אני אני אני../images/Emo129.gif
|תפוז משגע אותי שהוא משרשר הודעות אחרות בלי קשר!| יומי התחיל בקורס פסיכוקקי, 5 שעות שלמות אני יושבת ומאחלת שהסיוט הנורא הזה יגמר ואני אמצא את עצמי בדרכי לת"א. 3 ורבע נהגתי (!) לביתו של דני, אספתי אותו ורצנו לרכבת. בשיא חכמתי הזרמתי את דני לרכבת שנוסעת בכוון הנגדי (בחיים אל תסמכו עליי ברכבות!) אז כמעט נסענו לאשקלון, מזל שדני שם לב בדקה ה90 לרכבת שלנו שהגיעה לרציף השני. עלינו על הרכבת בקושי מצאנו מקום, וגם היא התעכבה וכל הנסיעה קפאו לי הרגליים עד שלא הרגשתי אותן בכלל!!!!!!! ברחובות התקשרתי למאי שבישרה לי שהיא לא תגיע למפגש, חבל
דווקא נורא רציתי לראות אותך! בסביבות 4 וחצי הגענו הלכנו לקולנוע ופגשנו את נומי וענבר (צדקתי נכון שצדקתי?!) ותיק גדול וענק וצבאי, שבהתחלה הוחלט שזו חני, אחר כך פתאום זה הפך ללאה!, ואחרי זה חני ולאה באו
קיבלתי את הסוכריה שלי, ואת הסיכה שלי!! (חעחע לי יש 2!!) ואז בא גם הבחור המוזר הזה שנטפל לנומי כל הזמן ושאל אותנו אם אנחנו מפורום פרש, בהתחלה בכלל חשבתי שזה פורום פלאש, טוב שיהיה. אבנר גם בא והצליח להבהיל אותי
, עלינו לגג ישבנו דיברנו והשתעשענו (לא כמו החברה ליד אבל עדיין
) ירדנו לאכול ובדרך פגשנו את סוזע וחברתה, התיישבנו אכלנו (נומי איך יכלת לתת לי לאכול שוב המבורגר?!) נומי קיבלה דבר מגניב כזה ש...מציירם עליו, אבל הכי שוס זה שמדביקים אותו על חלון פתוח!
עלינו לגג ופגשנו של את לונע (איזה מגניב זה היה, בדיוק חשבתי עלייך ואמרתי שאני אתקשר לראות איפה את והפלאפון צלצל!!) חח ולונע יא מלעונה! בלי בושה את עוברת לידנו ולא מזהה?!
הייתי צריכה לצעוק לך בלחץ שתשימי לב שאני ונומי וענבר ומי שהיה איתנו שם שם?! אח אח, אמרנו שלום יפה והתחבקנו וזה וזה וזה ועלינו לגג ונומי עשתה לנו את החידון, ואני ניצחתי |מתגאה| קיבלתי פאזל!!! (לאה: "איזה מושפעים!"
) טוב אבל ניצחתי רק כי גנבתי לאחרים תשובות
, ככה זה רומנים
. ואז אבנר עזב גם כי הוא היה צריך לחזור מוקדם, חבל שהלכת מוקדם
מאוחר יותר אני ודני הלכנו לבדוק רכבות, בינתיים חני ולאה התחפפו. חח בדרך למעלה איזה אחת תופסת אותי "יש לך סוואץ'?!" (נו השעון) אז אמרתי לה "בטעות כן" ואז היא הביאה לי כרטיס גירוד וזכיתי בחוט לפלאפון!!! אז נורא התלהבתי :| עלינו למעלה, הצטלמנו (במעט שנשאר לי במצלמה המג'נונה שלי, חבל שנזכרנו אחרי שחלק הלכו
), ענבר וחברה שלה הלכו (אח בבקשה תגידי שלא טעיתי שוב
) ואז גמאני ודני התחפפנו. בדרך למטה שוב ראינו את ההיא עם הסוואץ', אבל הפעם דחפתי את נומי שתלך אליה ואליי באה אחת אחרת! וקיבלתי כובע! והבאתי אותו לדני
כך הדרך הבחור המוזר חזר והזכיר לנומי שהיא לא אלונה! (אל תשאלו גמאנחנו לא הבנו..) אממ וזהו, כך תם לו מפגש אנג'לינה הרביעי (חני תוסיפי את השרשור לקישור של המפגשים) היהי כייף, אבל היה נורא קצר
ציפיתי לראות את פייר גודס גם! ומיקי מצטערת שמנסיבות כל כך לא נעימות נאלצת לוותר על המפגש גם
וחבל שגם אהד לא יכל לבוא בסוף
וזהו, אבל היה כייף
אוהבת אתכםםםםםםםםםםם