סיכום מפגש.......... :))

pinoki

New member
סיכום מפגש.......... :))

איך היה ? מה היה? האם גם אתה הפסדת בחידון של אנג'לינה ג'ולי שחיברה נומי? כמה סוכריות קיבלת?? האם אתה שמח שהיה לנו בצוות מגבניקית? כמה דק' בדיוק ראית את לונה? האם לונה פגשה את סוזי? כמה דק' ראית את סוזי? האם ראית שדני עשה גילוחה? מי הולך ללמוד באוניברסיטת בר-אילן?? ראית את המחוך של אורלע? ידעת שגם לנומי יש אחד כזה ? האם קלטת חבר'ה מהפורום של היהודים ? ( דני קלט) כמה מילים אמר אבנר בדקה ? ואיך קראו לחברה של עינב? מי זה בגלידה במקדונלס??? אממ זהו בינתיים....... תענו :)

pinoki

New member
אז ככה..........

הסיכום שלי :) : הגעתי לת"א די מוקדם.. סביבות 3 עם חברה שלי - לאה שהייתה על מדים והייתה אמורה לסוע לבסיס. ובמקרה שלנו בכינוי : בלונדי. הגענו, קצת הסתובבנו עד 3 וחצי -4 חיכנו ליד הקולנוע בהתחלה לא הגיע אף אחד.. חיכינו חיכנו טיילנו ואז לאה קיבלה טלפון שהיא חוזרת הביתה - שמחנו -היינו מאושרים, חזרנו לבית קולנוע לחכות שוב. אחרי כמה טלפונים, ראינואת נומי, אז כמה זזנו לעשות כמה סידורים בפלאפון ואז חזרנו והיו שמה עינב, אורלע ודני.... קיבלנו סוכריות על מקל.. ישבנו קצת בקניון ואז אבנר בא - עד שבא השומר הרוסי והעיף אותנו, עילנו לגג. בגג דיברנו קצת, טילנו ואז ירדנו שוב לאכול במקדונלס..בדרך פגשנו את סוזייייייייייי וחברה שלה.. שהצטרפה אלינו לארוחה.. היה טעיםם הפוטו צ'יפס........ ואז שוב עלינו למעלה.. אחרי שסוזי הלכה.. שיחקנו קצת בחידון שנומיייי - הגדולה . הכינה. אזזזז עורלי נצחחחחה ברוב קולות (31) לציין עינב מקום שני....... וזהו, זה הרגע שאני שאחרי שעבנר הלך אני ולאה זזנו... ופה עלי להגיש התנצלות לעורלי ודני שנעלמו לי ולא מצאתי אותם בדרך לרכבת.. עימכם הסליחהה לסיכום:
שמחתייי לראות את כולכם.... היה לי כיף וכיף שהיה

¥EleVatioN¥

New member
32!!../images/Emo129.gif

אני מבקשת לדייק
ובאמת בעסה שלא פגשתם אותנו
רציתי להפרד כראוי!

היה לי יום גרוע ועצוב ביותר!!../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אז ככה: ראיתי בבוקר חדשות ובכיתי... הסתדר לי להגיע למפגש ואז בשעה 4 חברה שלי הודיעה לי שהיא לא יכולה לבוא לעזריאלי והחלטתי לנסוע לבד, עזרתי אומץ והחלטתי לנסוע באוטובוס(יש לי סיוטים מאוטובוסים) עד שהגעתי לתחנה ב-4 ורבע האוטובוס עבר לי מול הפרצוףףףף והאוטובוס הבא יצא רק ב-5 וחצי התקשרתי לנומי להודיע לה שאני לא מגיעה בסוף והיא לא ענתה לי :// ואז אמרתי לעצמי שאם אני לא הולכת למפגש אני אלך למסיבת פרידה של חברות שלי שאמורות להתגייס שבוע הבא המסיבה התחילה מ-5 וחצי עד 1 בלילה והיה עצוב להפרד מהן אוופ זהו היה לי חרא של יום:// מקווה שיהיה עוד מפגש

מה? *בודקת נכנסות ושיחות שלא נענו*

לא רשום לי שהתקשרת...נורא מוזר.. אולי רשמת את המספר לא נכון? טוב לפחות אחר כך התקשרתי אלייך בכל מקרה מצטערת בובע:-\

¥EleVatioN¥

New member
אני אני אני../images/Emo129.gif

|תפוז משגע אותי שהוא משרשר הודעות אחרות בלי קשר!| יומי התחיל בקורס פסיכוקקי, 5 שעות שלמות אני יושבת ומאחלת שהסיוט הנורא הזה יגמר ואני אמצא את עצמי בדרכי לת"א. 3 ורבע נהגתי (!) לביתו של דני, אספתי אותו ורצנו לרכבת. בשיא חכמתי הזרמתי את דני לרכבת שנוסעת בכוון הנגדי (בחיים אל תסמכו עליי ברכבות!) אז כמעט נסענו לאשקלון, מזל שדני שם לב בדקה ה90 לרכבת שלנו שהגיעה לרציף השני. עלינו על הרכבת בקושי מצאנו מקום, וגם היא התעכבה וכל הנסיעה קפאו לי הרגליים עד שלא הרגשתי אותן בכלל!!!!!!! ברחובות התקשרתי למאי שבישרה לי שהיא לא תגיע למפגש, חבל
דווקא נורא רציתי לראות אותך! בסביבות 4 וחצי הגענו הלכנו לקולנוע ופגשנו את נומי וענבר (צדקתי נכון שצדקתי?!) ותיק גדול וענק וצבאי, שבהתחלה הוחלט שזו חני, אחר כך פתאום זה הפך ללאה!, ואחרי זה חני ולאה באו
קיבלתי את הסוכריה שלי, ואת הסיכה שלי!! (חעחע לי יש 2!!) ואז בא גם הבחור המוזר הזה שנטפל לנומי כל הזמן ושאל אותנו אם אנחנו מפורום פרש, בהתחלה בכלל חשבתי שזה פורום פלאש, טוב שיהיה. אבנר גם בא והצליח להבהיל אותי
, עלינו לגג ישבנו דיברנו והשתעשענו (לא כמו החברה ליד אבל עדיין
) ירדנו לאכול ובדרך פגשנו את סוזע וחברתה, התיישבנו אכלנו (נומי איך יכלת לתת לי לאכול שוב המבורגר?!) נומי קיבלה דבר מגניב כזה ש...מציירם עליו, אבל הכי שוס זה שמדביקים אותו על חלון פתוח!
עלינו לגג ופגשנו של את לונע (איזה מגניב זה היה, בדיוק חשבתי עלייך ואמרתי שאני אתקשר לראות איפה את והפלאפון צלצל!!) חח ולונע יא מלעונה! בלי בושה את עוברת לידנו ולא מזהה?!
הייתי צריכה לצעוק לך בלחץ שתשימי לב שאני ונומי וענבר ומי שהיה איתנו שם שם?! אח אח, אמרנו שלום יפה והתחבקנו וזה וזה וזה ועלינו לגג ונומי עשתה לנו את החידון, ואני ניצחתי |מתגאה| קיבלתי פאזל!!! (לאה: "איזה מושפעים!"
) טוב אבל ניצחתי רק כי גנבתי לאחרים תשובות
, ככה זה רומנים
. ואז אבנר עזב גם כי הוא היה צריך לחזור מוקדם, חבל שהלכת מוקדם
מאוחר יותר אני ודני הלכנו לבדוק רכבות, בינתיים חני ולאה התחפפו. חח בדרך למעלה איזה אחת תופסת אותי "יש לך סוואץ'?!" (נו השעון) אז אמרתי לה "בטעות כן" ואז היא הביאה לי כרטיס גירוד וזכיתי בחוט לפלאפון!!! אז נורא התלהבתי :| עלינו למעלה, הצטלמנו (במעט שנשאר לי במצלמה המג'נונה שלי, חבל שנזכרנו אחרי שחלק הלכו
), ענבר וחברה שלה הלכו (אח בבקשה תגידי שלא טעיתי שוב
) ואז גמאני ודני התחפפנו. בדרך למטה שוב ראינו את ההיא עם הסוואץ', אבל הפעם דחפתי את נומי שתלך אליה ואליי באה אחת אחרת! וקיבלתי כובע! והבאתי אותו לדני
כך הדרך הבחור המוזר חזר והזכיר לנומי שהיא לא אלונה! (אל תשאלו גמאנחנו לא הבנו..) אממ וזהו, כך תם לו מפגש אנג'לינה הרביעי (חני תוסיפי את השרשור לקישור של המפגשים) היהי כייף, אבל היה נורא קצר
ציפיתי לראות את פייר גודס גם! ומיקי מצטערת שמנסיבות כל כך לא נעימות נאלצת לוותר על המפגש גם
וחבל שגם אהד לא יכל לבוא בסוף
וזהו, אבל היה כייף
אוהבת אתכםםםםםםםםםםם

¥EleVatioN¥

New member
הו ושכחתי לציין ש..../images/Emo129.gif

הבלתי יאומן קרה! אף אחד לא הביא טאקי!!! ולא גב' לא אלונה!! אל תאשימי אותי בזה!!

crazy4AJ

New member
עינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה יש לך, סנילית?
לי זה היה המפגש הראשון (בתקווה שלא יהיה האחרון).... אני חייבת לציין שנורא נהניתי. הגעתי בסביבות 4 וחצי והתקשרתי לנומי שהיתה 2 מטר לידי... והיא סיפרה לי שחני וחברה שלה כבר הגיעו והיא שמרה על התיק (הענק) של לאה, חברה של חני... אח"כ אורלי ודני הגיעו והתיישבנו על הרצפה ליד הקולנוע (קצת מעורר רחמים, אבל נחמד)... השומר הרוסי לא חשב שזה משעשע שחבורת בני נוער יושבת על הרצפה והעיף אותנו (אחרי שאמר, שלא בצדק, שביקש מאיתנו להתחפף כבר פעם אחת)... אז הלכנו למקדונלדס והחברה הנחמדה של חני הביאה לי תלוש של משקה בחינם! תמסרי לה עוד פעם תודה על זה, אני מקווה שתבוא גם למפגש הבא (ולא רק כדי לקבל שתייה בחינם
)... אח"כ עלינו על הגג ונומי עשתה לנו חידון (שאני זכיתי מקום שני. ואגב, נומי, תזכרי שאמרת שתביאי לי משהו על זה!) חחחח.... ואז בת דודה שלי הגיעה ובדיוק אחרי חצי שעה כבר היינו צריכות ללכת, אבל היא אמרה שהיא נורא נהנתה... היא גם מתכוונת להצטרף לפורומנו הקט... אה, וראיתי את פרנקלין סוף סוף... וזהו, היה לי נורא כיף ואני מקווה שנעשה זאת שוב בקרוב...

¥EleVatioN¥

New member
אוווווווווו ><../images/Emo129.gif

פעם הבאה שאני טועה תרביצי לי! חח השם שלך משגע אותי
אתמול כל הלילה עד שנרדמתי חשבתי שבטח טעיתי מצטערת

לא אולע זה פשוט, שבאמת יש לנו ענבר

בפורום אבל זן אננסה (painapple) ופעם הבאה תכתבי את השם על היד בעט הבלתי נראה המגניב של עינב ואולי תזכרי

¥EleVatioN¥

New member
זהו בגלל זה האמת..../images/Emo129.gif

שאמרת לי עינב רץ לי בראש ענבר וחשבתי לעצמי "הו יש לנו 2 ענבר.."

crazy4AJ

New member
להרביץ לך?

אני נראית לך אלימה? חחחח...... אה, שטויות, זה לא שאת הראשונה שטועה בשם שלי (אומנם את מתמידה בזה הכי הרבה מכולם....) חוץ מזה, נחמד מכולכם ובאמת שמחתי להכיר אתכם ואני כבר מחכה לפעם הבאה (חבר'ה חדשים: אני יודעת שקשה להאמין אבל הם באמת די נורמלים...חחח...)

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

זה כי אני מיוחדת
אבל אוף רציני עכשוי אני מזה לא אוהבת לטעות בשם שלך, בחיי מזה לא נעים לי אני מזה מצטערת

crazy4AJ

New member
חחחחחחח

באמת שטויות..... רק בגלל שאת כזאת חמודה אני סולחת לך

למעלה