סיכום סיכום

סיכום סיכום../images/Emo9.gif

שיר שבועי של ג'נגו - שיר שבועי - אלבום שבועי- תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- משהו מבאס - תכנון לשבוע הבא- מאכל השבוע- הופעת השבוע
סופשבוע טוב

סתם. התגעגעתי..../images/Emo23.gif

שיר שבועי של ג'נגו - ספר
שיר שבועי - סתם-נועם פנחסוב, מגיע לך יותר, התאבדות- אביב גפן אלבום שבועי- אין תמונת השבוע-
משהו טוב שקרה השבוע- הייתי עם אמא בקריון ובים.. היה ממש כיף
משהו מבאס - הרגשתי לבד כל השבוע.. חברות לא פה וזה
תכנון לשבוע הבא- הופעה של כפיר, ואולי עיר הנוער! מאכל השבוע- בריזר! הופעת השבוע אביב גפן בזאפה, למרות שלא הייתי שם.. אני מכורה לסרטונים. התאבדות *-* סופשבוע טוב גם לך!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נמנמ

שיר שבועי של ג'נגו - אין.. מסעחוף, מה לעשות שיר שבועי - הממ כל מיני של מסעחוף אלבום שבועי- המממ אין תמונת השבוע- פחח אין.. מי חשב על מצלמה משהו טוב שקרה השבוע- פףף שחזרתי הבייתה משהו מבאס - כל השבוע תכנון לשבוע הבא- אעעעעעעעעע הופעה אחרונה לפני הש"ש ואז גרעין!!!! מאכל השבוע-שניצל תירס. הופעת השבוע - השבוע אין.. אבל מחר וביום שני יש

shahar1989

New member
להראות אהבה יותר קשה משנאה

יותר קשה מהכל. אבל זה מה שחשוב מה שיציל אותי שוב.. שיר שבועי של ג'נגו - שיר שבועי - רק דקה אלבום שבועי- יהושע [הראשון+השני] תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- לילוש ואני ביהושע. אני אצל הדס. לראות את יואב. משהו מבאס - חולה וזה.. ועו כמה דברים. טוב נו.. תכנון לשבוע הבא- מתחילים? מאכל השבוע- כלום. פליז אל תתנו לי אוכל. הופעת השבוע- יהושע.

מסכמש"ת../images/Emo9.gif

שיר שבועי של ג'נגו- לא של ג'נגו אבל בביצוע שלו,מספיק בן אדם שיר שבועי -כל מיני של קולדפליי אלבום שבועי-הMP שלי נחשב?
תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע-אמ..כלום משהו מבאס -אני חולה
תכנונים לשבוע הבא-עוד לא תיכננתי משהו מאכל השבוע-רביולי

../images/Emo145.gif../images/Emo104.gif../images/Emo141.gif../images/Emo217.gif../images/Emo110.gif

שיר שבועי של ג'נגו - ספר/כמו פעם/דמעה שיר שבועי - רק דקה- יהושע לימוני , דני - אני צועק, מנגינה - יהושע . בטי- רק רוח אלבום שבועי- תומר ממיה ללא ספק תמונת השבוע- משהו טוב שקרה השבוע- התחלתי לעבוד משהו מבאס -התחלתי לעבוד תכנון לשבוע הבא- עבודה מאכל השבוע- כריך גבינה הופעת השבוע-

למעלה