סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - משהו שקניתם השבוע - בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

HADARYY1

New member
עונה...../images/Emo15.gif../images/Emo204.gif

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז -hurt,mandy ועוד מלא!! השיר המאוס של השבוע - כל השירים של נינט!!!! משהו שקניתם השבוע - כמה חולצות בילוי השבוע - אתמול הלכתי למסעדה עם חברות..היה כיף!!
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - מה זה השטויות האלה?!,גומרות הולכות משהו שעשה את השבוע - אין משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע - מבחנים,בחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שום דבר מיוחד...

OmErLoLa

New member
עונה../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - שירי מימון כולם השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - אין בילוי השבוע - מסיבות סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - אין משהו שעשה את השבוע - מסיבות משהו שהרס את השבוע - מבחנים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -אין

יול 17

New member
../images/Emo47.gifעונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר. שיר השבוע לא של לירז - keep on moving השיר המאוס של השבוע - |x| משהו שקניתם השבוע - אממ, תחתון וטייץ, נראלי . בילוי השבוע - ב"פרדיסו" אתמולל,הייתה אחלה מסיבה . סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - שניצלים. משהו שהרס את השבוע - |x| משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ת"א - הנה אני באה ,יום שני חח שתהיהי לכם שבת קסומה בווקר טווב :]

עונה..../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - כל הציפורים השיר המאוס של השבוע -
משהו שקניתם השבוע - מכנס ומעיל.. בילוי השבוע - ההופעה אתמול
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - ראש1
משהו שעשה את השבוע - ההופעה אתמול
משהו שהרס את השבוע - מלא מבחנים ושיעורים... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - המבחנים בוונגיט

לולי 180

New member
עונה !

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז - chamillionaire- frontin שיר לא מוכר, אבל מומלץ לאוהבי ראפ :] השיר המאוס של השבוע - אמממ..אין משהו שקניתם השבוע - בגדים :p בילוי השבוע - יומולדת, מסיבה, שופינג עם אבא וכו'.. חחח סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - הטינה 2, למרות שלא ראיתי אותו :D משהו שעשה את השבוע - היומולדת שלי .. משהו שהרס את השבוע - בתחילת השבוע לא היה כל כך מצברוח.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משחק כדורעף ,!

lizperez

New member
עונה...

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - christina aguilera-hurt השיר המאוס של השבוע - אין משהו שקניתם השבוע - מגפיים בילוי השבוע - ביג סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמינייה משהו שעשה את השבוע - אין משהו שהרס את השבוע - עונש להשאר במקיף עד 16:00 אבל ויתרו לי
נשארתי עד 14:30 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אין

עונה

שיר השבוע של לירז -מנוחה דהההההה שיר השבוע לא של לירז - אש השיר המאוס של השבוע -כל השירים של נינט טייב שירים מסריחים משהו שקניתם השבוע - כלום בילוי השבוע - היה שבוע משעמם סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע -קטנטנות משהו שעשה את השבוע - שללירוז המאמי היה יום הולדת משהו שהרס את השבוע - שאנשים לא הפסיקו להציק לי (אווווףףףף) משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -מבחן חשוב ומשעמם

מאיה911

New member
עווונה

שיר השבוע של לירז - נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - פסק זמן- קרן פלס, ממריאים- מוש בן ארי, האמת שלי- שורטי השיר המאוס של השבוע - היא יודעת- נינט משהו שקניתם השבוע - שוקולד בילוי השבוע - אתמול סתם עם חברים סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - מה זה השטויות האלה משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - מחר מבחן ע-נ-ק בהיסטוריה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום כיף

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה!../images/Emo221.gif../images/Emo90.gif

שיר השבוע של לירז - מנוחה
שיר השבוע לא של לירז - Ser O Pareser-rbd
השיר המאוס של השבוע - -
משהו שקניתם השבוע - לשחק באולינג ואוכל נחשב?
בילוי השבוע - קניון אתמול עם בת דודה שלי.
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - השמיניה
משהו שעשה את השבוע - אתמול בקניון, 100 בהיסטוריה, ושהיום יוצא המגזין השני של השמיניה!
משהו שהרס את השבוע - -
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום חמישי אנחנו הולכים מהבית ספר לאיזשהו מקום ולא לומדים, אז לזה! חחח

למעלה