סיכום שבועי 24/8 - 30/8

דנה 2110

New member
סיכום שבועי 24/8 - 30/8

לא פתחו סיכום שבועי לשבוע שחלף אז אני פותחת, אפילו שזה באיחור קטן. כי סיכומים זה תמיד כיף :) משהו ששימח אותי השבוע: משהו שהעציב אותי השבוע: סגנון הריקוד של השבוע: שיר השבוע: זמר/ להקת השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ציטוט נבחר של השבוע: התוכניות שלי לשבוע הקרוב: תמונת השבוע: ולסיום: איך עבר עלי השבוע: בברכת שבוע מעולה, עם המון ריקודים

talupa

New member
היי, וואו כמה זמן שלא הייתי פה!!! התגעגעתי...

אני עושה את הסיכום כולל היום... משהו ששימח אותי השבוע: שחזרנו לחוגים, ואת האמת- גם לשגרה עצמה של הלימודים... משהו שהעציב אותי השבוע: אמא שלי החריכה אותי לסדר את הארון שלי- זה לקח כיומיים וחצי חח... סגנון הריקוד של השבוע: בלט קלאסי
שיר השבוע: fix you של coldplay זמר/ להקת השבוע: קולדפלי והביטלס (אין לי כוח לאנגלית) תוכנית השבוע: דוקטור פיל חח אמא שלי ממש אוהבת את זה... ופשוט התחלתי גם לאהוב.. סרט השבוע: g.k.rowling- a year in the life סרט על ג'י. קיי. רולינג.. ממש יפה... וגם תפוס את הכלה , ו" super sise me"- סרט קצת גועלי על איש שעשה ניסוי מה יקרה לו אם הוא יאכל רק מקדונלס 30 יום- הוא הפך לחולה בטרוף... והוא היה אחד הבריאים שראיתי (עצוב) ... וכמובן- סרט שהלכתי לראות עם חברה שלי - שחק אותה סמארט - סרט ממש מגניב! רק מה שחבל זה שמעכשיו אני כמעט לא אראה אותה כי היא עזבה את החוג והיא לא איתי בבי"ס...
ספר השבוע: מתמטיקה + הנדסה של בני גורן- יותר מידי שיעורים של הרגע האחרון... מאכל השבוע: סנדוויץ עם ריבת חלב (הריבת חלב טעימה!!!) יציאת השבוע: עם חברה שלי לסרט... היה כיף ברמות... רק שמרוב שצחקנו והתחרפנו- כולם צעקו עלינו להיות בשקט חחח ציטוט נבחר של השבוע: אין לזה ככ ציטוט- אלא אם כן אני יכולה לכתוב -צחוק משוגע--צחוקמשוגע--צחוק משוגע- שלי ושל חברה שלי חח התוכניות שלי לשבוע הקרוב: לימודים, חוגים, חברות, מנוחה זהווווווווווווווווווווווווווו תמונת השבוע: אין תמונה... ולסיום: איך עבר עלי השבוע: מעולה- אחד השבועות היותר טובים שלי! ואתם בטח תבינו אותי- אני ממש שמחה שחוזרים ללמוד רק בגלל שזה אומר שחוזרים לרקוד!!!

סיכום D:

לפני שעתיים וחצי חזרתי מאילת, אני הכי עייפה שיש וכותבת בצורה צולעת ברמות חח.. משהו ששימח אותי השבוע:שהברזתי לכראוגרף החרא שלי בדקה האחרונה, אילת, קניתי דברים שרציתי. משהו שהעציב אותי השבוע: חוזרים לבית ספר,אין לי דברים לבית ספר, הכראוגרף ממשיך עוד שנה, כאבי בטן מטורפים באמצע אילת שהגבילו את יכולת התפקוד, אין לי דברים לבלט. סגנון הריקוד של השבוע: מחול ישראלי, הדבר האחרון שרקדתי. שיר השבוע:love song של שכחתי את שמה.. זמר/ להקת השבוע:^ תוכנית השבוע:חשופים חחח לאיימ. סרט השבוע: ממ אין ספר השבוע: חמשת רבעי התפוח, התחלתי והא הזוי מידי בשבילי. מאכל השבוע:עוגיות לוטוס חח יציאת השבוע: לא זכור לי.. ציטוט נבחר של השבוע: 'מה אמא את נגעת בסיפחתה בידיים?' אח שלי מכנה כיסוי למיטה בשם סיפחתה חח התוכניות שלי לשבוע הקרוב: להתחיל לקרוע תתחת בריקוד, לקנת דברים לבית ספר, לקנות דברים לבלט, להתחיל דיאטה, ללמוד ): תמונת השבוע: עקב זה שמחקתי ברוב חוכמתי את התמונות מהמצלמה, אין :) ולסיום: איך עבר עלי השבוע: מעורבב מידי.

SPSP1

New member
חוזרים לבי"ס... ../images/Emo7.gif

סיכום של השבוע האחרון לחופש חחחחח לצערי! משהו ששימח אותי השבוע: התחלתי סופסוף לרקוד השבוע!!!!! איזה כיף!!! =] והתחלתי את רמה אדבאנס 1 (R.A.D) והיא ממש טובה וכיפית! משהו שהעציב אותי השבוע: שזה השבוע האחרון, שנתקעתי בכיתה חדשה ממש גרועה בלי אף חברה שלי ולא מסכימים להעביר אותי, שלא רוצים לפתוח בבי"ס שלי את המגמה שאני רוצה וכו'... סגנון הריקוד של השבוע: ג'אז, ג'אז ושוב ג'אז!!!!!!!!!!!! כמה התגעגעתי!!! שיר השבוע: --- זמר/ להקת השבוע: --- תוכנית השבוע: לא יודעת... הגמר של פרויקט מסלול? סרט השבוע: לא ראיתי... ספר השבוע: וגם לא קראתי... מאכל השבוע: זה לא כ"כ משתנה מפעם מפעם - שוקולד! יציאת השבוע: לא יצאתי... ציטוט נבחר של השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הקרוב: ללמוד, לרקוד וללכת לתנועה - חזרתי לשגרה חחחחחח =] תמונת השבוע: ולסיום: איך עבר עלי השבוע: התחיל מאוד מאוד רע כי הידיעה שחוזרים לבי"ס ממש ביאסה, אבל נגמר דווקא ממש בסדר...

דנה 2110

New member
מסכמת

למרות שכבר יום שני. משהו ששימח אותי השבוע: שמתחילה שנת לימודים חדשה, וזה זמן טוב למצוא עבודה בסטודיו כלשהו. משהו שהעציב אותי השבוע: שוב כאבים ברגליים סגנון הריקוד של השבוע: סלסה :) הייתי בשיעור ביום שבת. שיר השבוע: שיר בערבית שידיד שלי השמיע לי... לא זוכרת את השם. זמר/ להקת השבוע: ווסטלייף והשירים הישנים שלהם. תוכנית השבוע: חשופים, אני חורשת על זה. סרט השבוע: איים אבודים, דרמה טראגית ביותר, לא מומלץ לבעלי לב חלש. ספר השבוע: לא קראתי השבוע. מאכל השבוע: שוקולד, אכלתי מלא. יציאת השבוע: לא היה משהו מיוחד. ציטוט נבחר של השבוע: "אז את מדריכה???" נאמר בערך כל הזמן כשהתפשטה השמועה שסיימתי קורס מדריכים. התוכניות שלי לשבוע הקרוב: למצוא עבודה (אני מקווה) ולחזור לג'אז ביום חמישי. תמונת השבוע: תמונה ישנה אך חמודה- מנענעים את התחת בבית פוסטר בהרצליה ולסיום: איך עבר עלי השבוע: היה נחמד וקצת מעייף בברכת שבוע מעולה, עם המון ריקודים

אוגם

New member
(=

משהו ששימח אותי השבוע: מועד שני לאודישנים בנדין בומר. משהו שהעציב אותי השבוע: חברה ממש טובה שלי טסה לפריז לשנה וחצי)= סגנון הריקוד של השבוע: קלאסי. שיר השבוע: "חתולים" של איזה מישו(= זמר/ להקת השבוע: אותו מישו[= תוכנית השבוע:האח הגדוללל סרט השבוע: מדגסקר!! הקמתי אותו לתחייה עם חברה(= שכחתי כבר כמה הוא מצחיק(= ספר השבוע:האסופית (-: מאכל השבוע: פיצה מקפיצה! ציטוט נבחר של השבוע: "הקפריזות של קפריזי" התוכניות שלי לשבוע הקרוב: ללכת פעם ראשונה לנדין בומר(= (התקבלתי...) תמונת השבוע: עייפה מכדי להעלות. דמיינו משו יפהה(= ולסיום: איך עבר עלי השבוע:כיפי[=

למעלה