סיכום סיור

סיכום סיור 4.02.03

ב"ה שלום, אמש לאחר שחזרתי מהקורס, אירגנו צוות, קיבלנו תידרוך, לקחנו את הג'יפ, והחלנו לפטרל מהשעה 11:30 עד לשעה 03:00. במהלך פעילותינו, הבחנו בג'יפ מסוג סופה חונה בצידי הדרך. (נסענו ללא כחולים) ביצענו חסימה לג'יפ, ביצענו חסימה לג'יפ וניגשנו לבודקו. כמובן שביצענו את הכל לפי כל הנהלים של רכב החשוד כפח"ע (חיפוי, בדיקה, בדיקת ר"פ, בדיקת ר"נ, בדיקת ל"ז וכו') הנהג תושב הדרום (בדואי) טען שהגיע מבני משפחתו בישוב לוד (ביצענו את החסימה בכביש צפריה זיתן יגל, סמוך למושב אחיעזר) התעודות היו כשורה, ברכב לא נמצא דבר מחשיד, אך האדם עם סיפריה פלילית במשטרה. והוא לא דרוש. לבקשתינו הוא עזב את האזור, ולא נכנס לישוב אחיעזר כפי שתכנן לעשות (אדוני, אין לך מה לחפש פה, לך מפה!). במהלך בדיקת הרכב, אני (המאבטח) קולט מונית מסוג מרצדס, שמנסה לעקוף אותנו במהירות. סימנתי לה עם הפנס, והוא עצר בצד. גם פה נלכד נהג בן-מיעוטין, שהוביל 2 אנשים ברכב. ביצענו גם פה בדיקות ל"ז בדיקת ר"פ (גם לנוסע מאחור) ובדיקת ר"נ. והפלא ופלא, לנהג, ולנוסע יש ר"פ עשיר מאוד על עבירות סמים, רכוש, והפרעה לסדר הציבורי! (מתברר, שבמהומות אוקטובר, הערבי הזה היה פעיל מאוד מאוד ביצירת בלאגן באזור וואדי ערה) גם פה, ביקשנו אישור לבצע חיפוש ברכב (חברה! חייבים לבקש רשות!) הם הסכימו, ביצענו חיפוש על גופם, אך לא מצאנו דבר. מלבד סמים בכמות קטנה מאוד לשימוש עצמי. (קופסת גפרורים, ובא מעט גראס - שזהו כידוע מנה לשימוש עצמי). הם שולחו מהמקום. בהמשך הסיור נתנו גיבוי לסייר של מוקד אמון, שהוזעק עקב חשש לפורצים. היות והזירה חשוכה, ומפחיד להכנס למקום לבד. נתנו לו גיבוי, במהלך הסריקות, לא נמצא דבר. המשך הלילה נעשה בג'יפ במזגן, עקב גשמים סוחפים שירדו. סיימנו רטובים, אך מרוצים ממהלך הערב. יום קסום לכולם. תאחלו בהצלחה, היום המבחן המסכם של הקורס! Kיצ

מתנדב

New member
../images/Emo50.gif במבחן, ותספר לנו איך היה..

ולגבי הסיפור עם נהג המונית, אני במקרה שלך הייתי מזמין את הבילוש, ובפרט שמצאת אצלם קופסת גפרורים, שבתוכם נמצאו גראס...

אין צורך בבילוש.

היות ויש אצלנו בצוות מתנדב בימע"ר, הוא ידע בדיוק איפה לבצע את החיפוש. ולא מצאנו כלום.. חברה, הידעתם שבבדיקת רכב, מבקשים מהנהג לפתוח את התא של טנק הדלק? (מקום אידיאלי להבריח סמים שם!) אני עד אתמול, לא ידעתי! בהזדמנות, אשב, ואשאל את החבר שלי איפה מבצעים חיפוש וכו', ואכניס לפה תקציר. יום טוב לכולם!

מתנדב

New member
עכשיו אתה אומר, שהיה אצלכם

מתנדב ימע"ר, שלא הזכרת אותו קודם לכן, ובכל מקרה כשנמצאים באירוע כפי שאתה היית, כדאי מאוד לערב את צוות הבילוש, רק אם הבילוש מודיעים לך בקשר שאין להם מה להגיע, אבל אירוע כזה בהחלט מצריך בילוש...

dz108

New member
תקציר היכן צוותי בילוש מבצעים חיפוש

אל תפרסם פה.

איציק- מה צודק ???

תתפשט !!!! חיחיחיחי
אחי אל תשים לב סתם יש לי מצב רוח

אפיגר

New member
כמות קטנה מה עושים?

ספרת איציק שהיה להם כמות קטנה של שימוש עצמי, מה עושים במקרה כזה? מוותרים, מותר לוותר? פותחים תיק? מה הנוהל? מה עושים במקרה שאתה לא רוצה לשבת שש שעות בתחנה בגלל כמות קטנה? יש מקומות שמוותרים אבל בתנאי שעדיין לא יודעים מיזה בקשר, יודעים, זה מתחיל להסתבך. שלום לכם, אפינגר

גם אם זה הסם הכי קטן

זה עדין לא חוקי וצריך לפתוח על זה תיק כפי שאני זוכר.

שוב, תלוי של מה!

כמות לשימוש עצמי של גראס, מוותרים להם. כמות לשימוש עצמי של סמים קשים, מעכבים לתחנה. (היות וכמות לשימוש עצמי בסמים קשים, אתה לא יכול לראות בעין, הכמות לשימוש עצמי היא 0.2 גרם! לכן, אם ראית בעין, זה כבר כמות לא עצמית, ומעכבים על זה לתחנה!)

איציק

אפשר לדעת אם הכמות על פי השקילה של החומר אתה יכול ללכת לאיזה מכולת או קיוסק ולמדוד על פי מישקל כמה הכמות של זה אבל קח את זה בערבון מוגבל

איפה תמצא משקל בפרדסים ? :))

ושוב, סמים קשים, מספיק ראיה. סמים קלים, תקראו את מה שכתבתי, זה פחות או יותר הכללים.

איציק-תבין תראש שלי שניה .........

שאתה מגיע לתחנה. בחזית יש קיוסק. שם אתה שוקל כמה מה וכמה הולך.

חחחחחחחח וחוצמיזה ......

תמצא איזה פרה לשקול עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

*תמי...

New member
איציק מאיפה היו הבדואים?

כלומר -מאיזה יישוב- שבט? אם אתה זוכר זה מאוד מעניין אותי. תודה תמי

למעלה