן עם מסך שחור לבן ובקושי ג'יגה

ממילא אין לי מה לעשות בדקות הקרובות.

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - למדתי למבחן, אלמד למבחן. כן. הכל כרגיל. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- האלבום של תמר אייזנמן. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- סלביירשן(האלבום) של מדונה. דיסק השבוע שלכם- ^^ בילוי השבוע שלכם- אוואטר, באיחור של מאה שנה אחרי שכולללם כבר ראו אותו. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ואו. אמ, טוב, התחיל עקרות בית נואשות! והכל דבש. סקופ השבוע שלכם- התנייה אופרנטית זה לגייז. ציטוט השבוע- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- יום רביעי היה סופר מחורבן. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמ, שהוא יגמר. ואז יהיה לי שבוע ריק ממבחנייייייים. הללויה. אבל אז יש לי מועדי ב' יום אחרי יום בערך, נו טוב. שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט? תלוי באדם ותלוי באמפי. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo60.gif

מה תעשו/עשיתם בסופ"ש? - אתמול כיתת אמן עם גילה אלמגור ואחרי זה בודהה בורגרס עם ידיד. בערב היה גם מסיבה / משהו לא ברור במקלט של איזו מכרה, היה די חביב. והיום? קמתי לפני שעה, הספקתי רק להתקלח. נראה לי שיעורי בית וכאלה ולהתאמן על השיר למחר לכיתת אמן עם קרן פלס, אולי גם אראה סופסוף את The Wall כמו שצריך או את הסרט של פמילי גאי. מה שיר השבוע שלכם [ישראלי]- הרבה רונה קינן. מה שיר השבוע שלכם [לא ישראלי]- מלא מ-'The Wall' של פינק פלויד. 'Comfortably Numb'
גם הקאבר של הבאד פלאס לשיר הזה, ועוד קאבר שלהם ל'Lithium' של נירוונה. דיסק השבוע שלכם- 'The Wall'. בילוי השבוע שלכם- כל אתמול בערך... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הסרט של 'The Wall'. סקופ השבוע שלכם- נרד מזה?
ציטוט השבוע- "A distant ship's smoke on the horizon." תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוזיקה, אבל זה תמיד, לא רק השבוע משהו שהרס לכם את השבוע- ... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר קרן פלס, כרגיל בית צבי ופיתוח קול, בוחן בכימיה ביום רביעי
ושיעורים פרטיים בדרך - למרות שלא מחכה שיקרה, לא יודעת מה עוד. שאלת השבוע: אמפי 3 ממש מתוחכם כזה או אייפוד פשוט? אייפוד קלאסיק 120 ג'יגה החתיך שלי

למעלה