סיכום מיפגש

syrus

New member
סיכום מיפגש

היה אחלה
אני נהניתי... תיזמו יותר

צודק באמת היה כייף, אבללללל...

אמרתי שלא ירד גשם ולא ירד גשם פעם הבאה תקשיב לתחזית שלי
.

נכון היה באמת נחמד מאוד ../images/Emo140.gif

חבל שלא הגיעו כולם כמו למשל און המכוער ועיניים החולה הזאת בעע

levona

New member
סליחה?!

המורה.. המורה.. (אני מצביעה יפה)... שמעתי שארתור היה (דופקת על השולחן וצועקת לאאאאאאאאאאאאא!!! לאאאאאאאאאאאאא!!!) ואני פיספסתי?
יש לי בקשה.... אפשרי שמפגשים יהיו לא בימי שישי, ערבי חג, שבתות, ימי בחירות? אתם יודעים.. סתם יום ראשון, סתם יום שני, סתם יום שלישי.... סתם יום..
? הא?

Queenati

New member
../images/Emo24.gifפיספסתי....

ואו, שמעתי שהיה מפגש מעולה. אני מתנצלת שלא יכולתי להגיע....התארגנתם מהר מידי....כל הכבוד לכם. רציתי שתדעו שמאוד התגעגעתי אליכם (בעיקר לאהובי - והמבין מבין) ולכן אנו מתחילים לעבוד על מפגש בחודש הבא, על חוף הים. תשריינו לכם את תאריך 20.04.06 - פרטים יגיעו בהמשך. נשיקות, ענת

syrus

New member
מתי נוח לך? תארגני ../images/Emo3.gif

אני אבוא (אולי)

levona

New member
../images/Emo24.gif בשמחה

הרי יו (ק)נו.. שאני מתכננת (ע)לכם משו'-משו' . מבחינתי בכייף בשמחה בששון וברצון.

syrus

New member
בטח שהיה טעים

לקחת את הכי טעים והשארת את הגבירה עם המנת ק**א

Reeloop

New member
ראית מה זה גבירה אני לפעמים מוסיף

עוד דברים... עפתי לעבודה יום נעים לכולם אחזור בערב...

ארתור למה לא הבאת לי זיווווווהההההה

מצטער שלא הגעתי הייתי(ועדיין) חולה, אני מקווה להגיע למפגש הבא, וארתור באמ'שך מה אתה מפריע באמצע המשחק של ברצלונה? ראיתי את המפגש על החוף נשמע נחמד אני אשתדל לשריין את יום חמישי הזה, מתחיל לקחת ויטמנים מעכשיוווווווווווו!!!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אני בשוק אני המומהההההההה כמה מילים ביממה
מנו התעלת על עצמך.

גמני 'צטערת שלא באתי..

אבל .... אבללל... הייתי חולה..בעעע ... אז ניפגש בעז"ה במפגש הבא... (איל לא לעשות לי פאדיחות כמו בגני יהושע..תתאמץ טוב?)

למעלה