סיכום סופ"ש!

מאיה911

New member
סיכום סופ"ש!../images/Emo55.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיהיה לכולם אחלה סופ"ש
!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשבוע בלי מבחנים ושיעורים!!../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- היהודים-אניטרמת,המאה העשרים. קרן פלס-מבול משהו שעשה את השבוע- הסינגל החדש של קרן פלס
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- חברה,קניון ארנה,ים
!,והיום תקווה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות מה קניתם השבוע?- פלסטלינה
,אוזניות,מתנה לחברה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום הולדת!!! 23.2
! תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- עכשיו כנסו לפה ושמעו את הסינגל החדש של קרן,זו פקודה
! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505439,00.html תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,אתי..

RTur

New member
הסינגל מהמם!

אני מכיר את השיר כבר מההופעות אבל הגרסה של הסינגל פשוט מהממת!

אנבלווש

New member
עונה ../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- השירים של כמעט מלאכים
, יותר טוב לסלוח- שירי מימון
משהו שעשה את השבוע- היום היה לנו ת'מבחן האחרון [ בפיזיקה
] למחצית הזאתי כמובן..חח..אבל בכל זאת אין מבחנים לאיזה שבוע, משהו שהרס את השבוע- אין
בילוי השבוע- נפגשתי עם חבררות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה 1
, כמעט מלאכים
מה קניתם השבוע?- אוכל
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לפרקים היפים שיהיו ב'האלופה '
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- סופ שבוע נפלא
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרותם וללירז

רותם654

New member
עונה וואי קר לי../images/Emo113.gif

שיר השבוע של לירז- "אל תפסיק" שיר השבוע לא של לירז-Freaky Friday Soundtrack ו"את יפה" משהו שעשה את השבוע- לא היה לי מבחנים השבוע
משהו שהרס את השבוע- השבוע היה בסדר גמור
בילוי השבוע- לחברה שלי יש יום הולדת
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "פנאי פלוס" GO
"האלופה"
"סידרה של צרות"
מה קניתם השבוע?- נעליים,בגדים,
פיצה
סושי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חתונה של דוד שלי
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכולם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לאנבל,לפז וללירזי

עונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-אני אפס-בן ארצי משהו שעשה את השבוע-נולד לי אחיין
,לא היתי בביצפר,חג האהבה היה מהזה מתוק
,שישי שבת אצל סבתא,דודים היו בשבת משהו שהרס את השבוע-שביום חמישי הלכתי ברגל מסבתא שלי עד הבית שלי וזה היה מזה רחוק בקיצור ברחתי מישמה והלכתי הרבה היה קשה
בילוי השבוע-בית חולים הר הצופים בירושלים
,מחנה,יציאה עם נתנאל,יציאה עם אריאל,דודים בשבת,שישי שבת אצל סבתא
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה הפרקים שאהבתי השבוע 86,87,90 מה אני יעשה אני מכורה
מה קניתם השבוע?-מתנה לאחיין שלי,XL,מתנה לחג האהבה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ברית לאחיין שלי ביום שני,שישי שבת אצל סבתא,ליראות האלופה
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאור וללירז

inbals93

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- aerosmith - crazy משהו שעשה את השבוע- שקיבלתי משהו שהיה כיף לקבל
, סרט אצל חברה משהו שהרס את השבוע- מבחן בפיזיקה, בוחן בלשון בילוי השבוע- סינמה סיטי, סרט אצל חברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אבודים [וגם זה במחשב. כבר שכחתי מה זה טלויזיה.. זמן
] מה קניתם השבוע?- לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בעיקר לגמור את השבוע
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לסתיו ומיטל

HILA46

New member
עונהנה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- כל הדיסק של הראל מויאל
, "מבול" קרן פלס. משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- 52 בהיסטוריה@$# בילוי השבוע- מסעדה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הישרדות, האלופה 1. מה קניתם השבוע?- תמונה מהממת לחדר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משו מיוחד.. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם.

עונה קצת באיחור

שיר השבוע של לירז-לא שממעתתי האמת .. שיר השבוע לא של לירז-מחכה של ריטה
משהו שעשה את השבוע-יום האהבה ! משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע-ביג סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הבובות -חזר!!
מה קניתם השבוע?-.מגף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אלף ואחד מבחנים
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתי וללירז

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה ../images/Emo3.gif

אין לי כח לענות אבל פרח לענבל וסתיו

למעלה