סיכום פרופיל

mirrra

New member
סיכום פרופיל

הייתי בצו ראשון ב23 לחודש ובבדיקה הרפואית שלחו אותי לעשות רנגטן כי לפני 3 חודשים בערך שברתי את הרגל. הקטע הזה עבר בסדר, עשו לי רנטגן והשבר החלים והכל טוב ויפה. עכשיו,הבעיה היא שהסירו לי לפני איזה 10 שנים נק' חן מהרגל והרופאה הביאה לי טופס וביקשה ממני לפקסס להם את המסמכים שמוכיחים שזו לא היתה נק' חן סרטנית. מאחר וזה היה לפני המון זמן הטפסים כבר נעלמו והרופאת משפחה שלי פשוט כתבה לי אישור חדש שהנק' חן לא היתה סרטנית. למרות זאת, יום למחרת שלחו לי זימון לסיכום פרופיל וביקשו שהביא איתי את התוצאות של הנק' החן. מה בעצם אני אמורה לעשות שם? למה הפקס לא מספיק להם? ועוד משהו, הפרופיל בבנות בכלל משנה במידה והן לא רוצות להיות קרבי? הוא משפיע על קבלה לתפקידים אחרים? וכמה בערך מורידים על שבר? תודה

PinkyRaSta

New member
סיכום פרופיל ../images/Emo210.gif

הפקס לא מספיק בעניינים רפואיים. הם רוצים לוודא ולבדוק איתך, לשאול אותך שאלות ושם סעצם נעשה הסיכום פרופיל. לא קבעו לך פרופיל בצו 1, לכן נשלחת לעשות בדיקות,לשלוח אותן ולאחר מכן ייקבע לך פרופיל. על שבר אחוי ומוחלם לא נראלי שמורידים פרופיל. והפרופיל משנה בתפקידים מסויימים, ל"'קרבי" כמו שאמרת וגם לתפקידי הדרכת חי"ר, מ"כית, מפעילת האמר, דברים כאלה בשטח דרוש פרופיל 72 ומעלה.

סיכום פרופיל

בסיכום פרופיל בסה"כ יושבים מול רופא, בדיוק כמו בצו ראשון וקובעים את הפרופיל לפי נתונים כאלה או אחרים שיש להם/שאת מביאה לסיכום.. בעקרון הפרופיל אצל בנות לא משנה בצורה קריטית אבל זה פוסל ממספר תפקידים.. בהצלחה..

NamelessGirl

New member
בתור בעלת פרופיל 64

יש מספר תפקידים שהם לא קרבי שימנעו ממך בגלל פרופיל, אבל זה רק תפקידים בעלי אופי פיזי...ככה שאם הכיוון הזה לא מעניין אותך (הכיוון הפיזי הקרבי) אז הפרופיל לא צריך להפריע לך..

למעלה