סיכום סיור 15.01.03

סיכום סיור 15.01.03

ב"ה שלום חברים, כפי שעשיתי פעם הקודמת, ועל פי רעיונו של אחד הגולשים פה, אמשיך במסורת של הכנסת סיכום סיור. אמש במהלך סיור בכפר חב"ד (משאזו"ר) אני ועוד מתנדב, שמענו מרחוק הזעקה מבנין המועצה האזורית עמק לוד. התקרבתי למקום, במהלך נסיעתי (המהירה יש לציין) למקום, חמק ממני סיטרואן ברלינגו לבנה, שיצאה במהירות שיא ממגרש החניה של המועצה. היות ולא עושים מרדפים, והיות והייתי ברכבי (שאני מחוייב לשמור עליו) לא ניסתי להתחקות אחרי הרכב הנמלט. ביצענו סריקה מסביב לבנין, וכשהגענו לדלת הראשית של המועצה, היא התגלתה כפרוצה. (נעקרה ע"י לום ברזל) לא נכנסנו פנימה. הזעקנו את מתמידי מג"ב בפיקודו של יואל בילינצקי שיבואו לסייע. כמו כן, הזעקנו את קב"ט המועצה האזורית, על מנת שנוכל להכנס איתו פנימה, ולבדוק מה נגנב. מתחקיר ראשוני שנעשה בשטח עולה. שהגנבים העמידו תצפיתן על מדרגות המועצה למעלה. (מקום עם ראות לכל האזור) וכשהם הבחינו ברכבי עם אור כחול מתקרב מכיון מרכז כפר חב"ד לכיון המועצה, היה להם מספיק זמן כדי להכנס למכוניות ולברוח. לשמחתניו, נוכחותינו במקום, גרמה להם לשיבוש תוכניות, והם לא הספיקו לקחת דבר! מלבד פריצה למקום, וגרימת נזק, לא נעשה דבר. מולא דו"ח פעולה. והמשכנו בסיור שהיה משעמם לחלוטין.. בהצלחה מחר אביא דיווח מהסיור של הלילה : ) שלכם Kיציק

ה דרומי

New member
kיציק במידה ואתה יוצא לסיור ברכב

הפרטי ויש מקום ואני נמצא במרכז אני חייב לפחות פעם אחת להצטרף אליך לסיור אפשרי הדבר????

בשמחה, ובששון!

במידה ואתה רוצה, אתה מוזמן לסיור עוד הערב...! רק תרשם ביומן, ותביא אישור מהמב"ס שלך, שהוא מאשר לך לצאת איתנו (בסיס אחר) ואשמח לצרפך איתי לסיור! הערב בעז"ה נצא לסיור נוסף, ושוב, אתה מוזמן בחפץ לב! בידידות Kיציק

ה דרומי

New member
טוב אומנם היום אני נמצא במרכז

ולבקש עכשיו מהרמ"מ אישור זה קצת מאוחר לי ככה שאחזור לדרום ב"ה אני ידבר איתו על זה. אין אפשרות {להחליק }. בזמנו עשיתי את זה פעם עם הימ"ער של נתיבות.. אבל בכיף .

קבל תמונה מעט ישנה שלי...

התמונה צולמה בחגיגות היין בראשל"צ, בחג סוכות האחרון. בתמונה נראים (אני כמובן) ואיציק בן דוד, ידידי הטוב, מכבאות והצלה בראשל"צ.

ה דרומי

New member
צדיק ../images/Emo150.gif יופי עכשיו אפשר לדעת

מי הפנים
שאחרי המקלדת .
היום בערב ב"ה שיעבור לכם בלי הרבה עבודה. טו בשבט שמח
.

Boscorelli

New member
רעיון מצוין אפשר להרים שרשור

שרשור תמונות מה אתם אומרים?

מתנדב

New member
בדרך כלל כשהפורצים מגיעים...

הם מגיעים מוכנים עם תצפיתן, ואפילו מכשירי מירס שהם יוכלו לדווח להם כשיש ניידת בשטח....

למעלה