סיכום עם משלבת על מספר שעות בגן עיריה

סיכום עם משלבת על מספר שעות בגן עיריה

הילד עולה בשנה הבאה לגן עיריה רגיל (שילוב מלא).
יש משלבת שמכירה את הילד משנה שעברה (גן פרטי)

פחות מחודש לפני תחילת שנת הלימודים והמשלבת מבקשת לדעת בכמה ימי / שעות עבודה מדובר. נראית בקשה הגיונית... אבל עדיין לא קבלנו תשובה לגבי מספר שעות שילוב שאושרו ונראה שגם לא בזמן הקרוב.

מה עושים???

רחל119

New member
את אמורה לדעת את רמת התפקוד

שהומלצה לילד, כך שהמשלבת תידע מינ' שעות מובטחות עם אפשרות להגדלה בהמשך השנה. לכל רמת תפקוד יש טווח שעות והמשרד נותן בהתחלה את המינ'. לדוגמא: רמת תפקוד ג', 16-23 שש, מכאן שמובטח לה לפחות 16 שש.

רנה73

New member
האם זה ודאי ?

ז"א, אם יצא בסיכום רמה ג', האם ניתן לומר בבטחון שנקבל לפחות 16 שעות?
זה חשוב, כי ילדים מתחת לגיל 5 לא זכאים אוטומטית לסייעת. למעשה כל הקטנים שהולכים למסגרת ציבורית-עירונית ושטרם מלאו להם 5 ומגיעה להם סייעת מתוקף האיבחון, כל בקשותיהם נאספות ומוגשות ישירות לשר החינוך/משרד החינוך תחת "חריגים". ואז הם מקבלים את השעות שניתן לתת להם באותה השנה, ומאוחר יותר, אם נשארות שעות מיותרות בבנק השעות, אז גם הן מחולקות בין כל הילדים.
זה מה שהסבירו לי בועדת השילוב, יותר מפעם אחת.... מה שלא היה ברור זה אם יצאת ג' האם תקבל את השעות שמגיעות ל-ג' או שעקב היותך צעיר מדי ועל כן "חריג" אתה עלול לקבל גם הרבה פחות.

אני נאבקת כרגע עם בעיה דומה, המשלבות הרציניות רוצות לדעת כמה שעות, ובאילו ימים, והאם בתחילת היום או בסופו, ואני - אין לי תשובות.
הבנתי שיש מצב ורק בסוף אוגוסט נדע. עד אז נפסיד את כל אלה שאנחנו מעוניינים בהן.

למעלה