סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

מאיה911

New member
עונה

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז - i niss you love השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן מה קניתם השבוע? - בגדים לראש השנה בילוי השבוע -אתמול בארנה ואז בים סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -האלופה משו שעשה את השבוע - ציון טוב במבחן משו שהרס את השבוע - בנפל לי הפלאפון לים..חח זה היה עצוב ): משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אירוע סיום האלופה!!!!

עונהנה../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - חושב עליה.. שוב נדבקתי.. השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן של נינט.. מה קניתם השבוע? - בגד ים , חולצה בפוקס ומכנס ב-TNT. בילוי השבוע -היום , הייתי בים.. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -האלופה והמלאך של זפי.. משו שעשה את השבוע - הים... משו שהרס את השבוע -בית ספר.. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -סוף סוף מתחילים המשחקים בכדורסל
בקבוצה שלי כאילו..

../images/Emo175.gifעונה!

שיר השבוע של לירז - ריסים שיר השבוע לא של לירז - no pares של דולסה מריה.. השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן מה קניתם השבוע? - 2 חולצות בילוי השבוע - קניון סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האלופה משו שעשה את השבוע - הידיעה שעוד 5 ימים אירוע סיום האלופה! משו שהרס את השבוע - הכיתה האקדמית משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אירוע סיום האלופה כמובןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה