סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע - מה קניתם השבוע? ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

מיקה 12

New member
עונה

שיר השבוע של לירז -בעיינים עצומות שיר השבוע לא של לירז -
השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע - סרט מה קניתם השבוע?
ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע -
משהו שהרס את השבוע -
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

../images/Emo175.gifעונה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז - בעיניים עצומות
שיר השבוע לא של לירז - כל השירים של rbd
השיר המאוס של השבוע - לא יודעת
בילוי השבוע - היומולדת של אחותי
מה קניתם השבוע? ציוד לבי"ס, ספרים..
ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה!

עונהנה../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

שיר השבוע של לירז - בעיינים עצומות שיר השבוע לא של לירז - חושב עלייה... השיר המאוס של השבוע - טורו.. בילוי השבוע - ממדיון.. מה קניתם השבוע
כלום ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה וספר שנקרא חלומות נעורים - אורך מרחוק (כן עדיין לא גמרתי אותו) משהו שעשה את השבוע - ממדיון.. משהו שהרס את השבוע - ממ.. שום דבר
פשוט שבוע נהדר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - סופר לנד

A t z a

New member
עונההה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים,נשיקות שיר השבוע לא של לירז-הרבה של איגי,קרן פלס,איה כורם וגאולה של חמי..וגם משהו ממני של הראל סקעת השיר המאוס של השבוע-אין בילוי השבוע-יום חמישי עם מיכו מה קניתם השבוע?-אוכל עיתון וכו' ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם-"חיים שלי","האלופה","בתול בן 40" משהו שעשה את השבוע -אממ כל מיני משהו שהרס את השבוע - גם
אבל בקטנה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לאדעת

עופרי ג

New member
אני גם! ../images/Emo66.gif

שיר השבוע של לירז - ריסים + עוד צהריים שיר השבוע לא של לירז - הוו הרבה , בינהם : קרן פלס - שמעון השכן , Edwin Mcain - I'll Be (מ"סיפור סינדלה"), Maria Mena - Miss you love [מומלצים. כולם!
] השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע - לה גופרה
וכל בילוי עם אנשים אחרי החודש מלחמה הזה בעצם!
מה קניתם השבוע? חולצה יפהיפה
ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה!
משהו שעשה את השבוע - הכל בערך!
משהו שהרס את השבוע -
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - אני אתן לזמן להפתיע אותי

lizperez

New member
עונהה

שיר השבוע של לירז - הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז -כשאתה כאן השיר המאוס של השבוע - משהו ממני בילוי השבוע - סרט ויציאות מה קניתם השבוע? ספרים חחח ספר/סרט/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם - האלופה! משהו שעשה את השבוע - יום הולדת של אחי משהו שהרס את השבוע - איןן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת

למעלה