סיכום סופ"ש..=)

N o l o g o

New member
סיכום סופ"ש..=)

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)
מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (או תמונה שלכם אם בא לכם)-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- סופ"ש מצויין..=)

Lola 14

New member
עונה נ-ה-נ-ה... ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)? משהו חייב להשתנות מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)? גאולה/חמי רודנר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (או תמונה שלכם אם בא לכם)- [הגיטרות שלי 3> ] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אמריקה... הדבר הכי מדהים שעשיתי בעולם. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שירים אפשר לרשום על אמריקה..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ... לא עולה לי משהו כרגע. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 8 מתחת לאפס חח.. סרט חמוד! משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שקרה לחברה טובה שלי, ששגרם לי להרגיש ממש עצוב. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום ראשון-נסיעה לת"א לפגוש את השכבה שלי שתיהיה בתיכון שנה הבאה, ויום שני-שלישי- טיול גם לת"א ליומיים.....(:) סופשבוע טוב לכולם!! :)

y a ® d e n

New member
../images/Emo41.gifאוקייי..

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי): משהו חייב להשתנות וראשון שבת מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי): don't cry של guns n' roses תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (או תמונה שלכם אם בא לכם)- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- החברות שלי
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'all we need is just a little patience' [patience- guns n' roses] משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לי שעוןןןןן' סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'אלכס חולה אהבה'
משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שהגעתי למסקנה לגביו שזה דייבטוח שלא יקרה בחיים.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המסע לפולין ביום רביעי.. אמאל'ה

|חציל|

מה שיר השבוע שלכם (של ירמי)
הזמן האבוד (שמעתי אותו אחרי המון זמן ) מה שיר השבוע שלכם (לא של ירמי)
חושב על לאה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם (או תמונה שלכם אם בא לכם)- שמתי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ראיתי את החניכים שלי
(הם כאלה חמודים כשהם כבר לא שלי) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מתגעגע ולא מבין לאן הלב שלי נוסע .. משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): את חייבת לי תחרות שתיה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אם לא ראיתם את הסרט למראית עין , אז תעשו לעמכם טובה! פשוט סרט טוב! משהו שהרס לכם את השבוע- כואבת לי הרגל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שגיסתי תלד

למעלה