סיכום צפיה חודשי

גםצופה

Member
מנהל
סיכום צפיה חודשי

כמו בכל חודש...

‬איזה סדרה/ות ראיתם החודש ?
מה אהבתם ? ממה ברחתם ??
שתפו אותנו...

חוטהשני

New member
עשיתי כמה מרתונים בהם סיימתי את העונה הקודמת של חליפות. הורים במשרה מלאה ועוד... יש לי עוד כמה סדרות להשלים כמו 24.
מהסדרות החדשות לא ממש התחברתי למשהו (לפחות אני לא זוכרת כרגע
) יש בכלל משהו מעניין ?

nrsl

New member
24 ודם אמיתי

את קאסל והמנטליסט שראיתי בעבר מחקתי ללא צפייה בהם

LeRanch

New member
אז ככה

חזרתי לעונה השלישית של דאלאס שהתחילה יפה מאוד, העונה הרביעית של השמיים נופלים שעד כה מספקת עלילה ממש מעניינת, דם אמיתי שמפתיעה אותי כבר שלושה פרקים ברצף, הנותרים ששני הפרקים הראשונים שלה היו נהדרים, Suits שסוף סוף חזרה לעצמה אחרי העונה השלישית המחרידה, גם שני הפרקים הראשונים של הרודן היו מוצלחים, המפענחת: פשעים חמורים נהדרת כרגיל, אפיזודס מצחיקה מאי פעם, עוזרות בית נחושות שסיפקה כמה רגעים מאוד מפתיעים בפרקים ששודרו החודש ורוקי בלו שנהייתה בעיניי אחת מסדרות המשטרה המוצלחות ביותר על המסך.

החלטתי לחסוך מעצמי את קרוסבונז ומחשבות רצחניות (המבוטלת) כי אין לי זמן לבזבז על שטויות כאלה. גם יחידת הצלה לא מעניינת אותי.

ואי אפשר שלא להזכיר את 24: לחיות עוד יום - החלטה כל כך מבורכת וגאונית להחזיר אותה למסך. סדרת מתח מפתיעה ואני לא מוכן להשלים עם זה שהיא מסתיימת בעוד שבוע

גםצופה

Member
מנהל
גם אני נהנית בינתיים

מ'הנותרים' נראית בהחלט מעניינת - מקווה לא להתאכזב ממנה.

is00

New member
לא הרבה.

הסדרות החדשות היחידות שהתחלתי לצפות בהן "הרודן" ו"הנותרים". "הרודן", בינתיים, לא מצליחה ממש לעניין ובקצב הזה יש סיכוי גדול שאנטוש אותה. "הנותרים" התחילה בפיילוט מאוד חלש, לטעמי, אבל הפרק השני היה מוצלח יותר בהרבה.

בינתיים אני ממשיך עם "פרוורי הגיהינום", ו"החץ" ברשימת הסדרות "הוותיקות", אבל "החץ" ממש איבדה את זה מאז אמצע העונה, לטעמי, ואילולא ההודעה שג'ון ברומן("טורצ'ווד") הולך להיות חלק מהקאסט הראשי בעונה הבאה, שהתפרסמה לפני כמה שבועות, יש סיכוי שלא הייתי חוזר לעונה 3.

את "מחשבות רצחניות" בכלל לא טרחתי לנסות לראות. כך גם לא את "עונת הקאמבק" של "24".

למה אני מחכה החודש? רק לעונה החדשה של "הגשר" שאמורה להתחיל השבוע.

is00

New member
ומה ספוילר בזה, לטעמך?

זה סוד שהוא בחיים? למיטב זיכרוני גילינו את זה כבר באמצע העונה.
זה סוד שהוא האב הביולוגי של ת'יאה וזה משהו מתבקש? גילינו את זה בערך באותו הזמן שגילינו שהוא לא מת.
זה סוד שזה כבר נרמז במהלך קומיקון2013 על ידי ג'ון ברומן בעצמו בפאנל על הסדרה?
חוץ מזה... אני תוהה כמה אנשים פה משייכים את השם ג'ון ברומן לדמות שהוא מגלם בחץ...

מה בדיוק הספוילר פה?

LeRanch

New member

שהוא חוזר לסדרה בתפקיד קבוע. יש אנשים שלא רוצים לדעת שום דבר שקשור לעלילת העונה הבאה וזה מידע מובהק לגביה.
אני בספק כמה אנשים פה מעודכנים במה ששחקנים מפרסמים באירועים כמו קומיקון.

is00

New member
השאלה האמיתית היא...

האם השם ג'ון ברומן אומר להם משהו.

גםצופה

Member
מנהל
אצלי

משלימה כמה סדרות כמו 'בית הקלפים', 'האמריקנים' (בעיני סדרות חזקות), ממשיכה גם עם 'תחיית המתים' (הפסקתי אותה, אבל במטרה שלי היא לסיים אותה)

התחלתי עם 'הנותרים' וכאמור נראה דווקא מעניין (תחיית המתים והנותרים מזכירות קצת אחת את השנייה
)
נשארו לי גם כמה פרקים מאלמנטרי וקאסל (בעיני אלמנטרי הרבה יותר יפה מקאסל...)
כמובן שרואה את העונה החדשה של 'הוחלפו בלידתן'.

didalf

Well-known member
אממ

בעיקר מונדיאל למען האמת

חוצמזה לא התחלתי שום סדרה חדשה, אבל התאהבתי ממש בגרייסלנד.
וזהו אני חושבת, כל השאר נגמרו עוד במאי

(אם בעצם מחשבות פליליות עוד נגמרה באמצע יוני והיה פרק סיום אדיר, אז גם זה
).

למעלה