maxima ושמנה@
New member
סיכום צ´אט !!!!!!!
וואוווווו היה כייף ומצחיק היום....... היה את ברוסלי שחשב שהוא ביפן (או סין?).....הצחיק אותי עד כדי דמעות... היתה אישה יפה 38......שעוד לפני היכרות אישית......מדהימה בעיני...יש לה אישיות סוחפת...ומצב רוח נפלא תמיד. איך אפשר בלי "אישה יפה" פשוט תמיד במקום ובזמן.........באמת העיסוי היה חסר לי שם.....אבל אני אשמה...בפעם הבאה.....יותר ספונטניות
וכמובן....צפרדעית....שברחה לה מיד.....מחזרים אה ממוש?....... את סיגלי בכלל לא חשבתי לפספס רק שיהיה ברור.........קיבלו אותה במחיאות כפיים סוערות (כראוי כמובן)....היא תדאג לפגישת פורום-צ´אט...כמובן לאחר חג הפסחה
היתה גם יערה שהציצה לדקה...חברה של 38 מקווה שנראה את פרצופה כאן יותר.. היתה גם יפעת שברחה לה מיד
נו...נו....נו אז מה היה לנו? בייבי דול שחור
(ולא אגלה של מי) ריקודי בטן בעינטוזים מדהימים של אישה יפה וערב קריוקי בכיכובה של 38.......... רואים??????? מי שלא בא........הפסיד....ומי שמפסיד....מקליק
אז גם העוגה נגמרה (ליקקו את התבנית) אז בפעם הבאה......אני אשתדל לקפוץ לביקור מחר בבוקר כיוון שמהצהריים אני עובדת עד הערב...וזה אומר שנתראה אולי רק ביום חמישי... שמרו לי מהשוקולדים של אלכס
...... שמרו על עצמכם אוהבת מקסימוששששששששששששששששששששששש
וואוווווו היה כייף ומצחיק היום....... היה את ברוסלי שחשב שהוא ביפן (או סין?).....הצחיק אותי עד כדי דמעות... היתה אישה יפה 38......שעוד לפני היכרות אישית......מדהימה בעיני...יש לה אישיות סוחפת...ומצב רוח נפלא תמיד. איך אפשר בלי "אישה יפה" פשוט תמיד במקום ובזמן.........באמת העיסוי היה חסר לי שם.....אבל אני אשמה...בפעם הבאה.....יותר ספונטניות