סיכום סופ"ש.

סיכום סופ"ש. ../images/Emo126.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תהנו
, אורעד.

נו, נעשה אתנחתה קלה לה לה לה לה לה

שיר השבוע (של שילה): בנאלי. יום שישי. - שיר השבוע (כללי): LifeHouse- Bridges, Storm - אלבום השבוע: Lifehouse-Who We Are. אלבום השנה שלי, לשנה הקרובה, ולא משנה מה ייצא. אחח האהבה העיוורת. - האדם שעשה לכם את השבוע: עצמי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'הכבשה קוראת לרועה, או לכל עזרה שלא תבוא'. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - אורן ברזילי מפגין את אהבתו לירושלים. לישראל. דבר שהשגתם השבוע: שבוע שלם של חיים. - מאכל השבוע: סבתא חזרה! אז חזרה לבשל אוכל טאים. - משהו שעשה לכם את השבוע: וואו. דיסק חדש של לייפחאוס. הופעה של הקספרים. ועוד דברים טובים ורעים. - משהו שהרס את השבוע: בריאות מזעזעת. ברוחי אני בן 11 וחצי, ובגופי בן 61 וחצי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קדושים תהיו. השבוע שבפתח: קדוש. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נזרום..נראה לאן נגיע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להציע הצעת נישואין. אבל לא נראה לי שזה על הפרק. עוד לא הגעתי לפרקי. חי חי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה איתו? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה אנשים טובים ורעים. תהנו , אורעד, וצוות לעניין.

pishkashit

New member
שיירד כבר שלג!!! ../images/Emo113.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): אל המחט - שיר השבוע (כללי): Blinded By Pride- Miss Flag ו"הפכתי שבוי" של נמרוד לב וקרנית גולדווסר...הוא מצמרר.. - אלבום השבוע: האלבום הראשון של KT Tunstall - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תם הטקס, החיים מתחילים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עד החופש שלך גם אני הפכתי שבוי" - דבר שהשגתם השבוע: עבודה
- מאכל השבוע: הום פרייז!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע עוד לא התחיל אבל אני מאמינה שעם Saving My Face של KT סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

והפחד נשאר.... והפחד נשאר....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לונדון - שיר השבוע (כללי): דפנה והעוגיות - דפנה פיק - אלבום השבוע: הקלטות אחרונות - ענבל פרלמוטר - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אתה כזאת טינופת, מוזמן להישאר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "לא, ממש ממש לא, במיוחד לא עכשיו" (הטסטר שלי אחרי שהוא בלם אותי. חח) - דבר שהשגתם השבוע: בגדים שאמא קנתה לי כי נכשלתי בטסט. - מאכל השבוע: קאפקייקס - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: טסט !!!!!!!!!!!!!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו זכות קדימה לאלו שבאים משמאלכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "הג'קט הכי יפה בעיר" - מחר!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נחזור ללמוד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודע - יהודה פוליקר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה ישנהההההה.. <: הודגש באמצעות מדגישומטיק

shonami

New member
הו מנגינה מנחמת

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לונדון - שיר השבוע (כללי): in my life בביצוע המדהים של ג'וני קאש. - אלבום השבוע: קרני פוסטל - האדם שעשה לכם את השבוע: דביר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמעט חשבתי שאני מוכן לאמר מה שרציתי" עמיר בניון. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אם העולם כולו ים, והזין שלי אי - איפה תשב?" - דבר שהשגתם השבוע: סיפוק עצמי - מאכל השבוע: ריזוטו דלעת - משהו שעשה לכם את השבוע: ערב פסטיבל הרמת מסך - משהו שהרס את השבוע: כלב שמת לי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אתם שווים יותר ממה שנדמה לכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את ההזמנה הנהדרת שלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אפטר עם מופע מחול כלשהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "עולם" דיקלה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו, זה נוראי מצידי, אני לא עונה על זה.

ADVAM4

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה):פיה אחת פחות - שיר השבוע (כללי):תמיד אוהב תמיד נפגע-איגי - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:לאיודעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"איך אהבנו פעם עד השמיים והיום לא מדברים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קקי (קקי) על החוף(על החוף) קקי על החוף על החוף על הקקי..." חחחח לימור(אורנה בנאי)רק בישראל:) - דבר שהשגתם השבוע:כלוםם - מאכל השבוע:קרמבו!!! - משהו שעשה לכם את השבוע:כלום\= - משהו שהרס את השבוע:כלום:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אממ אני לא יודעת:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אממ כלום:) (גיי אני ריקנית!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא יודעת,כל דבר נחמד יתקבל בברכה) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"שרי המלחמה"-שי גבסו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אממ לא יודעת,אנשים חמודים:)

As if you have...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): "רק לנו" - שיר השבוע (כללי): Snow Patrol-Run, Roxette - She's Got the Look - אלבום השבוע: האוסף של רוקסט - האדם שעשה לכם את השבוע: אהובי מכיתה א'
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שורום זורום"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "יש לי פרוטקציות אצל המנהלת". - דבר שהשגתם השבוע: כיף ושגרה - מאכל השבוע: חלב חם עם מקופלת
- משהו שעשה לכם את השבוע: עבודה ושירי צביקה פיק באוטו של חברה
- משהו שהרס את השבוע: ממ.. הספירה לאחור לצבא קצת דיכאה אותי.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הסבון בכה מאוד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מתוכנן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Run -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רחלי, אבל זה לא יקרה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אהבת חיי.

האגוש

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo182.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שילה): אה.."יום אחד גם את תמותי"..או "גשם". - שיר השבוע (כללי): "כך או כך" - יואב דגני - אלבום השבוע: שווים - האדם שעשה לכם את השבוע: יואב - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לי סימן לרגע, שאני צודק(ת)" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "למי יש פייסבוק?" LOL - דבר שהשגתם השבוע: אה. מה השגתי, לא יודעת..עבדתי היום, אז השגתי כסף
. - מאכל השבוע: נגיד שמרק - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של יואב.
- משהו שהרס את השבוע: אהה..היה דווקא שבוע בסדר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרסומת סמוייה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: בר מחר :). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שרועי יצא שבת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההופעה של יואב
. נו חפרתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהה..הרבה. תמונה: איך לא..

למעלה