סיכום סקר

יה-יה

New member
סיכום סקר ../images/Emo22.gif

השאלה שנשאלה: של מי החיים האלה, לעזאזל? תוצאות הסקר: אני לוקח/ת אחריות מלאה על כל מה שקורה בחיי, בערות ובחלום - 10 קולות
אני לא אחראי/ת על מה שקורה, אבל אני לוקח/ת אחריות מלאה על התגובות שלי - 3 קולות
אני לוקח/ת אחריות רק על הדברים שאני עושה/אומר(ת). כל השאר - לא שייך לסרט שלי - 0 קולות
אנא עארף...? אלוהים גדול. מה שקורה - קורה. אני לא אחראי/ת על כלום - 0 קולות
החיים האלה? איזה חיים? מה חיים? זה חיים זה? - 0 קולות ====================================================================== אוטוטו יוחלף הסקר. אם ברצונכם לדון בשאלת הסקר שתוצאותיו מוצגות לעיל, זה הזמן והמקום.

יה-יה

New member
../images/Emo13.gif בקשה לי ../images/Emo13.gif

שרשרו הלום רעיונות לסקר חדש. תודה. יה-יה.

רעיון לסקר חדש

מהו בעצם "הטפיל"? - יצור אנרגטי אשר השתכן בתוך מוחנו וניזון מרגשותינו ה"שליליים" - מטפורה ליצר ההרס העצמי - אוסף של רעיונות המזיקים לנו וחותרים תחתינו - כל הפחדים שלנו - כל הכאב שבתוכנו - השופט, הקורבן וספר החוקים - האגו / ההשתקפות העצמית שלנו / הדימוי העצמי / הערך העצמי - משהו אחר (נא לפרט בפורום! תודה!...)

rainbow too

New member
מהו בעצם הטפיל?

לדעתי - אוסף של רעיונות המזיקים לנו וחותרים תחתינו, כל הפחדים שלנו, תת אישיות בתוכנו שנהנת לשלוט על תודעתנו ולשחק את המשחק של השופט ושל הקרבן שמקשיב לספר חוקים שיקרי והכאב שהוא התוצאה של כל אלה. לגבי האגו יש לו יותר מדי פירושים שונים. יופי של רעיון לסקר. תודה.

dooklove

New member
מה שקורה קורה...

תחשבו על זה אין לנו שליטה על מה שקורה. הכול חיצוני לנו. אני בוחר את התשובה: אנא עארף...? אלוהים גדול. מה שקורה - קורה. אני לא אחראי/ת על כלום - 0 קולות חלילה אני לא אומר שנשאיר הכול לגורל. למעשה התשובה היותר נכונה היא: החיים האלו הם הדרך שאנו מתמודדים עם מה שקורה ולא תלוי בנו החיים יפים

למעלה