באקירה קורס אמצע שבוע .
יום ב 17 לחודש :
הבוקר היה מלא בצרפתים ברחובות ויאלהה כרגיל חיכיתי ב 0850 הי מלא ילדים
הגיע האוטובוס המיוחד שלהם המון תיירים צרפתיים העמיסו את הסקי על האוטובוס המיוחד עד שהסבירו להם שזה לא זה אז הם אירגנו תור והורידו את הסקי ובינתיים
העמידו את האוטובוס בתחנה 10 דקות ... מיד הגיע האוטובוס הנכון הצרפתים אירגנו תור חדש והחלו להעמיס שוב ....., יצאנו ב 09:20 במקום ב 0900 לדרך ככה זה אנחנו בצרפת .... אולהלה ...
לקח לנו עד 1000 לעלות לבאקירה בסוף היה פקק ענק ...חרמון ?
איל טען בוואטסאפ שיש תוכנה לבדיקת חופשות בצרפת לפי מחוזות ....האמת נשגב מבינתי ...
ירדתי מהאוטובוס עם נעלי הסקי נעליים עוד אין ממתינות במלון העפתי מבט על התור לפריקת הציוד ועל התור לגוה גוה ועליתי ברגל בנעלי סקי לבאקירה כולה 300 מטר הליכה לקראת סוף מסלול הגוה הגוה עקף אותי נו שוין שירויח ... עליתי לסקי סרוויס מת מקור היה קר היום ...
לקחתי את הסקי הרחב הפעם עליתי ל1200והחלטתי לפתוח את קורס השבוע בסקי הרחב שלי נראה איך הוא יתנהג במסלול עם המחברים של מארקר טור F10 מחברי קארבון האם יהיו טובים מספיק או לא ?
עליתי לכמה סיבובים בארה אסקולה היה בסדר עליתי שוב ושוב ושוב היו פה ושם טעיות אבל הסקי מתנהג יפה לא רע .
ירדתי לבית הספר שלו אותי בחזרה לארה אסקולה תמצא את המדריך שם, חיפשתי ומצאתי את דגלי בית הספר הצטרפתי למישהו שחיכתה עמדנו וקפאנו מקור ....
בסוף הגיע מדריכה שמנה ששלחה אותנו אחד אחד מטה וכך מצאתי את איגנציו .
קורס אמצע שבוע :
בניגוד לקורס סוף שבוע בקורס הרגיל יש זמן איגנציו התגלה כסבלני ביותר הקבוצה הפעם מנתה שבעה משתתפים נער בן 17 , אני וחמש נשים התחלנו בשלב ראשון ארבעה שלוש נשים הצטרפו מאוחר יותר למעשה יום למחרת , שלב ראשון היינו ארבעה ואיגנציו לקח אותנו לבונה איגוה מקום בו עוד לא הייתי , הגוף צרח שוב מכאבים ,לאור כמויות הסקי ללא הפסקה הזו , אך ההדרכה היתה מצוינת ולזה באתי .
השיטה פשוטה הסבר הדגמה בחינה ומתחלפים מי גולש אחרי המדריך ביום הראשוןאיגנציו לקח אותי קצת כפרויקט עד שתפסתי חיכיתי את השורה נכון אז תפס מישהו אחר שמקלקל את הסדר תיקן לו את מה שצריך וכך הלאה , סוף דבר לאחר שלוש שעות חמש בסך הכל שוב רכבל מטה מ 1500 ל 1200 אוטובוס וחזרה לויאלהה משעמם עבודה קשה ...?
באתי לסקי לשיפור סגנון זה מה יש ...