סיכום מפגש

Lestats Wife

New member
לירי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני מתה עלייך

YaEloNeT

New member
מואה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifמצחיקה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

א-את ה-הרא-אשונה ש-ש-ש-אומרת ל-לי א-את ז-זה
<זו דמעה של אושר
> אבל שכחת
להגיד
מי עשה
לשגיא
את הדם
|יעלמחייכתחיוךזדוניועליזשחוזרכלפעםשמזכיריםלהאיזהיופיהיאיודעתלשרוטבליציפורניים|

YaEloNeT

New member
אבל אנלא סוגדת לך../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

כי לא אמרתי
שאני
אעשה
את זה

בתור אחותה את אמורה../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

להבין את האמצעים הקשים שצריך לנקוט נגדה כדי שהיא תתנהג קצת יותר מחונכת

techno girl

New member
../images/Emo105.gifסיכומיפגש שלי!!!!!!!!!!!!!!!

סורי אנשים,אני פשוט לא זוכרת איך אנשים ניראים!!!!!
אני פשוט גרררועה בלזכור אנשים ושמותיהם................. סוווווווווווו.......וואט אוור.....הנה לכם! באתי למול הסופר פארם,ופגשתי שם את מיכל.........דיברנו עד שיעל ותמר(שד"א בכלל לא השתנו:-*)הגיעו......אז נסענו ללוד,התבלבלנו ברציפים.........כשהגענו לרכבת לא מצאנו איפה לשבת ואז ישבנו כולנו על המדרגות שם וחסמנו לאנשים ת'מעבר......! הגענו לעזריאלי ופגשנו אותכם..........ואז הגיע הקטע שלע
!!!!!!כולם התחילו לשאול אותי איפה נדיה????????ואז ראינו את ג'ודינירמוזסשלום...........אז חיכינו שכולם הגיעו ועלינו לגג..................אז הגיע זמן ל............|פלאאאש|תמונות!!!!!!!!! ועעעעעז גם אסינו טמונוט בגלריה............ ולירררררר|מתהעליךובועמותקיפהשעושהפפווזזוותתבזמןהתמונות.............| עשתה פוזות בזמן שאי מצלמת.....שיאווווו!!!!!!!מתעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליך!!!!!!!!!!!!!!! וג לירז עשתה סרטון עם הפלאפון המאאאאאאאאאאאאאאזניב שלה!!!!!!!ואז הסתומהשאנימתהעליר מחקה את זה! אז נידנדנו שאנחנו
רעבים
אז הרבה הלו לבורגראנץ'.......... אבלדפי תמר ואני הלכנו לארומה......לקחנו אני ודפע חצי נסביץ' כל אחת ותמרוש לקחה נסביץ' שלם.......[חלומי שולט!!!!יאמי] הלכנו לגג ואז אנישים באו ואני ודפי חיסלנו את השיפסים של צ'אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקיאתמתוקההההההההההההההההה תומ וגיג אם אנ'לא טועה! ואז סתם שטיויות ושיקשקנו בלעישה........קישקשנו על האנשות........^___^ ואז אני וצ'אקי הלכנו לשירותים ואז פיספסנו רכבת ל
.....אז לקחנו ללוד.....ואז כמעט שוב פספסנו רכבת כי יעל היתה חייבת לקנות ציספ ב50 שניות!!!!!!!!!!!והיה מססססססססחיק...........בעקרטון זהו............................................ מתה על כולכם,וסורי אם לא[ולא]כתבתי אנשים...... עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מזלט בובע שלי!!!!!!!!!!!!!!!!! וצ'אקי אני מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lestats Wife

New member
אהם. ../images/Emo11.gif

תומ לא קנתה שומדבר בעזריאלי חוצ מאייס ארומה, וזה היה לפני המפגש. ככה שהצ'יפס לא היה שלי
אבל כן ישבתי איתכם שם
אני חושבת

tribe spirit

New member
זאת ש"ס

כן באמת כפרות עליי ועל הפוזות שלי אהה
אני מתה על הפוזות ולעולם לא אשכח אותםםםםםםם

YaEloNeT

New member
../images/Emo41.gifסיכומפגש שלי../images/Emo41.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

בפעם הקודמת |נוסטלגיה| כתבתי מגילה
שלא
קראו
אז אני
אכתוב
קצת על כל אחד ואחת, ומקווה שלא
שכחתי מישו
ואם כן, רק תגידו
סיון- חולע עליך
יו אר סו בובע
נועה- הנעליים שלך זה כן
בי.קיי.
נדיה- לא ממש יצא לנו לדבר, באט יו בובע
נטלי- ג'אסט לייק נדיה
ש"ס- לא סובלת אותך
סתאםםםםםםם לאב יו
דפי- יו אר חמודע
צ'אקי- מאטע עלייך
תעשי לי גארפילדון ג'וניור
גילי- יפיופה
גמאת חמוטה
ניצן- חבל שבאת רק בסוף
אבל את בובע
שגיא-
אתה
הראשון
שנותן
לי
להרביץ
לו
בלי
שהוא
בורח
עידן-גיליתי איפה ג'ודי גרה.. בא לך אמ..לעבור שם..בטעות
עידן שעשיתי לו צלקות- אני גאה להגיד שאתה הראשון שהצלחתי לשרוט אותו שריטות שמתנפחות אח"כ
יישר כוח
עדי- הפי ברסדאי
את חמודעעע
עופר- עוד אחד שבא בסוף...
יעל- יש לך שם שולטטט
ואת הבנאדם הראשון שאני ראיתי אוכל סושי לא בסרטים
שלומי- יא צייר מוכשר שכמותך
למפגאש הבא אתה מצייר לי את אס קלאב או שתסבול משריטות
גיתית- למומולדת אני קונה לך את המורדים בגלל שאת כ"כ התלהבת ששאלתי אותך אם זה מה שאת רוצה...
קרן- חמוטה שכמותך
מואההה

YaEloNeT

New member
זה בגללך../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

עשיתי העתק
הדבק
מההודעה שלך
בשביל לא
לשכוח
אף אחד
זאת לא
אשמתי
שלא
רשמת
את עצמך

YaEloNeT

New member
ואם לא, מה תעשי לי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

TziMHoNoa

New member
*עונה על השאלה*../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

היא לא עשתה לי כלום
ואני ניצחתי אותה

למעלה