סיכום סיור 28.01.03

סיכום סיור 28.01.03

ב"ה אמש, בעקבות הבחירות הבאו עלינו, ועל כל עמו ישראל. הוצאתי סיור מהשעה 10:00 בבוקר, עד לשעה 03:00 בלילה. למעט שעתים וחצי של הפסקת צהרים ומנוחה קצרה. הוצאנו סיור ברכבי הפרטי 'משאזו"ר' אני ועוד מתנדב, שהתחלף בהמשכו של יום, במתנדב אחר. פיטרלנו בין הקלפיות (צפריה, כפר חב"ד בית-דגן, חמד משמר השבעה וכו') ובדקנו שהכל מתנהל שם ברוח 'ידידותית'. היות ולמתנדבים או כל אחד שעל מדים, שלא בא להצביע, אסור להכנס לאזור הקלפי. יו"ר וועדות הקלפי היו נחמדים, ויצאו לפתח החדר אלינו, לומר לנו 'הכל בסדר חברה'. עד לסגירת הקלפיות, הכל התנהל ברוח טובה, ולא נרשמו מקרים חריגים, למעט קטטה אחת בין נערים, על הסרת שלטים ותלית שלטים אחרים. הפרדנו את הניצים וחילקנו להם 'אזורי פעולה' (אתם בצד ימין, אתם בצד שמאל, ושלום על ישראל) בשעה 22:15 אני מבחין בחייל הצועד אצלנו בכפר, נושא נשק, והולך בחשש, יצאתי אליו, וביקשתי 'תעודת חוגר' הוא נתן, בדקתי שהכל תקין, ושחררתי אותו. בשעה 22:38 ראיתי אותו שוב הולך בכפר, הפעם ללא נשק. שוב עיכבתי אותו לבדיקה קצרה, שאלתי אותו 'איפה הנשק'? הוא השיב 'מאחורי 2 מנעולים'. שאלתי באיזה מקום, והוא אמר 'בפנימה של הבית-ספר'. ביקשתי ממנו את תעודת החוגר, על מנת לרשום את פרטיו, והוא סירב. שקלתי לעכב אותו לתחנה. אך הגיע מהבית-ספר בריצה כ-20 בחורים, שהחלו 'לגונן' עליו, ולמנוע ממני לשוחח איתו. בסופו של דבר, הוסכם שאקח ממנו את תעודת החוגר (אלמלא ההסכם, הייתי מזעיק תיגבור, ועושה שם סקנדל גדול) עד שהוא ילך יביא את הנשק, ויעזוב את מתחם הבית-ספר, או לחילופין, שיביא אישור ממנהל הפנימיה, שהוא מורשה להכניס נשק למתחם פנימה. הבחור הלך, הביא את הנשק M-16 ארוך, עם 2 מחסניות, (שהיו זרוקות על המיטה, ביחד עם הנשק, עם עוד ילדים בני 14 בחדר) תעודת החוגר הוחזרה לו. בתנאי שלא ישוב לשוטט באזור הפנימיה. לבקשתו המתנתי איתו במקום עד שבא חבריו ואסף אותו מהמקום (שוטר מאנייק, תראה שאני הולך מפה!) במהלך הערב, נבדקו מס' רכבים, למעט אחד שהטסט נגמר לו ב-03.01.03 והסבתי את תשומת ליבו לכך, לא נרשמו ארועים חריגים. יום קסום לכולנו!

מתנדב

New member
אני לא מבין....

הוא השאיר את הנשק בפנימיה של הבית ספר, ואתה וויתרת לו? זה דבר הכי חמור שיכול להיות...

מתנדב

תראה אם הוא אמר שהוא שם את זה ב2 מנעולים מה לא יכול להיות יותר בסדר אם זה?

ויתרתי לו מסיבה אחת פשוטה

ב"ה א) אני רוצה לשמור על יחסים טובים עם החברה שלומדים שם, לא פעם, ולא פעמים הם אמרו לי על דברים שאמורים לקרות, ואני לא רוצה לשרוף את היחסים איתם. ב) הם עלולים לשרוט לי את האוטו (אני תושב המקום, והם יודעים מי אני) ג) אם אפשר לסיים את זה יפה, והוא עזב את המקום, אז למה להציק לחייל בחופשה? הסברתי לו את חומרת המקרה, הוא הבין את מעשיו, הביע צער, הבטיח שזה לא ישנה שוב, עזב את המקום. נכון שהנשק היה <b>לא נעול</b> וזרוק על המיטה, אבל שוב, בשיכלול של כל העסק. היה כדאי לסיים את זה איך שזה. ובלי יותר מידי פרובוקציות.

איציק

כפי שאתה מתאר הנשק היה זרוק על המיטה? אם זה נכון זה מחדל של החייל חבל על הזמן

Boscorelli

New member
Kיציק?? אתה בסדר????

גבר יש לך פיצול אישיות???? בתגובה הראשונה שלך בשרשור רשמת ששותף לפשע הוא גם עבריין וצריך לדווח עליו אבל 2 הודעות אחורה רשמת שראית חייל שהפקיר נשק עבר על החוק וריחמת עליו ולא דפקת אותו... אז תחליט? פיצול אישיות??? -אגב הקטע של "הפיצול אישיות" נעשה בהומור בלי כוונה להעליב...

Boscorelli

New member
אופ----> כנסו לתיקון....

ההודעה שלי הייתה אמורה להיות תחת השרשור "חוצפתו של מתנדב" שנכתבה ע"י "מתנדב" ככה שעכשיו תוכלו להבין מה ההקשר

תאמין לי הוא חטף מספיק...!!!

מה גם שהוא רץ להביא את הנשק, שם אותו עליו, ועזב את המקום. ויש הבדל, בין אחד שהוא תושב המקום (שאפשר להתנקם בו, במקרה הזה, זה אני) לבין אזרח סתם מהשורה, שאתה לא מכיר ולא חייב לו כלום.

Boscorelli

New member
Kיציק...

אני לא בא נגדך זה רק נראה לי מוזר שפעם ככה ופעם ככה... לפי דעתי המשפט הכי הולם לעניין... "כל מקרה לגופו
" שיהיה לך יום טוב

למעלה