../images/Emo105.gifסיכומיפגש שלי!!!!!!!!!!!!!!!
סורי אנשים,אני פשוט לא זוכרת איך אנשים ניראים!!!!!
אני פשוט גרררועה בלזכור אנשים ושמותיהם................. סוווווווווווו.......וואט אוור.....הנה לכם! באתי למול הסופר פארם,ופגשתי שם את מיכל.........דיברנו עד שיעל ותמר(שד"א
בכלל לא השתנו:-*)הגיעו......אז נסענו ללוד,התבלבלנו ברציפים.........כשהגענו לרכבת לא מצאנו איפה לשבת ואז ישבנו כולנו על המדרגות שם וחסמנו לאנשים ת'מעבר......! הגענו לעזריאלי ופגשנו אותכם..........ואז הגיע הקטע שלע
!!!!!!כולם התחילו לשאול אותי איפה נדיה????????ואז ראינו את ג'ודינירמוזסשלום...........אז חיכינו שכולם הגיעו ועלינו לגג..................אז הגיע זמן ל............|פלאאאש|תמונות!!!!!!!!! ועעעעעז גם אסינו טמונוט בגלריה............ ולירררררר|מתהעליךובועמותקיפהשעושהפפווזזוותתבזמןהתמונות.............| עשתה פוזות בזמן שאי מצלמת.....שיאווווו!!!!!!!מתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליך!!!!!!!!!!!!!!! וג לירז עשתה סרטון עם הפלאפון המאאאאאאאאאאאאאאזניב שלה!!!!!!!ואז הסתומהשאנימתהעליר מחקה את זה! אז נידנדנו שאנחנו
רעבים
אז הרבה הלו לבורגראנץ'.......... אבלדפי תמר ואני הלכנו לארומה......לקחנו אני ודפע חצי נסביץ' כל אחת ותמרוש לקחה נסביץ' שלם.......[חלומי שולט!!!!יאמי] הלכנו לגג ואז אנישים באו ואני ודפי חיסלנו את השיפסים של צ'אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקיאתמתוקההההההההההההההההה תומ וגיג אם אנ'לא טועה! ואז סתם שטיויות ושיקשקנו בלעישה........קישקשנו על האנשות........^___^ ואז אני וצ'אקי הלכנו לשירותים ואז פיספסנו רכבת ל
.....אז לקחנו ללוד.....ואז כמעט שוב פספסנו רכבת כי יעל היתה חייבת לקנות ציספ ב50 שניות!!!!!!!!!!!והיה מססססססססחיק...........בעקרטון זהו............................................ מתה על כולכם,וסורי אם לא[ולא]כתבתי אנשים...... עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מזלט בובע שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! וצ'אקי אני מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!