סיכום סוף שבוע:

just adiki

New member
סיכום סוף שבוע:

שיר השבוע של שירי: שיר השבוע בכללי: תמונה: סרטון/קליפ: דברים טובים שקרו השבוע: דברים לא נחמדים שקרו השבוע: מצפה לשבוע הבא כי..: לא מצפה לשבוע הבא כי..: ציטוט:

מהממת11

New member
עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של שירי: השקט שנשאר
שיר השבוע בכללי: CARA MIA שוב
תמונה:
ציור משבוע שעבר... איך
סרטון/קליפ: חח אין XD דברים טובים שקרו השבוע: 80 במדעיםםם
[קרדיט לחבר שלי שהוא לימד אותי יום לפני המבחן
] דברים לא נחמדים שקרו השבוע: רבתי עם אחת מהחברות הטובות שלי רבה איתי...
מצפה לשבוע הבא כי..: לא יודעת למה
לא מצפה לשבוע הבא כי..: גם לא יודעת למה
ציטוט: "חברים אמיתים?"

זה יפה אבל האצבע הימנית ש"עומדת"

נוטה יותר מידי לצד... בלתי אפשרי לעשות את התנועה הזאת:p אבל את מוכשרת מאוד, אין על מה לדבר

just adiki

New member
אני נפעמת מהציורים שלך כל פעם מחדש../images/Emo99.gif

הם פשוט יפים

עונה

שיר השבוע של שירי:לאן שלא תלכי שיר השבוע בכללי:scooch-for sure תמונה:אין סרטון/קליפ:http://www.youtube.com/watch?v=srbgcaHAhPg&mode=related&search= סקוץ'!!!!!!!!!!! דברים טובים שקרו השבוע:כלום דברים לא נחמדים שקרו השבוע:כלום
מצפה לשבוע הבא כי..: לא יודעת
לא מצפה לשבוע הבא כי..:כיככה למי יש כוח
ציטוט:

איזה שבוע../images/Emo99.gif.

שיר השבוע של שירי: תברח
. שיר השבוע בכללי: שייגעצ- שזיף. תמונה:
! סרטון/קליפ: הקליפ שצילמתי למיכל רוקדת לצלילי ביט69. לא לבעלי לב חלש, או בעצם, לא לבעלי לב בכלל. דברים טובים שקרו השבוע: אנחנו אלופות הארץ!!!!!! והצגתי היום ת'עבודה בספרות וביזבזתי שיעור שלם והרוב מאוד התלהב. P: דברים לא נחמדים שקרו השבוע: היו 3 מבחנים וכאלה. אה, קצת ריבים פה ושם ועוד דברים מעצבנים קטנים. מצפה לשבוע הבא כי..:
כדורעף חופים!!!! זה הדבר הכי כייפי שקיים. וגם אני הולכת לקנות בגד ים (:) ולגרור את אמא לעוד חנויות P: וגם יש יום ספורט
. שנה שעברה לקחנו מקום ראשון בכדורשת ושני במחניים. DDD: לא מצפה לשבוע הבא כי..: יש מיצ"ב ענקי בלשון :( ציטוט: המורה: "כינים זו חיה לכל דבר, ללא ספק." פרחה א': "המורה פשפש זו חיה?" פרחה ב':"יש להם עיניים?" -.-

linoy7

New member
../images/Emo6.gif תעלי לפה את הסרטון../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שירי: לש"ת
שיר השבוע בכללי: כשניקו תתחיל לדבר - צל כבד תמונה:
סרטון/קליפ: אין דברים טובים שקרו השבוע: לא נכשלתי במתכונת בתנ"ך. 55
מה, זה עדיין עובר
דברים לא נחמדים שקרו השבוע: הבגרות במטומטמטיקה
והמגן בתנ"ך- 68- לא יכלה לעגל ל- 70?! קשה?! מצפה לשבוע הבא כי..: לסיים עם 2 היחידות הקשות ביותר בתנ"ך! בעז"ה!!!! לא מצפה לשבוע הבא כי..: בגרות בתנ"ך ומתכונת בהיסטוריה
ציטוט: אולי אני אזכר במשו

just adiki

New member
עונה:

שיר השבוע של שירי:"תברח" שיר השבוע בכללי:"Lone star-"amazed תמונה:
סרטון/קליפ:http://www.youtube.com/watch?v=no7msAJ_tyU דברים טובים שקרו השבוע:היו כמה וכמה שיחות מצחיקות
ושהלמתי עם חברה
דברים לא נחמדים שקרו השבוע:בגרות במתמטיקה
בעעע.. מצפה לשבוע הבא כי..:כי כי כי כי!! אממ!! יש לי שבוע עמוס כזה
, אני אוהבת כאלה שבכל יום יש משהו.. לא מצפה לשבוע הבא כי..:בגרות בתנ"ך
ציטוט:"לא, אני משתמשת רק בטמפונים"

עונה..

שיר השבוע של שירי: השיר האחרון ששמעתי של שירי היה לפני 200 שנה.. שיהיה "אהבה קטנה". שיר השבוע בכללי:"הסודות" דנה עדיני. תמונה:>> סרטון/קליפ:מתי הוספתם את זה? חח.. כניראה שבאמת לא הייתי פה שנים ויובלות.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1541195 -פשוט לא מצאתי את השיר.. דברים טובים שקרו השבוע: אממ.. קיבלתי 80 באזרחות וכל הכתה מחאה לי כפיים..חח דברים לא נחמדים שקרו השבוע:רבתי עם חברה. ומישהי שפעם הייתה שלי הצליחה לעצבן אותי עוד יותר. מצפה לשבוע הבא כי..: אני לא מצפה בכלל לשבוע הבא.. לא מצפה לשבוע הבא כי..:כי אין "האלופה" וכי החלטתי שאני לא אוהבת את הבית ספר.. ציטוט: "והדמעות שאני בוכה לא מכאב, לא משמחה, לא מעצב. רק מזכירות לי את העובדה שאני חיה בעצם..."

למעלה