סיכום שבועי בניסיון להחיות את הפורום!

BaTeL37

New member
סיכום שבועי בניסיון להחיות את הפורום!

שיר/י השבוע של ניקלבאק: שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבוע מעולה אנשים

א ת ו ש ש

New member
עונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק:TOO BAD שיר/י השבוע לא של ניקלבאק:BON JOVI- ALL ABOUT LOVING YOU אלבום השבוע:SILVER SIDE UP מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע:לא יודעת דבר רע שקרה השבוע:דיכאון משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיהיה טוב אתר השבוע: מאכל השבוע:פיצה ספר השבוע:שעות מתות סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

גיל110

New member
שיר מדהים של בון ג'ובי, והקליפ עוד יותר.

ככה אני אציע נישואים.

טבו לשי

New member
נמ

שיר/י השבוע של ניקלבאק: אהאה Rockstar שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: משהו של קאונטינג קרואז אלבום השבוע: כנל מה את/ה שומע/ת עכשיו: Im not sleeping מתאים לי בהחלט לחיים דבר טוב שקרה השבוע: כל מיני דבר רע שקרה השבוע: חוסר שינה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שום דבר אתר השבוע: אין מאכל השבוע: פירה (?) ספר השבוע: כמעיין המתגבר סרט/סדרת השבוע: ג'ונו תמונת השבוע: אין

Ro¥aL

New member
אוו התחלתי בזמן האחרון לשמוע הרבה

counting crows.. איזה שיר שמעת? מר. ג'ונס? ביג ילו טקסי? אקסדנטלי אין לוב? קולורבליינד? איזה?

טבו לשי

New member
../images/Emo6.gif יש לי את כל האלבומים

שלהם אם אתה רוצה שירים מומלצים נסה את Round here

עונה

שיר/י השבוע של ניקלבאק: רוקסטאר שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: Get It out Me - Janet Jackson אלבום השבוע: כל האלבומים של Janet Jackson
מה את/ה שומע/ת עכשיו: 4 In The Morning של גוון סטפני דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע: 65 במבחן!סעמק1! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: גדנ"ע! אתר השבוע: last fm מאכל השבוע: חלוומי ארומה ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: התוכנית החדשה הזאת עם גורי אלפי תמונת השבוע:

סאפירוש

New member
כן, איחור ענק..אבל בא לי D: ../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ניקלבאק: Detangler יואו נכון שהם המציאו את המילה הזאת?! שיר/י השבוע לא של ניקלבאק: לא יודעת
אלבום השבוע: אין. מה את/ה שומע/ת עכשיו: סתם הפלייליסט.. דבר טוב שקרה השבוע: יום ראשון (חוץ מהמבחן
), וכמה דקות בשני ואתמול-הנשיכות:CC ו-101 במורשת ונגמרו המבחנים. דבר רע שקרה השבוע: כל שאר השבוע בע בע=[ והמבחן בחרתמ'
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהייה יותר טוב מהשבוע! אתר השבוע: כלום
. מאכל השבוע: אוכל של אמא. ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: אבודים-ראיתי אתמול 2 פרקים! :) תמונת השבוע: אין לי כוח.

למעלה