סיכום שבועי שלכם:]

סיכום שבועי שלכם:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

אני עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?ממ לא עוצרת-רוני כמה פעמים-שירי מימון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא הלכתי לבצפר כמעט שבוע
רק יום חמישי באתי
ודיימנדז בקדםםם
וסיון כתבה בפורום:] משהו שהרס לכם את השבוע-שהמורה התקשרה אליי ואמרה לי לבוא לבצפר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מממ שיהיה כייף(?)
מסר לאומה-תצביעו לדיימנדז בקדם,תפרסמו משו:p ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לשמולע
כפרע:)

MOTEK2006

New member
עונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר ( שיר מהממם ) מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? hung up - מדונה first - לינדזי לוהן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כתבה על הדיימונז בראש -1- משהו שהרס לכם את השבוע- בוחן פתע של 3 דפיםם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שום דבר מיוחד מסר לאומה- תנו לדיימנדז שער במעריב לנוער !!! ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום - אני לא ממש מכירה את כולם אז ... לכול חברי הפורום !

Cm 2004

New member
זאת סיון אלבז../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

או כריסטינה אגילרה? הן מזכירות אחת את השניה בטירוףףףףף!

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?Salvame-rbd תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין ממש משהו שהרס לכם את השבוע-אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לקבל את הסינגל מסר לאומה-תנצלו את סוף השבוע לנוח
לבנות המדהימות וביוחד לסיון

KoBi v2

New member
../images/Emo41.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? הלב שלי נשבר דה מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? And then we kiss תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> (מצורפת) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מסיבת מדונה חמישי בערב
משהו שהרס לכם את השבוע- צה"ל =\
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא צריך לזהכיר בפורום... מסר לאומה- תהיו נחמדים!
למעיין

1אורטלוש

New member
שליי>

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?אסהלה-מאוהבת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>איןלי נדה על המחשב..פירמטו אתמול..אין שום תמונה.. =/ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ממ כלום =/ משהו שהרס לכם את השבוע-שבוע זיןןן בעע :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יהיה טוב.. =/ מסר לאומה- =/ ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם :]

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
check on it-beyonce תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לביונסה יש קליפ חדש והבנות בקדם ארוויזיון(מזל טוב). מסר לאומה-לפעמים חלומות מתגשמים ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. להילה וסיוון שכתבו השבוע בפורום

CrAzY4uMJJ

New member
שליייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא יצא לי לשמוע השבוע.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?השירים של פיל קולינס,אביב גפן,ניקלבק ו50 cent...=] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>>> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמממ לא יודעת... משהו שהרס לכם את השבוע-כלום.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יום ראשון-משחק של מכבי חיפה נגד בית"ר י"ם..ובשלישי-חמישי טיול לאילת עם השכבהההה
וויפיייי!!!חחח מסר לאומה-מכבי חיפה אלופי המדינהההההההההה~!!!!!!!!!!!!
ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
למעייןןןןן..!!!

d miss d

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? הלב שלי נשסר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? נקמתה של אנחלה אשמור את ליבך-גיים בויז, תלחשי לו שאהבת-אבי גואטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לאא משהו שהרס לכם את השבוע- הכל! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לשום כלום מסר לאומה- אייייייייייייייייף ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם =]

panmaz nachsol

New member
שלי:)

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? שיר הרעות (תאשימו את בן דוד שלי חחחההה) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אנארף... משהו שהרס לכם את השבוע- כלום! היה שבוע מ-קסים! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שבוע הבא קורס צניחה!
מסר לאומה- אני אחשוב על זה

למעלה