סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? - בילוי השבוע - סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - משו שעשה את השבוע - משו שהרס את השבוע - משו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז - ווהו - כל הדיסק החדש של הדורבנים, כל הדיסק החדש של דודו טסה השיר המאוס של השבוע - הכל יכול לקרות מה קניתם השבוע? - הדיסק החדש של הדורבנים
בילוי השבוע - אין סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האלופה משו שעשה את השבוע - הדיסק של הדורבנים
משו שהרס את השבוע - כלום משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - רודוס

"הוי, מילים, מילים ../images/Emo11.gif..."

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - מילים- איה כורם. תראי זה אני- סינרגיה. סופי- גלעד שגב. השיר המאוס של השבוע -
מה קניתם השבוע? - לא זוכרת
. בילוי השבוע - ההופעה של עברי. סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - האנטומיה של גריי. משו שעשה את השבוע - ההופעה של עברי
משו שהרס את השבוע - מצב רוח רע שהשתלט עלי
ועוד כמה דברים. משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - כלום.

TaMaR YoShA

New member
עוננהההההה:)

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז - אישה ליוויתן עברי לידר אהבת חי!#$% השיר המאוס של השבוע -אין :p מה קניתם השבוע? -אמממ תדיסק לייב של עברי.. ופלא חדש.. ולודעת מה עוד בטוח יש בילוי השבוע -אוו אווו יום ראשון-קניתי דברים לבצפר... יום שני-מסעדה יום שלישי-חברות ישנו אצלי..והופעה של עברי!@# יום רביעי- ישנתי אצל חברה יום חמישי-שקט... ובערב בייביסיטר וישנתי אצל חברה יום שישי-מסעדה ומקס ברנר..וחברה ישנה אצלי יום שבת-חברה אצלי.. ובנתיים שקט :) שבוע מושלם :):) סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע -האלופה.. למרות שהיה שבוע חלש משו שעשה את השבוע -הכלל@# משו שהרס את השבוע -רבתי עם ההורים שלי אבל השלמנו כבר משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה של הפרלמנט.. ולא יודעת בטח יהיו עוד דברים

עופרי ג

New member
גם אני [זה עדיין נחשב סוף שבוע!]../images/Emo41.gif

שיר השבוע של לירז - ריסים
שיר השבוע לא של לירז - קרן פלס - לרוץ לרוץ+יותר מדי והראל סקעת - כל הציפורים [הם כל כך מדהימים שניהם!
] השיר המאוס של השבוע - נינט, בכל סוג של שיר!
מה קניתם השבוע? - המון תרופות
בילוי השבוע - ים ביום שלישי עם כל החברים
ואתמול יומולדת של חברה
סרט/ספר/עיתון/סדרה/תוכנית השבוע - מועדון לילה
משו שעשה את השבוע - ים וסוף השבוע! משו שהרס את השבוע - אני מקוררת [מהים, אגב
] והעובדה שחזרנו ללמוד! [זה מרגיש כבר כמו שנה של לימודים!] משו שאתם מחכים לו שבוע הבא - ל-ה-ב-ר-י-א כבר!

למעלה