סיכום עונה 4

• פותח הנושא SiC
  • פורסם בתאריך

SiC

New member
סיכום עונה 4

אז ככה, אחרי 3 שנים של הצלחות בבית"ר הרגשתי שמיציתי והחלטתי לעזוב. אינטר בדיוק פיטרה את מנצ'יני הכושל והגישה לי הצעה מאוד מפתה, כמובן שהסכמתי. תקציב העברות של 150 מיליון ביחד עם סגל לא רע בכלל שיכנעו אותי להגיע לסאן סירו, מהצד הכחול שחור שלו. הסגל אומנם היה טוב אבל לא מאוזן ודיי זקן. רכש: * 15 מיליון על פזיני מפיורנטינה (נרכש ע"י מנצ'יני וקיבלתי אותו כירושה אבל מי אני שאתלונן) * 8.5 מיליון על דניאל דסאנה מפארמה (קשר ימיני התקפי שהחזיק במשך שנתיים את פארמה בליגה הראשונה ועשה לי לא מעט צרות כשהדחתי עם בית"ר את פארמה. שחקן מצויין) * 20 מיליון על חוסה אנטוניו רייס * 20 מיליון על טים וייסה * 12 מיליון על הדוויגס מאדורו (לא היה שווה את המחיר ובסוף לא קיבל כמעט דקות. רכש מיותר) * 27.5 מיליון על רונלד זובר (בלם מצויין אבל המחיר היה מופקע. הייתי חייב בלמים במקום מטראצי בן ה36 ובמקום ניקולס בורדיסו המעאפן) * לוקס פודולסקי בטרייד עם מנצ'סטר על טבס * 50 מיליון על דניאל קרבליו (עוד פעם עשקו אותי אבל אני אוהב את השחקן אז אמרתי נו יאללה) השחקנים הבאים הגיעו בינואר: * 7.5 על מיכלה קאניני (הפך להיות בלם נבחרת איטליה וההגנה קירטעה) * 350 אלף על מיכלה קאפוני (בלם העתיד של איטליה הוגדר כפאולו מלדיני הבא) * 4.1 מיליון על מיכלה אנטוניני (לא, אני לא אוהב את השם מיכלה פשוט שחקנים חביבים...) * 3.7 על פרנצ'סקו ברגאמו (מגן שמאלי צעיר ונחמד, מקווה שהתפתח לתותח) * 1.4 על אלברטו רולדן (בגיל 18 כבר היו לו 5 הופעות בנבחרת ספרד הבוגרת. ציונים חביבים לבחור צעיר ולא היה לי מחליף לרייס בשמאל אז הוא הגיע ובהחלט מרשים) מכרתי הרבסה שחקנים שיהכניסו לי עוד 60 מיליון בערך כדי לממנן את כל הרכש. סה"כ הכונה התחילה טוב עם 8 נצחונות רצופים אבל אז הגיעה נפילה גדולה הליגה ובאירופה. 8 משחקים ללא ניצחון בליגה והדחה מליגת האלופות בבית קל שכלל את פורטו דינאמו קייב ויאנג בויז (שיאי הנפל היו בתבוסה 4-0 בקייב ותיקו ביתי 1-1 עם יאנג בויז). החלטתי להחליף את טקטיקת היהלום שלא עבדה ועברתי לשחק 4-3-1-2 כמו שאני אוהב לקרוא לזה (4 מגנים בקו אחד, קשר ימיני וקשר שמאלי עם הגדרות התקפיות בקו אחד עם בלם במרכז עם הגדרות הגנתיות, קשר התקפי עם הגדרות התקפיות מאוד וחופש יצירתי, 2 חלוצים בקו אחד). הטקטיקה הזו תיפקדה לא רע ייצבה אותי אבל לא הביאה אותי להישגים. הודחתי ברבע גמר גביע אופ"א, חצי גמר הגביע האיטלקי וסיימתי שני דיי רחוק מהאלופה (פעם רביעית ברצף) מילאן. סה"כ עונה מאוד מאכזבת שבה הרכש שעשיתי לא בדיוק ענה על הציפיות. ברגע שהתקנתי את הפאץ' אז זה שינה את הצפיות של ההנהלה שלי מאליפות בכל מחיר ל"נגיד תודה אם לא נרד" וזה נראה לי מה שהציל אותי מחרב הפיטורין :) נקווה שהעונה הבאה תהיה מוצלחת יותר... :\

איך אפשר לשחק ככה ?

האגפים שלך פרוצים לגמרי. אני הייתי מסמן למגנים לעלות קדימה (בחץ, בלי קשר להוראות טקטיות).

SiC

New member
לא מסכים איתך לחלוטין

אבל אני אנסה את מה שאמרת כי באמת ספגתי המון

Tomerl050

New member
וואוו

אחלה סגל אחי תן לי להבין התפטרת מביתר ואינטר הציעו לך חוזר יעני?

SiC

New member
לא בדיוק

אינטר פיטרה את המאמן, אני הגשתי הצעה, ארקדי שתק, ואינטר הציעה חוזה. יש לי מוניטין של WORLD CLASS והצלחה כלכלית אדירה עם בית"ר פלוס להביא את בית"R למקום 30 באירופה אז זה לא כ"כ הזוי

Tomerl050

New member
2 שאלות לי אלייך

נכון שזה מוזר שבסוף עונת האליפות מוקמתי 72 באירופה?
ואיך אני מציע את עצמי לאמן קבוצה מסוימת גם אם מאמנה עדיין מכהן? או שאין אפשרות..

SiC

New member
תשובות

1) היקום באירופה נקבע לפי הנק' שאתה צובר במשחקים במפעלים האירופאים, זה לא קשור להצלחות שלך בליגה. 2) אתה לא יכול להציע את עצמך. אם המעמד של המאמן רועע אתה יכול לצאת לתקשורת ולהגיד שתשמח להחליף אותו, אבל דבר לא אומר שבסוף תקבל את המשרה.

למעלה