היי, וואו כמה זמן שלא הייתי פה!!! התגעגעתי...
אני עושה את הסיכום כולל היום... משהו ששימח אותי השבוע: שחזרנו לחוגים, ואת האמת- גם לשגרה עצמה של הלימודים... משהו שהעציב אותי השבוע: אמא שלי החריכה אותי לסדר את הארון שלי- זה לקח כיומיים וחצי חח... סגנון הריקוד של השבוע: בלט קלאסי
שיר השבוע: fix you של coldplay זמר/ להקת השבוע: קולדפלי והביטלס (אין לי כוח לאנגלית) תוכנית השבוע: דוקטור פיל חח אמא שלי ממש אוהבת את זה... ופשוט התחלתי גם לאהוב.. סרט השבוע: g.k.rowling- a year in the life סרט על ג'י. קיי. רולינג.. ממש יפה... וגם תפוס את הכלה , ו" super sise me"- סרט קצת גועלי על איש שעשה ניסוי מה יקרה לו אם הוא יאכל רק מקדונלס 30 יום- הוא הפך לחולה בטרוף... והוא היה אחד הבריאים שראיתי (עצוב) ... וכמובן- סרט שהלכתי לראות עם חברה שלי - שחק אותה סמארט - סרט ממש מגניב! רק מה שחבל זה שמעכשיו אני כמעט לא אראה אותה כי היא עזבה את החוג והיא לא איתי בבי"ס...
ספר השבוע: מתמטיקה + הנדסה של בני גורן- יותר מידי שיעורים של הרגע האחרון... מאכל השבוע: סנדוויץ עם ריבת חלב (הריבת חלב טעימה!!!) יציאת השבוע: עם חברה שלי לסרט... היה כיף ברמות... רק שמרוב שצחקנו והתחרפנו- כולם צעקו עלינו להיות בשקט חחח ציטוט נבחר של השבוע: אין לזה ככ ציטוט- אלא אם כן אני יכולה לכתוב -צחוק משוגע--צחוקמשוגע--צחוק משוגע- שלי ושל חברה שלי חח התוכניות שלי לשבוע הקרוב: לימודים, חוגים, חברות, מנוחה זהווווווווווווווווווווווווווו תמונת השבוע: אין תמונה... ולסיום: איך עבר עלי השבוע: מעולה- אחד השבועות היותר טובים שלי! ואתם בטח תבינו אותי- אני ממש שמחה שחוזרים ללמוד רק בגלל שזה אומר שחוזרים לרקוד!!!