I ICדרוש New member 18/4/06 #23 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A Addicted To You New member 18/4/06 #29 התמונות של ליטל! כן כן אנשים! היא לא הייתה שם בגוף...אבל היא הייתה בנפש! בדיוק כמו שסיכמנו! והינה התמונות שלה...(או לפחות אלה שהיא ביקשה ממני לצלם שדיבתי איתה..) אסי
התמונות של ליטל! כן כן אנשים! היא לא הייתה שם בגוף...אבל היא הייתה בנפש! בדיוק כמו שסיכמנו! והינה התמונות שלה...(או לפחות אלה שהיא ביקשה ממני לצלם שדיבתי איתה..) אסי
A Addicted To You New member 18/4/06 #33 ועוד אחת של ליטל נחשו מי זה? כן כן! זה גם אסי! טוב אבל זהו! אחרי זה אסי הלך כי הוא החליט שהכדוים של המחזור לא טובים לו..
ועוד אחת של ליטל נחשו מי זה? כן כן! זה גם אסי! טוב אבל זהו! אחרי זה אסי הלך כי הוא החליט שהכדוים של המחזור לא טובים לו..
ל ליטול B New member 18/4/06 #78 אההה טוב מפגש הבא אתה בא ויש לי כמה רעיונות לגמלים אז אתה תבוא.. ואם לא תבוא אתה תקבל גמלים אחרי מה שאני יעשה לך!!
אההה טוב מפגש הבא אתה בא ויש לי כמה רעיונות לגמלים אז אתה תבוא.. ואם לא תבוא אתה תקבל גמלים אחרי מה שאני יעשה לך!!
A Addicted To You New member 18/4/06 #34 אין יותר אסי! אדר במבט מאחור רגל לפני שהדס באה עם הפיצה שלה...
I ICדרוש New member 18/4/06 #37 ../images/Emo80.gifמתי צילמת את זה!?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif כאילו הבנתי מתי...אבל לא זכור לי... אההההההההההההההההההה שכל שנייה הסתובבתי... אוי, כמה שאת קרצייה... ואמרתי לך לטשטש את החולצה!
../images/Emo80.gifמתי צילמת את זה!?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif כאילו הבנתי מתי...אבל לא זכור לי... אההההההההההההההההההה שכל שנייה הסתובבתי... אוי, כמה שאת קרצייה... ואמרתי לך לטשטש את החולצה!