סיכום מפגש

ycyclop

New member
סיכום מפגש

כמעט שכחתי לכתוב לפחות סיכום קצר של המפגש מנקודת הראות שלי. הערב התחיל באספקה מדהימה של קולה שיכלה להספיק לגדוד, עד שהמארחים הנדיבים למשפחת אבירם נאלצו לאיים על כל מי שהתקשר לברר פרטים שלא יביא קולה. לאחר מכן הגיע shadowfax ונעלם לחדר פנימי תוך כדי קריאות של "mumble mumble miniatures mumble mumble" ואז התחילו המשחקים. הערב התחיל במשחק מצויין של citadels עם 7 אנשים, שבהחלט גרם למשחק להתנהל אחרת ממשחק של 3 אנשים (כפי שיצא לי עד כה). אני מאמין שכל השחקנים נהנו מאד. הדינמיקה וההחלטות של המשחק מאפשרות שינויים בעמדתו של כל שחקן וצריך כל הזמן לעקוב ולראות מה קורה. מבקביל בצד שיחקו transamerica אנשים שהגיעו תוך כדי המשחק. לאחר מכן המשכנו במשחק קוביות חביב בשישה שחקנים (Perludo?) כאשר "המבינים" עפו מאד מהר מהמשחק, והחדשים נשארו לנצח. המשחק התאפיין בקריאות קרב של יואב "תרים לו או שאני מרים" ופה עולה דיון מענין שאני אפתח שרשור עליו לסיום הצטרפתי למשחק your bluffing שהיה חביב מאד, אבל לא יותר מזה. דינמקיה נחמדה, אבל כל מה שקשור ל bluffing אני קצת פחות אוהב. ברקע התחיל משחק של killer bunnies ואשמח לשמוע ביקורת עליו. האם shadowfax הצליח סוף סוף לשחק illuminati? כל זאת ועוד בסיכומים של חברי הפורום האחרים שהיו במפגש (hint hint, nodge nodge, know what I mean)

shadowfax

New member
אני? אילומינטי? הגזמתה

לצערי אני עדיין מחכה (הפעם יש את המשחק רק צריך לסיים לקרוא את ההוראות). killer bunnies אני דווקה אהבתי הוא עושה רושם שהוא דומה בסיגנון למנצ'קין אך קצת יותר מתוחכם, לצערי הפסקנו לפני שממש התחלנו להבין יותר.

shadowfax

New member
אני לא מאמין זה פשוט זוועה

יום חמישי היה ניסיון לארגן משחק קטן של אילומינטי: 3 שחקנים, כולם קרוא את חוקי המשחק, בית ריק בפאטי רחובות, אוכל טעים הכל מוכן למשחק מעניין. אך למרבה "ההפתעה" המשחק הופסק עקב אישפוז אבא של חברה של חבר שלי... יש פה כוחות שאינם רוצים שאני ישחק אילומינטי

למעלה