סיכום שבועי |פסטרמה|

סיכום שבועי |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: *והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?: יאללה, לעבודה! אבירן, לא להתחמק!

מסכמשת |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע: התבטלה חזרה של ההצגה, קניון עם חברות.. דבר רע שקרה השבוע:מלאא חזרות של הצגה כלשהי תוכניות לשבוע הבא:חזרות (
), חזרות וחזרות. משהו שהייתי משפר בשבוע:מבטלת עוד חזרות! היום הכי טוב השבוע:יום שלישי! חזרה התבטלה היום הכי רע השבוע:כל הימים שבהם היו חזרות- ראשון, רביעי, חמישי. שיר השבוע:panic at the disco-we're so starving (אגב, ידעתם שהם הורידו את הסימן קריאה באופן רשמי?!) קליפ השבוע:אממ... נראה לי I WRITE SINS NOT TARGEDIES של פאניק. אחלה קליפ.. וגם אחלה שיר. (חח כתבתי איפשהו שאני רוצה אותו בחתונה) איש השבוע:הממ... אני?! מאכל השבוע:שוקולד. וקוסקוס משקה השבוע:מים סדרת השבוע:הישרדות 12 ספר השבוע:לא קוראת
סרט השבוע:לא רואה סרטים
פורום השבוע:הפורום הזה קומונת השבוע:מאיפה לי?! אהבת את עצמך השבוע? :בחלק מהזמן.. ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:מרגישה סבבה, עוד פחות מחצי שעה חזרה
*והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?: לא קניתי אף אחד.

סנאפ

הדבר הכי טוב השבוע: לא יודעת דבר רע שקרה השבוע: אייסיקיו שיט תוכניות לשבוע הבא: לילה לבן משהו שהייתי משפר בשבוע: כלום היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: Simple Plan - One Linkin Park - Leave Out All The Rest קליפ השבוע: Linkin Park - Leave Out All The Rest איש השבוע: יותר מדי בשביל שבוע אחד
מאכל השבוע: ספגטי משקה השבוע: ספרייט סדרת השבוע: כולם שונאים את כריס ספר השבוע: סרט השבוע: היץ' פורום השבוע: ניקלבאק שליטעעע... קומונת השבוע: קומונת דוטרי ז"ל אהבת את עצמך השבוע? : כן ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: טוב עד טוב מאוד *והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?: אפס. רק שירים...

א ת ו ש ש

New member
כולם נעלבים מאבירן אין לו לב../images/Emo23.gif

אין לו נשמה חחחחח..... סתם!

א ת ו ש ש

New member
עונהנהנה

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע:Another day-dream theater קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע:אורז עם קציצות משקה השבוע:ענבים סדרת השבוע:אי אר ספר השבוע:LITTLE WOMEN סרט השבוע: פורום השבוע:ניקלבאק קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? לא משהו: ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:משעמם *והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?:2 ATRR ו SSU

טבו לשי

New member
הלו

הדבר הכי טוב השבוע: ממ איזה קטע אני כבר לא זוכרת מה עשיתי השבוע דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: ים וסרט וכיף משהו שהייתי משפר בשבוע: לא ידוע היום הכי טוב השבוע: כולם היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: משהו של אלאניס קליפ השבוע: מלך האריות 2 ביוטיוב P: איש השבוע: אני טה דאם מאכל השבוע: ממ רוגלך? גלידה? משקה השבוע: מיץ אבטיח סדרת השבוע: ספר השבוע: אשתו של הנוסע סרט השבוע: קונג פו פנדה פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : בטח ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: אחלה *והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?: חוקיים? 2

כמה שאלות O:

הדבר הכי טוב השבוע: קניתי את Shallow believer של דה יוזד. סוף סוף! דבר רע שקרה השבוע: יום חמישי ברחתי מהעבודה
תוכניות לשבוע הבא: חברה מבאר שבע באה לנתניה ליומיים D: משהו שהייתי משפר בשבוע: לא הייתי בורחת מהעבודה ביום חמישי :| היום הכי טוב השבוע: יום ראשון!
היום הכי רע השבוע: שלישי שיר השבוע: Led Zeppelin - Since ive been loving you Black dog Metallica - Fade to black Nothing else matters Muse - Butterflies and Hurricans Sunburn Nickelback - Far away Someday קליפ השבוע: The used - Blue and yellow Escape the fate - Situation איש השבוע: ללא ספק שארז מאכל השבוע: Time off
משקה השבוע: ג'ק דניאלס
סדרת השבוע: Criminal Minds
ספר השבוע: בדיוק סיימתי את תחזיקו חזק של הרלן קובן סרט השבוע: אמריקן פאי 123456 עשינו מרתון אמריקן פאי אצל ארז3> היה כזה סטייל פורום השבוע: ? דה יוזד פרובבלי קומונת השבוע: ?
אהבת את עצמך השבוע? : ? ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: רעבה D: *והשאלה השבועית- כמה דיסקים של ניקלבאק יש לך?: 0 תמליצו לי על אחד טוב ואני אקנה D: אני בחורה של דיסקים D:

גיל110

New member
ג'ק דניאלס? את בקושי בת 15

boy, בקרוב צבאות העולם ילחמו רק במלחמת טילים כי כל החיילים יהיו שיכורים מדי ויהרגו אחד את השני. יש בזה דבר חיובי כי לפחות האנושות תיכחד.

מה לא בסדר איתך? |פסטרמה|

אז לעשות פעם בשבועיים סיכום? זה מה שאתה רומז? כי לי אין בעיה עם זה... אני מעדיפה לעשות פעם בשבוע ושאנשים לא יזלזלו, אבל אני מוכנה להתפשר על פעם בשבועיים וכולם יענו.

גיל110

New member
התכוונתי מה זאת אומרת

הגבתי לך להודעה הזו, והגבתי לך לשרשור בתחתית השרשור (אני נשמע עכשיו עם פיצול אישיות
)

למעלה