סיכום פגישה

לולי90

New member
שאילה לענת

הבת שלי לא הכי יציבה בעולם-תמיד ביום ראשון ועוד פעם אחד בשבוע-הרבה בימי חמישי היא לא מרגישה טוב-מתחילים לה מין התקפים כאלהשל פחד וחרדה -היא גם עושה לעצמה שריטוטת(אבל ממש בקטן-לא חותכת) ולפעמים מגיעה למצבים ששמים אותה בבידוד-אבל מעלים לה את המינון של התרופה אחרי שהורידו אותה בטיפול ECT ואני מקווה שהמצבים הלא שקטים יפחתו עוד-אבל הם בטח ישארו במידה זאת או אחרת...שאילה אם יקבלו אותה להוסטל במצב כזה ואם זה יהי הגבלה בהוסטלים מסויימים?זה ברור שהיא הולכת להוסטל כוללני-הבנתי שזה לחולים הכי קשים...

לולי90

New member
סיכום פגישה

הייתי נורא עצבנית לפני הפגישה -עלתי 3 אפשריות -מחלקת מבוגרים,אשפוז יום או הוסטל.מה שיצא-הצעיו לנו הוסטל.נאמר לי שכנראה מצבה בשנים הקרובות ישאר סטטי ואין כל סיבה להחזיק אותה עוד בב"ח-כי במילים שלי-כל הטיפולים כשלו ואין להם יותר מה לעשות איתה-רק להשאיר לה את הטיפול הנכחי(כנראה לעלות את המינון מלא או קרוב לזה) ולהעביר להוסטל.אבל אחרי שסיפרו והסבירו לי מה זה נהייתי יותר אופטימית.יש לנו עוד לא חודש ולא חודשיים לפני המעבר -כי כבר 8 חודשים אנחנו ממתינים לקביעת נכות(כשאמרתי את זה-רופאות הזדעזו לשמוע) ואחר-כך ועדת סל שיקום ואחר-כך חיפוש הוסטל מתאים ואחר-כך תהליך קבלה לנוסטל ובטח הכי מפחיד וחשוב-ההסתגלות שלה...היא תצטרך להיות בהוסטל כוללני-הכי קשה לפי מה שהבנתי...אבל אני והצוות הרפאוי חשבנו שיכול להיות שזה ישפר את המצב בתווך ארוך-כי זאת מסגרת קבועה ויותר אישית מב"ח-לא שכל יומיים מגיע מישהו חדש ומתחלפות בנות בחדר וכל חצי שנה מתחלף רופא ועוד הרבה דברים שלא משפעים עליה טוב בב"ח...עכשיו שאילות-אני יודעת שיש כאן כמה משתתפות שהילדים שלהם בהוסטל-אז תעזרו לי בבקשה לקבל קצת מידע ראשוני בשביל להרגע ולקבל מושג.. שאילות: 1.קודם כל תרופתי-איך מתבצע פיקוח ואם צריך שינוי טיפול? 2.האם סל שיקום מכסה את כל ההוצאות(במיוחד תרופות?) 3.האם יש מבחר גדול של הוסטלים ברשימת סל שיקום? 4.איך בוחרים הוסטל-מה צריך לבדוק? לא עולים לי יותר שאילות כרגע-דווקא לפני שהתחלתי לכתוב היו לי 10-אם אני אזכור עוד-אני הוסיף...פתאום פעם ראשונה בכלל בחודשים האחרונים-אני אופטימית-כי לדעתי לצאת מב"ח למסגרת כזאת -יהיה רק' לטובה.תחום הזה אצלי עדיין דף חלק-כי אני לא מכירה אותו(דיור שיקומי) בכלל.נכנסתי לאינטרנט-אני מתפללת באופן כללי-שהמקום יהיה בעיר שלנו-אבל לא צריך לדאוג לזה עכשיו-יש עוד זמן...

לולי90

New member
שחכתי משהו חשוב

הרופאה הנוכחית עוזבת עוד שבועיים אז ביקשתי למנות לה בנתיים את הסגנית מנהלת הקבועה שהיא מכירה בתור רופאה מטפלת-כדי עוד פעם לא לזעזע אותה-באופן מפתיע הסכימו והבטיחו לחשוב על זה!!!

זריחה 2

New member
לולי,בשורה כזאת היתה משמחת

גם אותי מאד..כי זה בדיוק מה שאנחנו מבקשים כרגע לגבי הילדה,אלא שזה לא כל כך קל כי גם היא עד היום סרבה. את השאלות שלך והתשובות של ענת אשמור,מי יודע אולי בבוא היום אזדקק גם. והעיקר..האופטימיות חוזרת.

ערב טוב לולי

קצת מאוחר אבל מקווה לעזור לך מינסיון של י את רשימת ההוסטלים את מקבלת מימשרד הבריאות או מהעובדת הסוציאלית בבית החולים בו הבת שלך שוהה בכול הוסטל חיב להיות מנהל רפואי זמין 24 שעות בימממה חיבת להיות גם עובד סוציאלי ואחות יש כמהב סוגים של הוסטלים 1. הוסטל שיש בו פיקוח רפואי 24 שעותביממה שנחשב להוסטל חצי פתוח ובו יש מנהל רפואי יום יומי אחות מוסמכת אם בית ומדריכים 2. הוסטל פתוח שבו הדירים יוצאים לעבודה יום יומית יש שם מדריכים אם בית ורופא שמגיע פעם בשבוע אבל זמין 24 שעות ביממה אני היתי באה כמו שכתבו לך כאן בזמן שכול הדירים נימצאים עוברת בחדרים יותר מיזה מגיע קצת לפני יושבת ומחכה לפגישה שלי וככה גם צופה בנעשה אני תוך כדי צפיה בהוסטל שניראה מעולה ובו רציתי לשים את תומר ראיתי מדריכה מרימה יד על חולה ומדברת בגסות לקחתי את תומר והלכתי מישם ולא חזרתי על תיתבישי לשאול הכול בזמן השיחה שלך עם העובדת הסוציאלית במקום או עם מנהל המקום יש הוסטלים שנותנים רק ארוחה אחת ביום והדירים צריכים לדאוג לשאר הארוחות לעצמם מכספם וכאן מדובר בהוסטל פתוח יש הרבה הוסטלים טוב על תמהרי לבחור תבדקי את כולם מהרשימה שתקבלי ועם לא מוכנה לעזור לך לחפש מקום באזור שתבקשי סל השיקום אמרו לכסות את השהות בהוסטל ומגיע לה גם עזרה בשכר דירה עם היא בגיל המתאים והיה ולא סל השיקום או מישרד הבריאות נושאים בהחזקה של החוסה בהוסטל הוסטל סגור או חצי פתוח חיב לדאוג לכול התרופות של החוסה ואף לתת לו אותם בזמנים הקצובים שהיה בהצלחה לולי

לולי90

New member
שאילה

כתבת שבאת למקום אחד וראית התוללות מצד המדריכה-אבל אם יש מצב כשאת באה-אז את רואה שהכול טוב ויפה-וכל הדברים הנוראים האלו קוראים בזמן שאין מבקרים? איך יודעים לזהות? חשבתי גם לנסות לבוא בשעות שיש מבקרים(קרובי משפחה) ופשוט לשאול אותם על המקום-נראה לי יותר טוב מכל הסיפורים ששומעים בסיור מודרך במקום-כי כשאת לא מגיע לתכלס אז הכול נראה טוב ויפה...ואם חס וחלילה הבת שלי כבר נמצאת במקום ופתאום גיליתי דברים לא הולמים מסוג זה או אחד-האם יאשרו לי להביר אותה למקום אחר במידע ואני מוצאת אחד כזה?

אכן כן לולי

מזלי הגדולה וא שתומר מספר ישר הכול אצלו זה עובד כמו במרכז ביון קורה משהו שעשה לו אחד מאנשי הצוות או רופא שדיבר לא יפה הוא ישר מיתקשר ומידע אותי אנילא עוברת בש/תיקה על דברים כאלה גם עם הדבר דורש עימות עם המנהל הרפואי של המקום

sarit743

New member
לולי יקרה

אני חושבת שאלו חדשות טובות מאוד ואני שמחה שאת מרגישה אופטימיות. כמובן לשאלותייך - אין לי מושג. אבל ראיתי שכתבו לך הרבה, תלמדי מנסיונם ותני לאינטואיציה שלך לעבוד גם כן. המון המון בהצלחה לכל המשפחה, שרית

לולי90

New member
תודה

תודה מכל הלב למי שענה על השאילות שלי ופירגן לי-אני זקוקה לנסיון שלכם|השאילות עולות כל הזמן אז תתכוננו -יהיו לי בטוח עוד...

ד קובי

New member
לולי יקרה

אז אמנם על השאלות ששאלת כבר ענו לך החברים... נשאר לי רק לאחל בריאות טובה והקלטות קלה ונעימה בהוסטל מחזק את ידייך עם ההתמודדות את פשוט נפלאה ואמן ואמן ויהיו לך הכוחות תמיד להתמודד...

למעלה