סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

מאיה911

New member
עונה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - הציורים של יובל -בית הבובות, לולה- דודו טסה, מישהו לרוץ אתו- דניאל סלומון השיר המאוס של השבוע - מוכרת לי מפעם- דין דין אביב משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - סרט סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -
משהו שעשה את השבוע - אמ.. הצ'אט עם לירז (נגיד...) משהו שהרס את השבוע - מחר מבחן באזרחות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא – סופשבוע הבא- אייייילת
שבוע טוב לכולם!:)#@$

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, אריק ברמן - המתוקות האחרונות, רגב דהן - ויקי, weird al yankovic - polkarama, korn - word up, מירי מסיקה - ברכת המלך, הדורבנים - אלפקה השיר המאוס של השבוע - תודה לך הזה משהו שקניתם השבוע - ספרים בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - טב"ע, גומרות הולכות משהו שעשה את השבוע - שיחה כיפית במיוחד ממישהי
, היומולדת משהו שהרס את השבוע - כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של הדורבנים!!!!

עונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר...ושל הפסטיגל..
שיר השבוע לא של לירז-- Bon Jovi - Always השיר המאוס של השבוע-X משהו שקניתם השבוע-בגדים:] בילוי השבוע-לא יודעת.. סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע-השמנייה משהו שעשה את השבוע-לא משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע -מבחן באנגלית ובמדהים ושאני לא רואה את לירז
...חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לראות את לירז חחח

lizperez

New member
עונה....

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - רז חדד - תודה ליפה השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - בית משפט חחח סיור סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אורי גלר חחח משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אין כלום...

עונה

שיר השבוע של לירז - של הפסטיגל שיר השבוע לא של לירז - כל הציפורים- הראל סקעת השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמינייה, ראש 1 משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - מבחנים כרגיל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלוםם

i love liraz

New member
עונה......

העונה הריאשונה שלי...
שיר השבוע של לירז - ריסים (שיר מדהים)...
שיר השבוע לא של לירז - לא יודעת... שמעתי הרבה הראל סקעת...
השיר המאוס של השבוע - אין לי.
משהו שקניתי השבוע - המגזין השני של השמיניה
בילוי השבוע- היום הייתי בפיקניק.
סרט,ספר,סדרה,תוכנית,עיתון השבוע- השמיניה.
משהו שעשה את השבוע - 92 בהנדסה.
משהו שהרס את השבוע- בוחן פתע באנגלית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: אין משהו ספציפי...
......... שבוע טוב לכולם.... יובל.

inbals93

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז - עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז - enrique iglesias - hero השיר המאוס של השבוע - אמ...לא'דעת משהו שקניתם השבוע - אמ..מעריב לנוער...חח בילוי השבוע - א...לא זוכרת...קניון...רדוד מדי..חחח סרט/ספר/סדרה/עיתון השבוע - סרט - החדש של ג'יימס בונד- קזינו רויאל, סדרה - "ככה לא מתנהגים" משהו שעשה את השבוע - אמ...מוזיקה!!!(עשה את החיים!) משהו שהרס את השבוע - מבחנים:תנ''ך, ערבית, לשון משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אמ...לא'דעת..

עונה...

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - תגידי מה ניהיה השיר המאוס של השבוע - מוכרת לי מפעם משהו שקניתי השבוע - אוטו מזדה 3 תגידו להתחדש... בילוי השבוע - עם דודות שלי סרט/ספר/ דרה/תוכנית/עיתון השבוע -
משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -עשה לי את שבוע זה שדודה שלי שגרה רחוק באה ושקנינו אוטו משהו שהרס
ושבוע הבא אני מחכה רק לכיף לילך שפורקר כבוד.... שין מהמם:459780 איסי מושלם:240876680 לירז צ'רכי: א- נ- י א- ו- ה- ב- ת א- ו- ת- ך

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - כל מה שהיה במסיבה שהייתי בה אתמול....(קלי קלארקסון,ראפ,טראנס,וכו'....) השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - אין בילוי השבוע - מסיבות-2 סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמיניה פרק אחרון עד 7.1 משהו שעשה את השבוע - שזכיתי בטמב"ל השבוע.........
משהו שהרס את השבוע - 60 באנגלית.....המורה מורידה ציון לכל מי שהיא שונאת (שונאי אירנה לשילטוןןןןןןן
) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - השיר שצליל שלחה לי אתמול
סתם , אחלה שיר
השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - 3 חולצות , 2 מכנסיים. בילוי השבוע - מסיבה אתמול. סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -
משהו שעשה את השבוע - המסיבה , הניצחון.. משהו שהרס את השבוע - עזבו
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - למשחק של מכבי

יול 17

New member
עונהנהנה ../images/Emo47.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע של לירז - שיר מנוחה שיר השבוע לא של לירז - hurt ,give it up to me, יש עוד . השיר המאוס של השבוע - אין. משהו שקניתם השבוע - 2 ג'ינסים ,סריג, שרשרת וחולצה. בילוי השבוע - ת"א - יום שני,היה כייףף:) סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אין. משהו שעשה את השבוע - יום שישי. משהו שהרס את השבוע - משו בקששר למבחן בתנך,מסובך. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - עוד שבועים טיול,שבוע הבא אין משו שאני מחכה לו,..יש מצב אני אקנה פלא' חדש,תv3x :) אמן שיהיה לו אחלה של שבוווע , ושלירז תשוב ותבקר פה כפרות עלליה. :)

HILA46

New member
עונהה..

שיר השבוע של לירז - מנוחה
שיר השבוע לא של לירז - תודה ליפה השיר המאוס של השבוע - מוכרת לי מפעם משהו שקניתם השבוע - בגדיםםםם בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - חיים שלי, מהזה השטויות האלה? משהו שעשה את השבוע - הצ'ט עם לירזזז כפרעליההה
משהו שהרס את השבוע - 50 בפיזיקה חח=/ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מחרר טיול שנתיי#$@%#@#$#$

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif../images/Emo90.gif

שיר השבוע של לירז - מלכה קרה, של הפסטיגל!
שיר השבוע לא של לירז - Dame, Algun Dia
השיר המאוס של השבוע - מוכרת לי מפעם
משהו שקניתם השבוע - הדיסק של הפסטיגל
בילוי השבוע - קניון אתמול
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמיניה
משהו שעשה את השבוע - לירז בוידאו צ'אט
משהו שהרס את השבוע - בית ספר, מבחניםם..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - -
הודגש באמצעות מדגישומטיק

RTur

New member
איך בדיוק שמעת את "מלכה קרה"?

זה יצא איפשהו ואני לא יודע? או שהתכוונת ל-20 שניות שיש באתר של הפסטיגל שעל זה חרשת כל השבוע?

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאממ...

לפני כמה ימים ילדה אחת שלחה לי את השיר המלא.. ואתמול גם קניתי את הדיסק של הפסטיגל ב-8 ש"ח מהמקדונלדס חחח

יול 17

New member
יואו אחותי אמרה לי שיש במקדונלדס

לא האמנתי לה כי חשבתי למה שיפרסמו את השירים לפני הדיסק , חחח :p

עוננננהההה

שיר השבוע של לירז - מנוחה שיר השבוע לא של לירז - Giv It Up To Me השיר המאוס של השבוע -כל השירים של נינט המלעונה משהו שקניתם השבוע - פאלפון בילוי השבוע -חתונה לדודה שלי הנשמה סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - קטנטנות משהו שעשה את השבוע - שדודה שלי השווה התיחתנה משהו שהרס את השבוע - שרבתי עם בת דודה שלי שאני והיא כמו אחיות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שיתחיל בשלום עוד שבוע

למעלה