סיכום שבועי שלי אהמ!

kepit

New member
סיכום שבועי שלי אהמ!

- שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - למה התחפשתם? - הייתם בקריאת מגילה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וסתם, תמונה.

kepit

New member
אע פאק זה לא הנכון>< ../images/Emo122.gif

שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

clyps

New member
תם השרב הגדול...

שיר השבוע (של העוגיות): 'תאמיני' - שיר השבוע (כללי): 'פגישה לאין קץ'- חוה אלברשטיין, ו"california dream" של דה מאמאס & דה פאפאס. - אלבום השבוע: כמו שבוע שעבר- האוסף של חוה. - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב,מישהי, והקיבוצניקיות החביבות ממחסן התלבושות. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לספרים רק את החטא והשופטת,פתאומית לעד,עיניי בך הלומות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אתם כבר יודעים מה המערכת יחסים בניכם?" "כן! אנחנו יודעים בוודאי שאנחנו יודעים..." "הכל?" "בטח" "אתם יודעים מתי שכבתם בפעם האחרונה?" \: - דבר שהשגתם השבוע: תלבושות לתאטרון, ומסקנות קיומיות. - מאכל השבוע: אין משהו מיוחד.. - משהו שעשה לכם את השבוע: דחו את המבחן בהיסטוריה, כי המנהלת שלנו אשת חיל - משהו שהרס את השבוע: המורה הרשעית שמנעה מאיתנו לרוץ בממטרות. (למרות שנרטבנו בכל זאת אחרי שהיא הלכה
) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כל עכבה לטובה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בתאטרון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתעבור הבגרות בתאטרון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעם!!!!!!
סתם: - תמונה: תפוז לא מאפשר לי להעלות קבצים. ce la vie שבת שלום.

M i N i M i K i

New member
הפעם לא גנבתי לךO:

שיר השבוע (של העוגיות): קובי O: - שיר השבוע (כללי): סאמוור אובר דה ריינבו. בגרסא מגניבה להחריד. - אלבום השבוע: לא יודעתO: - האדם שעשה לכם את השבוע: נמ... לא יודעתO: ! ליאורה! סתם באמת לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I see you looking at me like i got what you need. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני רוצה להתאבד.. אבל אני מפחד למות. - דבר שהשגתם השבוע: תעודהXD - מאכל השבוע: נמנמנמ... סלט! - משהו שעשה לכם את השבוע: לא יודעת.. - משהו שהרס את השבוע: אני באמת לא יודעתO: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תזייפו תעודות .זה לא בריא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יעבור מהר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא? סתם: - תמונה: עוד מעט..

limors2

Well-known member
ליאורה סתם, הא?../images/Emo11.gif

לכי, לא פוגשת אותך עם זפת ונוצות בראש הר!

limors2

Well-known member
ג'קי נעלמה../images/Emo7.gif

וחזרה! -שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס מלהודות, אני כבר לא ממש שומעת עוגיות
- שיר השבוע (כללי):Johnny Rzeznik - I'm still here
וכל שיריו של דייויד קוק מאיידול. - אלבום השבוע:לשם שינוי, הפסקול של RENT! - האדם שעשה לכם את השבוע:יוסי ושלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אוי, היה לי אחד. שכחתי אותו. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)כנ"ל. ואני דווקא משתדלת לזכור דברים כאלה מאז שהסיכומים הגיעו
- דבר שהשגתם השבוע:גיימבוי במחשב, אני מניחה. - מאכל השבוע:הפופקורן של סינמה סיטי! מממ. - משהו שעשה לכם את השבוע:טיול לסינמה סיטי וסטפ אפ 2. היה כיף! - משהו שהרס את השבוע:זה שג'קי נעלמה היום ל6 שעות, כה נבהלתי. כשחיפשתי אותה היו לי סיוטים שאני אמצא אותה שוכבת בצד הכביש
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חופש בלתי צפוי זה הכי טוב שיש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר אולי אלך למכירה פומבית של הדואר, יהיה כיף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש לא צפוי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אין מישהו ספציפי סתם:זה הכל סתם. מתיחה מסרט ישן. - תמונה:הו קוק, עשה לי ילדים.

limors2

Well-known member
אחרי שחזרנו כולנו הביתה ,היא פתאום הופיעה

מייבבת בדלת!

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

- שיר השבוע (של העוגיות): כהנא חי - שיר השבוע (כללי): תמונה \ יעל לוי - אלבום השבוע: יהודה פוליקר המיטב נשמע בלופים - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות שלי או משהו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא יודעת, קרו מלא דברים השבוע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *אנחנו בסמינר מהשומר הצעיר. דפנה בתוך השק שינה, חסרת מנוחה* "עדי, איפה הציצים שלי?!" - דבר שהשגתם השבוע: הכרת החברים שלי באופן שלא הכרתי קודם - מאכל השבוע: פרוסות לחם. לצערי - משהו שעשה לכם את השבוע: הסמינר בסופשבוע! היה כייף כייף כייף. - משהו שהרס את השבוע: אחד החברים הכי טובים שלי לא משתף כראוי - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הייתי בסמינר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אקונה מטאטה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור בהצלחה את המבחן באנגלית, לעזאזל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא אבזבז את כל הכסף של החודש החדש על גלידה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אומייגד. שיר.
וסתם, תמונה. אני מתלהבת מאיזשהו שיר (אני חושבת שOh Darling של הביטלס) בסמינר, ונראית כאילו יצאתי מסרט בנות אמריקאי.

kepit

New member
שוב יוצא לחפש את המקום המושלם

שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבייD: - שיר השבוע (כללי):מבט אחרון-הפיל הכחול
- אלבום השבוע:שרון הולצמן-סיכוי קלוש
- האדם שעשה לכם את השבוע:אהוד! המאבטח בטיול! ששומע מוזיקה טובה! ונקשרתי אליו נורא! ועכשיו אני מתגעגעת אליו;[ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):שוב יוצא לחפש את המקום המושלם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"קבלו את הקורקבן שבקצפת!"
- דבר שהשגתם השבוע:אמ..הייתי אצל נאורי,הכרתי אנשים חדשים:] - מאכל השבוע:מסטיק! - משהו שעשה לכם את השבוע: שגיליתי שאהוד שומע מוזיקה טובה!D: - משהו שהרס את השבוע:שכמעט! אבל לא.. ושעבר הטיו"ש ולא הגיע לציפיות שלי..: \ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מסטיק זה טוב! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד מעט יומולדת של עדיאל השמןן:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיקרה כבררר!!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כפיר. סתם: - תמונה:מהטיולישיין:]

kepit

New member
נועה אהובתי היקרה

כתבתי לפחות פעמיים שקוראים לו אהוד

למעלה