סיכום - מתוך שמעמום

r o n i t 3 7

New member
סיכום - מתוך שמעמום

תופסת את עצמי דוקא ביום זה "יום האישה הבינלאומי" חושבת על דברים ברומו של עולם... כל מיני מחשבות שלא קשורות לכלום וקשורות להכל, כל החיים שלי, ההצלחות, הכישלונות, הרווחים שהיו וההפסדים... ובכדי להוציא עצמי ממחשבות אלו החלטתי לעשות סיכום של מה שהיה לנו כאן סתם כך באמצע היום בפורום בשבוע האחרון... אז היה לנו את: סוף עונה - סופי שלנו הסוחפת אותנו מקצה לקצה, מהתרגשות סוחפת דמעות (הכותל) לעצב גדול (חמוסה), ומסיימת במעללי הגרוש...
שגית המקורית - עדיין לא החליטה עם לספר לו או לא...ואולי הוא כבר יודע? רינתתת - כל הזמן עם
בפה, ו
ביד, ועצובה כי ההוא הלך... גליה 32 היחידה - עדיין מתלבטת עם לעזור להכין שליפים...וכואבת את הרצון של הבן שלה לנסוע בחופשת פסח לאביו... הקצין וג'נטלמן היחיד - מפזר נשיקות וחיוכים לכל עבר כל הזמן... טוטאל - מאתגר אותנו בחידודי לשון...ובעצם בוחן אותנו בהבנת הנקרא... חברמן - לו מגיע ה-
גרוש ואבא למופת שלא מהסס לתת את ה-
לגרושה... מאיה - הגיעה עקצה, אבל השאירה אותנו עם הרבה מאוד דבש... שלי 9 - קצת חולה עכשיו אבל בסה"כ אוהבת את התחושה של ה-
בבטן... ליערית - אין
לה יש בבטן
... ואני... פעם הייתי גולם (נשואה) והיום אני
(גרושה), שזה ממש בסדר כי ... ורד הבטיחה כי עכשיו ה
הגיעה ואיתו יגיעו עוד הרבה
... כל הנכתב כאן אמור להיות הומור...מתנצלת מראש במידה והנכתב כאן פגע במישהו..

r o n i t 3 7

New member
צ'טערת ששכחתי את...

ענת 33 - מזכירה לנו כל הזמן כי היתה ועודנה ילדה מקסימה...
ו...בונד...מישהו ראה אותו לאחרונה או ששוב שכחתי להרכיב

a n a t i 3 3

New member
אני מקסימה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

ובקשר לבונד.. כנראה ששוב שכחת לשים משקפים, לבחור קשה לעזוב אותנו למרות הודעת הפרידה המרגשת עד דמעות
בונד האיש והתסכול

בונד בחו"ל

אבל אני כאן להחליף אותו. הוא יצא לטייל בחו"ל {חוץ לפורום} וביקש אותי למלא את מקומו כאן. הסכמתי. אלא מה...

Rinattt

New member
לתת שיעור בהבנת הנקרא...?

ה
שייך לילדת האור לא לי, ה
אנחנו עדיין לא הגענו לעמק השווה בעיניין < אני והילדה > אני עצובה כי כבר בלי ברירה החבר הכי טוב שלי הוא כבר לא, הוא לא הלך, נשאר באותו המקום, רק את השם תואר שינה. וכן, את צריכה גם משקפיים, מסתבר. כל מה שכתבתי בהומור בלבד, מתנצלת מראש אם נפגעת. < והנה הוכחה אני צוחקת >>>>
>

r o n i t 3 7

New member
הקטע האהוב עליי בטקס הגירושין היה..

הריי את...מגורשת, מגורשת מגורשת...
מוכנה לגרש אותך...אותו...מז'ה משנה...

רוניתתתתתתתתתתת

מעכשיו את אחראית על סיכום שבועי כמו שהיה פעם, זה היה משעשע מאד אז

ערסlight

New member
המקובלות חוזרות

אז אם מישהו תהה פעם איך זה עובד, העניין הזה של המקובלות, הנה... קמה אחת ומשרטטת קו שמחלק קבוצה לכאלה שבפנים וכאלה שבחוץ. אלה שבפנים קיבלו ליקוק ונעים להם. אלה שבחוץ, לא נעים להם לפצות פה. והנה יש לנו מעגל מיוחס. ילדותי, אבל מעניין. [ואני כלכך רציתי להיות בפנים ודילגו עליי]

a n a t i 3 3

New member
ואם שכחו אותי בהתחלה...

אז איפה זה שם אותי
ענתי רוצה להיות במקובלות

תגיד

מאיפה אתה ממציא את הדברים האלה??? אתה מזכיר לי את עודדי מכיתה ח' שאמר בדיוק את הדברים האלה לפני 25 שנה בערך.

כשאפגוש אותו

אגיד לו "דבררר חלש שלא נפריע לינשופונים....." כדברי חזקי

למעלה