סיכום מיתופיה

אריאנא

New member
סיכום מיתופיה

חזרתי מהכנס. נהנתי מאוד. הייתי בכמה הרצאות מעניינות של גדעון אורבך, נבט, הסרט מחסום כתיבה היה משעשע... הסאונד- טוב יש על מה לעבוד. אבל חלפו כמה מחשבות בראשי: רציתי לישאול איך זה שאנחנו לא מאורגנים? למה לא היה מפגש פורום? למה לא עשינו חולצות/ תיקים/ סימניות/ לא יודעת מה עוד... איך זה שלבאפי, הרי פוטר, טולקין יש עמותה/ איגון/ מועדון. מה איתנו? מה אין אנשים שאוהבים את מרטין בארץ? כמה אנחנו בכלל?
 

האבק

New member
איפה את היית?

בגללך לא היה חידון. כי אם את לא שם, אין מי שיפסיד בו...
 

mariats

New member
קודם כול!!! מקום שני זה לא הפסד

תמיד לוקחים ממני את התהילה ברגע האחרון ;_; וסליחה באמת שהייתי עסוקה בלהגן על המולדת >_>
 

האבק

New member
היה כנס מעולה!

מי מהקהילה היה? אני פגשתי כמה... חבל באמת שלא התארגנו לאיזה מפגש פורום קצר. ההרצאה של נבט הייתה מעולה - ואני כבר מתחנן בפניה שתכתוב אותה בתור מאמר כדי שנעלה אותו ל"וינטרפל". מי שלא היה - הפסיד! שנה שעברה היו לנו סימניות מהממות, אבל הן נחטפו די מהר. אני לא חושב שאנחנו צריכים עמותה רשומה ברשם העמותות... מה זה יתן לנו? אני חושב שהפורום צריך להתגבש יותר, צריך לדאוג יותר ל"וינטרפל" וככה נוכל ליצור קהילה אמיתית. יש המון בארץ שאוהבים את ששאו"ק.
 

Red Jumpsuit

New member
היה מיתופיה מדהים :)

הכנס היה נחמד, נכנסתי להרצאה של נבט ולעוד הרצאה אחת בנושא הארי פוטר, והייתי עם הפוטריסטים. אני לא יודעת אם היה מפגש של הפורום הזה, אבל אם היה- אני מצטערת שלא הייתי שם ;-;
 
היה כנס נהדר ../images/Emo13.gif

לא יכולתי לצערי להגיע להרצאה של נבט, אבל שמעתי שהיא היתה טובה מאוד. גם להרצאה של גדעון לא התאפשר לי להגיע מאחר ובאותו זמן העברתי את ההרצאה שלי על חומריו האפלים... שמח שנהנית מ"מחסום כתיבה"
ולגבי יותר אירועים של שיר של אש ושל קרח- באמת בכנסים קודמים היו יותר פעילויות של שא"ק וכאן היו פחות, אני מקווה שבעתיד יהיו יותר. הבעיה העיקרית היא שהקהילה שלנו לא מספיק מגובשת, והרבה חברים באים והולכים.
 

Moiraine

New member
היה ממש כיף:)

אני גם לא יכולתי להכנס להרצאה של נבט, אבל אשמח לקרוא את המאמר ומחכה שיעלה. חח ואור ואודי הסרט היה מעולה!! זה ממש עושה חשק לעשות אותו הדבר למרטין
 

לגוטל

New member
ההרצאה של נבט הייתה נהדרת

גם גדעון בהרצאה שלו דיבר על ג'יים והיה מעניין מאוד.
 
למעלה