סיכום מפגש?

AeroTom

New member
סיכום מפגש?

היום נפגשנו בפעם השניה פורום תפוז (והשלישית בכללי) בדיזינגוף סנטר. קיווינו לשבור שיא ולעבור את 6 המשתתפים אבל היינו בסוף רק 5. אני הגעתי קצת אחרי 16:00 לחנות שלי ואמרתי אולי אני יגיע סוף סוף אחרון (פורים,ונהפוכו.משהו כזה). אבל הגעתי שלישי שזה גם מכובד. ליאור ונועם כבר היו בחנות.את נועם בהתחלה לא הצלחתי לזהות כי הוא הגיע עם תחפושת ג'ואי קריימר שלו. רק בגלל המשקפיים זיהיתי איך שהוא. אחר כך באה נועה (הפנים החדשות) ואחר כך איירין. הסתובבנו לנו אפשר להגיד בכל הסנטר עד שמצאנו מקום לשבת. וביקרנו כמובן בדיסק סנטר שפשוט כל הכבוד להם!!! יש להם כמה וכמה עותקים של: Toys ROcks Aerosmith Gems Rock ina hard place Classics live complete ממש כל הכבוד! הורדנו את הכובעים בפניהם. אז למי שחסר משהו לכו לדיסק סנטר! (אמרנו להם שנעשה להם פרסום...) אחר כך גם התמקמנו לנו באיזור הילדים בסטימצקי והיה גל של נוסטלגיה והשתעשנו לנו בתחרות ציור של סמלי אירוסמית על לוח מגנטי שכזה. הספקנו גם עוד כמה דברים כמו להתבונן בפוסטרים לרוב (אולי פעם הבאה שם אנ ייקנה את Braveheart או Fight club) וגם אני נועם ונועה שיחקנו ברובי כדורי ספוג ענקיים.פעם הבאה צריך להביא כדורי טניס מהבית ונשחק עד זוב דם... בגלל שאף אחד לא הזכיר לי אז אני ברוב טיפשותי שכחתי להביא את Walk this way אבל לא נורא. אני יביא פעם הבאה בטוח! וגם עוד לא החזרתי לנועם צ'יפס...פעם הבאה גם. היה עוד משהו מעניין? לא זוכר אז תרשמו גם אתם חוויות. אה כן-מי שהולך גם לחנות תומר בסנטר פעם הבאה אז אל תזכירו שאתם מפורום אירוסמית' בתפוז כי יעיפו אתכם משם אלא אם כן אולי תקנו משהו...
וכמובן לכו לבקר בעמדת הפעוטות בסטימצקי,אחלה בחלה של מקום! איך היה השם של הספר המרתק עם הדג??

בינג

New member
כמו שידידי אמר: "אחלה בחלה של מפגש"

אני רק מצטער שלא נשארתי עד הסוף ועזבתי בחנות סטימצקי... באמת היה אחלה של מפגש! ובקשר לספר קוראים לו: "כרפיון" משהו... אני (שהגעתי ראשון, וואו, כל הכבוד לי!!) הסתובבתי בפוסטרים וחיפשתי ומצאתי רק פוסטר של JPP אבל הרקע ורוד ויש את הרובוטית...חוץ מזה שום דבר מיוחד...היה גם טלאי של אירוסמית שיש עליו את הסמל וכתוב :Get A Grip .. חוץ מזה [בגלל שהגעתי כ"כ מוקדם (15:00)] אז נכנסתי לחנות דיסקים והופעת מכמות הדיסקים המרוקה והנדירה בארץ! כמובן שלא יכולתי להתאפק וקניתי את Classics Live Complete שדרך אגב דיסק מצוין, באיכות מדהימה (אני כנראה רגיל לבוטלגים
) והקישמת שירים כל כך מגוונת! כמה שירים שלא שמעתי עוד בהופעה חיה כמו: Three Mile Smile, Kings and queens, Reefer Head Woman, Major Barbra ועוד!! טוב אבל עכשיו אני גולש מהנושא,
אז לאחר שקניתי את הדיסק חזרתי לחנות "תומר" וראיתי את נועם עם הטייץ!!!חחח...הוא התחפש לקריימר... לאחר שתומר הגיע ירדנו לדיסקים להתפעל שוב מהכמות ואז עלינו וראינו את נועה , ואח"כ באה איירין.
לאחר סיבובים נואשים לאחר מקום לשבת, (לעזאזל המקום הזה גדול!) אז חזרנו לחנות דיסקים המדוברת ושם היה מקום לשבת! במפגש הקודם ישבנו כל-כך הרבה, כי נועם היה רעב, אבל הפעם חרשנו על המקום וכמעט ולא נחנו! לאחר שלא היה מה לעשות הגענו למקום עם כדורים ו"תותחים" שיורים אותם..חח...
אני ואיירין המרוששים נשארנו בחוץ...למרות שנועה, נועם ותומר השתלבו יפה מאד עם הילדים הקטנים (והאימהות שלהם...)... אחר כך העברנו את זמננו בחנות סטימצקי עם ספרים ישנים, וסדרות טלויזיה שנזכרנו בהם..כמו מרקו, נילס, היפיפיה הנרדמת, אליסה, ועוד ועוד... אני הלכתי באמצע, (לא ציתי לפספס את הרכבת) והיה מפגש נחמד מאד!!! מקווה שמיציתי את הדברים החשובים... ותומר: עוד לא אמרת לי מה אתה חושב על הבוטלגים!
מקווה שישמיכו ויהיו מפגשים מוצלחים כאלה!

בינג

New member
מצטער על השגיאות כתיב

המקלדת שלי דפוקה... תיקונים: "והופעת" = והופתעתי. "המרוקה" = המרובה. ו"הקישמת שירים" = והרשימת שירים. "ציתי" = רציתי.

SaintJohn

New member
Caspion - Hadag Hekaton!

That's one helluva (Achla bachla) book! I see we have to remind you about everything, Tomer... So, everything Tomer said was true, plus the outstanding drum solo that I gave in "Kley Zemer", which some say was even better than Joey Kramer's solo in the 1988 PV tour in Florida! We also talked about classic cult films like Pokemon 3 and vintage series like "Nils Holgerson". Other than that - we almost ate exactly what Steven Tyler was eating at the exact same time in Boston, and we were really amazed at the amount of Aerosmith disks the Disc Center store has. Would you imagine a whole damn drawer of Aerosmith disks??? Tons of GAG, Gems, JPP, Rocks, Toys and many more! Now, that calls for a whole lotta respect! And the prices are excelent too! So, next time your'e there, pay them a visit and you won't be sorry at all. Will we all meet in Pesach? Why not? We'll arrange the whole thing when the time comes.

AeroTom

New member
הדג הקטון! קלאסיקה...../images/Emo45.gif

כספיון הזה זה אחלה בחלה של ספר. וגם מאוד רב-גווני עם הדפים שיותאים כזה החוצה... שכחנו כמובן מהסולו של נועם.ששמעתי רק חלק ממנו האמת כי אני ואיירין החלפנו מכשירי מיני-דיסק\דיסקמן להנאתנו. ובפסח כנראה ניפגש שוב אבל הפעם נתחיל לארגן את זה יותר מוקדם שהתאריך והמקום יהיו מוכנים יותר מ-4 ימים לפני הפגישה... (אבל לא ביום שישי פליז או בחג עצמו באמצע השבוע...
) ובאמת כבוד לדיסק סנטר! 2 Thumbs Up!! (3 אם היו לי...)

למעלה