סיכום סופ"ש

סיכום סופ"ש ../images/Emo161.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

רוית46

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -ריסים שיר השבוע לא של לירז-complicated-rihanna משהו טוב שקרה השבוע-נגמר השליש השני נגמר הלחץ - רק לכמה ימים גם טוב חח משהו רע שקרה השבוע-שיעורי מתמטיקה חחח תמיד הורסים כל שבוע. עיתון/ספר/תוכנית השבוע -משחק החיים,אהבה מעבר לפינה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום שישי משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא-מקווה שאין בחני פתע חח.. תמונה-אין הערות/תלונות וכו' -החיים יפים למחייכים:) :) מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לכולם

עונה

שיר השבוע של לירז -אין שיר השבוע לא של לירז -Jennifer Lopez - On The Floor משהו טוב שקרה השבוע -לא הייתי בביצפר משהו רע שקרה השבוע -הייתי חולה :( ופיספסתי שני מבחנים עיתון/ספר/תוכנית השבוע -החיים זה לא הכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא חמשוש משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחנים תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -דיאנה ארתור ויוליה

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -אל תפסיק,נשכח מליבך,חום הלילה. שיר השבוע לא של לירז -כל מיני בעיקר שירי חתונה משהו טוב שקרה השבוע - יום ראשון כ''ג באדר 27.2.2011החתונה של השנה היה מרגש עד דמעות אני עדיין לא מעכלת שהקופים שלי נשואים משהו רע שקרה השבוע -שאחותי הקטנה והקופיפה לא מפסיקה להיות חולה :( :( :( עיתון/ספר/תוכנית השבוע - האח הגדל,עורץ 24 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -יום שני הפנינג פורים של עמותת ''חברים לרפואה'' בתל-השומר יהיה מטורף ולשבת של עמותת ''חברים לרפואה'' ברחובות משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא -מבחנים תמונה -אין הערות/תלונות וכו' -שתיהיה לכולנו שבת מנוחה מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -כולם :) :) :)

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - הדיסקוגרפיה של קיילי מינוג (אני כבר לא זוכר איזה אלבומים שמעתי השבוע חח) Willow Smith - 21st Century Girl Jessie J & B.o.B - Price Tag Britney Spears - Till The World Ends משהו טוב שקרה השבוע - לא זכור לי משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע - סתם שבוע קשה בעבודה עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אין משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לטוססס ברצלונה! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - למחר חח הרבה עבודה תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - מצטער שנעלמתי קצת.. לא היה לי זמן לנשום ממש מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

למעלה