סיכום מפגש

Queenati

New member
סיכום מפגש

טוב, אז המפגש אכן היה מוצלח מאוד. שמחתי מאוד לראותכם, ובעיקר את אלו שטרם יצא לי להכיר. כל הכבוד לכולם שהגיעו מכל רחבי הארץ....אבל תודו שזה היה שווה את המאמץ
. המשחק היה מעולה...כולם היו חדורי מוטיבציה ואפילו בכושר מעולה (למעט כמה שלא אציין אם שמם בשל הנימוס:D) אני מקווה שהכחולים לא יהיו מפחידים / כואבים מידי. אני גם מתנצלת על כך שלמרות כל הציפיות "לפוצץ" אותי ולהתנקם בי - הייתי חייבת לפרוש בשיא....אז אם איכזבתי חלק מכם - לא נורא. חייבת לציין שהפתעתם אותי לטובה
ואני מאוד מקווה שנהנתם. המשך סופ"ש נפלא, ענת

כן ואסור לשכוח.......

שהצהובים שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! ענת שיחקת אותה היה באנזזזזזזזזזזזזזזזז חבר'ה תנו לה בכבוד...
כולם יודעים שאירופה צהובה..... (בעזרת השם...)

s y r u s

New member
אכן מפגש מוצלח!!!!

עיני המלאך - מה שלום הקודקוד הפגוע שלך?
אני חייב לציין שבאמת היה אחלה מפגש ואנשים ממש טובים
כן יירבו המפגשים
תותחים אתם... ביי

ש י א צ ו

New member
מפגש מעולה

ענת קבלי צל"ש אמיתי על אירגון למופת גם אני שמחתי להכיר הרבה חברה חדשים גם מהפוליסים החביבים מצטער שלא שיחקתי העייפות גרמה לכך ובאמת אחלה אנשים תודה לסקאי על הטרמפ כן ירבו מפגשים שמחתי להכיר את כולם שיהיה לכם שבת נפלאה

חתולהה

New member
אחלה מפגש

מאד נהנתי למרות שהייתי שקטה, נו טוב אנ'לא טיפוס של בקרים :) תודה

דלמטית

New member
איך אתה תמיד מוצא את הכותרות האלו..

ענתוש באמת שיחקת אותה- היה כיף לאללה.. עכשיו הרבה מאיתנו יכולים חופשי לומר שהם "כחולים"

Dj Sky

New member
../images/Emo8.gif זה איום או הבטחה ?

שנדע להתכונן מראש

מבטיח גם לבוא בפעם הבאה ...

מצטער פשוט היתה לי בעיה בלימודים .. אני יודע שרובכם התאכזבתם שלא באתי כי אני באמת אטרקציה מיוחדת במינה .. תימני בלונדיני לא פוגשים כל יום ... אבל אני מבטיח לפצות אותכם פעם הבאה ולגנוב לכם את כל הבחורות... יאללההה :))))

bar35111

New member
../images/Emo8.gifכל המילים נאמרו כבר...

היה אחלה, היה צחוקים, חזרנו עם כמה בומבילות... וסימנים אבל היה שווה. היה כיף לראות ת'פרצופים שמסתתרים מאחורי המסך והניקים... בקיצ' היה כיףףףףףף....... נפגש שוב בשמחות...... שבוע טוב לכולם....

s y r u s

New member
אני רוצה לדעת

מי החרא שירא לי לתחת!??!!??!!??! סעמק :\ לא יכול לשבת

למעלה