סיכום מפגש פורום

Roobie

New member
סיכום מפגש פורום

נפגשנו, עשרות אלפי חובבי הומור שחור, בגן המשולש בתל-אביב בואכה הבסיס המסוכן של חוי בלאט ו-The Guardian. הנוכחים: 2 נקבות, אחת פרטית של חוי בלאט ואחת ציבורית של פורום יוגי-הו. 2 עתודאים (אחד הלך באמצע לפגוש את החניך בן ה-12 שלו, השני הגיע לקראת הסוף מצויד בדיסק של שלמה ארצי) 2 לוחמים נטחנים 2 ג'ובניקים 1 חייל משוחרר (שזיידמן הפגין כישרון לגבי חישוב השנים שלו בצבא. "אה, נוב' 03? אוטוטו משתחרר...") 1 דוס שמן על אופניים שניסה ללמד את הבן שלו איך רוכבים והתרסק על הדשא לקול צחוקו של חוי 1 ילדה קטנה שרצה לידנו והיינו בטוחים שהיא גם באה למפגש 9 פלאיירים של נגד נשים על הכביש שנתלו ברחבי הגן ועוד כמה דברים ששכחתי

dsol

New member
נו אבל היה לי גם את הדיסק של רם אוריון_../images/Emo189.gif

שלמה ארצי זה סתם מתנה לאבא
רם אוריון זה העיקר
והיה ממש נחמד
ממש הופתעתי !

Roobie

New member
זה לא תירוץ

עדיין הלכת עם דיסק של שלמה ארצי בשקית. ועוד שילמת עליו. אתה צריך לחנך את אבא שלך למוזיקה קצת יותר טובה

והיה גם דיקסי

למגניבים מביננו שלא התפשרו על לחמניה כשרה לפסח ופיסת בשר יבשה במקדונלדס. וגם, מסע ההסברה נגד נשים על הכבישים נמשך בעזריאלי. ולא יודע על איזה חייל משוחרר דיברת, אבל אני גם מזמן משוחרר.

Roobie

New member
דיברתי על עצמי

בגוף שלישי, כי אני עוד לא סגור על עצמי. הייתי בטוח שאתה עדיין בצבא משום מה. עמך הסליחה. איך מסע ההסברה נמשך בעזריאלי? מה עשיתם?

אני ויוֹגי

עמדנו ליד המדרגות הנעות עם הסטיקר שעיצבתי (אישה שנכנסת לרכב מחבלת בחיי אדם) תוך קריאות "הצטרפו למאבק". קיבלנו כמה חיוכים, הרבה התעלמויות ואישה שמנה ומפחידה אחת שדפקה לי מבט של רצח ואמרה "גם גבר!" (כלומר, גם גבר מחבל בחיי אדם. או שהיא סתם היתה רעבה וחשבה על אוכל). אה, הסטיקר גם נתלה על עץ בדרך מהגן לעזריאלי אבל הוא כנראה לא נשאר שם הרבה זמן כי כשעברתי שם בדרך חזרה הוא כבר נעלם. בטח איזה אישה התנגשה בעץ והפילה את זה.

Roobie

New member
או..

שהשמנה ממקודם פשוט באה ואכלה את הכל. ישר כוח, המהפכה מתחילה מהפעולות שלכם! ובסגנון You may say I'm a dreamer - עוד יבוא יום ובו לא ייראו נשים על כבישי ישראל, לפחות לא מאחורי ההגה. ואז נוכל להתגאות בכך שאנחנו סייענו לכך.

The Guardian17

New member
היה סבבה ../images/Emo13.gif

בייחוד לאור העודה שאנשים ראו את השלטים שגיא הדפיס
בהמשך אני אפרסם את תוצאות המשחק המאוד חדש שהכנו
... בלאט איזה חום

Seidman

New member
היה ממש נחמד

תמיד אפשר לשפר, אבל אני מאמין שכבר לא ישארו יהודים למפגש הבא. מפגש בטעם טוב (של ציאניד).

למעלה