סיכום פריס

salo22

New member
הרמה מול לאדורי

שניהם כמובן באותו רחוב, לפחות הסניפים המרכזיים. אני הטלתי וטו כל השנים, הייתי ממש לפני שנים רבות מאוד ותמיד נשאר לי זיכרון עמום של אובר מתיקות, זוגתי לא הייתה והפעם לא ויתרה, נכנעתי.
הרמה הרבה יותר מוצלח מלאדורי, קינוחים טריים יותר, טעמים מעניינים הרבה יותר, וההפתעה הגדולה, אין כבר אובר מתיקות. לקחנו 8 מקרונים מכל חנות לדגימה, הטובים ביותר היו משמש ופיסטוק מהרמה, השאר טובים מאוד גם כן אבל בגבולות המקרון, אלו של לאדורי איכסה. הרמה איספאהן נפלא, אינפינט ונילה טוב מאוד, לאדורי קינוחי אגוזי לוז וסיינט אונורה חלשים.

salo22

New member
לא הבנתי את השאלה, הפעם או בעבר ?

אכלתי ברבים מהפטיסרי בפריז אבל בהחלט מתרכז במה שמאוד טעים לי. בהרמה בעבר הרחוק מאוד ניסיתי דברים אחרים כולל השוקולד, גם בביקור זה קיבלנו כמה חתיכות דגימה מהמוכר הנחמד, טעם קסיס ועוד משהו שלא זוכר, נחמד מאוד.עדיין אני מעדיף את רוג'ר למרות שנראה שהמרחק בינהם לא גדול, סיגנון העבודה כמובן זהה.

salo22

New member
איספאהאן ואינפינט ונילה היו כמובן העוגות

האישיות, ואני חושב שאלו שניים מהטובים ביותר שיש להרמה להציע, או לפחות מעניינים אותי, כי אני לא חוהה מילפיי ואחרים עם פוטנציאל מתוק יותר. הונילה של הרמה תמיד היה מצויין ולטעמי, איספאהאן בגירסת העוגה ממש אהבנו הפעם, למרות שלפני חמש שנים אני חושב פעם אחרונה שניסיתי, כל קו האיספאהאן שלו היה לי טעמים חלשים ומתוק מידי. הפעם ? טעים מאוד מאוד לאוהבי פטל וורדים.

salo22

New member
ונילה

נהדר, למרות שלא מורכב כל כך.. כשיש קרמים טובים ומשתמשי ביותר ממקל וניל אחד, שוב דבר לא יצא רע.

salo22

New member
אבל הקינוח הכי טוב היה דווקא בדירה &quot

מהשוק, פיננסיירים קטנטנים של פיסטוק, נדמה לי שזה השם הנכון, טריו תותי יער שהקטנים שאין לנו בארץ פשוט מטמטמים, מה הייתי עושה להם, ושמנת על גבול האפור בצבע שלא פגשתי מוצלחת ממנה.

passioneta

New member
התכוונתי הפעם, שלחתי אותך לפריז ולא אכלת

מספיק שוקולד

אלו נראים נהדר.
זו גם העונה של גבינת העזים הצעירה מאוד, מדהימה.

bruno01

New member
סוף סוף קראתי הכל

ונהנתי עד מאוד, שלא לומר קינאתי

נשמע שסך הכל הבחירות היו מוצלחות (או שלא כתבת על הלא מוצלחות?), במיוחד פירואט שנראית גם משתלמת וגם טעימה.

על המתוקים אני לא מדבר בכלל, ממלא פי מים במקום פטיסייר

תודה על הקפיצה הקטנה לחו"ל שסיפקת לנו, וכמובן שזה עולה לדיווחי הפורום על חו"ל.

salo22

New member
לא צריך לקנא

מוגש כשירות לציבור ולעתיד כשתבקר שם, אם זה יעזור לך אז אותי זה ישמח &quot

למעלה