סיכום שבועי |פסטרמה|

סיכום שבועי |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע: דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע: היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: קליפ השבוע: איש השבוע: מאכל השבוע: משקה השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: *והשאלה השבועית- גם לך משעמם?: איך אני גאה בעצמי.. הצלחתי להתאפק ולא עשיתי אתמול את הסיכום! כל הכבוד לי!

עונה |פסטרמה|

הדבר הכי טוב השבוע: חופש! דבר רע שקרה השבוע:ריב עם חברות תוכניות לשבוע הבא:חופש! משהו שהייתי משפר בשבוע:לא לריב עם חברות וללכת ל"רוקדים עם כוכבים". פספסתי את זה בגלל הריב... היום הכי טוב השבוע:יום ראשון נראלי היום הכי רע השבוע:אממ... יום חמישי שיר השבוע:panic at the disco-that green gentelman+nine in the afternoon קליפ השבוע:nine in the afternoon-PATD איש השבוע:אני
מאכל השבוע:שוקולד
-רק לי זה נראה כאילו יוצא לו שוקולד מהפה? משקה השבוע:מים כנראה.. סדרת השבוע:סמולוויל- פרק אחרון
ספר השבוע:לא קוראת ספרים סרט השבוע:לא רואה סרטים פורום השבוע:הפורום הזה נראה לי קומונת השבוע:קומונת הישרדות+הקומונה הראשית של הקוטב הצפוני אהבת את עצמך השבוע? :יאפ! ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:די סבבה כזה... *והשאלה השבועית- גם לך משעמם?: כן!

א ת ו ש ש

New member
באמת תהיתי לאן נעלם הסיכום..

הדבר הכי טוב השבוע:קניתי חמוס!! חמוסה בעצם.. דבר רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא: משהו שהייתי משפר בשבוע: היום הכי טוב השבוע:אתמול.. היום הכי רע השבוע:אתמול שיר השבוע:black hole sun-soundgarden/hello--lionel richie קליפ השבוע: איש השבוע:אחותי הקרציה מאכל השבוע:מנגו משקה השבוע:קולה זירו סדרת השבוע:האוס ספר השבוע:שומרת אחותי סרט השבוע:הנפיל פורום השבוע:גראנג' קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? :כן ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?:סבבה *והשאלה השבועית- גם לך משעמם?: לא יש לי את סיידי החמוסה הקוצ'ית שלי לא חמודה??!!

עונה

הדבר הכי טוב השבוע: הפינאלה של סמולוויל
דבר רע שקרה השבוע: חפירות תוכניות לשבוע הבא: לפספס על-טבעי במכוון
משהו שהייתי משפר בשבוע: כלום היום הכי טוב השבוע: כולם היו סבבה היום הכי רע השבוע: שיר השבוע: Daughtry - Sorry קליפ השבוע: איש השבוע: דולב מאכל השבוע: ספגטי משקה השבוע: קולה סדרת השבוע: סמולוויל
, כולם שונאים את כריס ספר השבוע: סרט השבוע: פורום השבוע: ניקלבאק קומונת השבוע: אהבת את עצמך השבוע? : כן ולסיום- איך את\ה מרגיש\ה עכשיו?: משועממת *והשאלה השבועית- גם לך משעמם?: ראה שאלה קודמת

למעלה