r o n i t 3 7
New member
סיכום - מתוך שמעמום
תופסת את עצמי דוקא ביום זה "יום האישה הבינלאומי" חושבת על דברים ברומו של עולם... כל מיני מחשבות שלא קשורות לכלום וקשורות להכל, כל החיים שלי, ההצלחות, הכישלונות, הרווחים שהיו וההפסדים... ובכדי להוציא עצמי ממחשבות אלו החלטתי לעשות סיכום של מה שהיה לנו כאן סתם כך באמצע היום בפורום בשבוע האחרון... אז היה לנו את: סוף עונה - סופי שלנו הסוחפת אותנו מקצה לקצה, מהתרגשות סוחפת דמעות (הכותל) לעצב גדול (חמוסה), ומסיימת במעללי הגרוש...
שגית המקורית - עדיין לא החליטה עם לספר לו או לא...ואולי הוא כבר יודע? רינתתת - כל הזמן עם
בפה, ו
ביד, ועצובה כי ההוא הלך... גליה 32 היחידה - עדיין מתלבטת עם לעזור להכין שליפים...וכואבת את הרצון של הבן שלה לנסוע בחופשת פסח לאביו... הקצין וג'נטלמן היחיד - מפזר נשיקות וחיוכים לכל עבר כל הזמן... טוטאל - מאתגר אותנו בחידודי לשון...ובעצם בוחן אותנו בהבנת הנקרא... חברמן - לו מגיע ה-
גרוש ואבא למופת שלא מהסס לתת את ה-
לגרושה... מאיה - הגיעה עקצה, אבל השאירה אותנו עם הרבה מאוד דבש... שלי 9 - קצת חולה עכשיו אבל בסה"כ אוהבת את התחושה של ה-
בבטן... ליערית - אין
לה יש בבטן
... ואני... פעם הייתי גולם (נשואה) והיום אני
(גרושה), שזה ממש בסדר כי ... ורד הבטיחה כי עכשיו ה
הגיעה ואיתו יגיעו עוד הרבה
... כל הנכתב כאן אמור להיות הומור...מתנצלת מראש במידה והנכתב כאן פגע במישהו..
תופסת את עצמי דוקא ביום זה "יום האישה הבינלאומי" חושבת על דברים ברומו של עולם... כל מיני מחשבות שלא קשורות לכלום וקשורות להכל, כל החיים שלי, ההצלחות, הכישלונות, הרווחים שהיו וההפסדים... ובכדי להוציא עצמי ממחשבות אלו החלטתי לעשות סיכום של מה שהיה לנו כאן סתם כך באמצע היום בפורום בשבוע האחרון... אז היה לנו את: סוף עונה - סופי שלנו הסוחפת אותנו מקצה לקצה, מהתרגשות סוחפת דמעות (הכותל) לעצב גדול (חמוסה), ומסיימת במעללי הגרוש...