סיכום ל-1 באפריל :)

סיכום ל-1 באפריל :)

פתחתי הודעה כדי שלא יהיו כל מיני אי הבנות וכל שניה יתפחו הודעות חדשות חח אז ככה: כללל מה שדובר אתמול בקשר לבנים שכולל: *אדי נפסל בארוויזיון ואולי הם יטוסו * הקליפ יוצא היום *הדיסק יוצא יום שלישי *מחר הם יהיו בדודו טופז לא!!! ואני חוזרת לא נכון!!!!!! חחחחחח העניין של הארוויזיון עבד קצת גם על הבנים שלנו חחחח אבל הקטע של דודו הקליפ והדיסק זה הבנים הכריחו את המנהלים של הרשמי להגיד לנו חח ואפילו אביחי נכנס ורשם לנו את זה חח אבל זה הכל בצחוק ולא לקחת ללב או משהו כי זה סתם בשביל הקטע :) ואמממ זהו :) אז בלי שאלות מיותרות טוב?!?!?!?!

אההה ולפי דברי שרון...

הדיסק יוצא עוד שבועיים מהיום חחחח שאני לא יועת אם לפתח ציפיות כי הם כבר אמרו את המשפט "הדיסק יוצא עוד שבועיים" בערך כל יומיים בחודש האחרון חחחח אבל נחיה ונראה

לפי מה שהבנתי הדיסק יוצא ב..

בחול המועד.. ככה הבנתי.. מקווה שזה התאריך הסופיי

ואוולהה יופי

אני פשוט שונאת תיום הזה איףף די נמאס לי לא יכול להיות שעל דברים כאלה יעבדו עלינו ואם אהייתי קונה כרטיסים לתל אביב כבר פיתאום אהייתי מבטלת יום מעפןןןן ומי שהמציא אותו דפוק ברמותתת

מסכימה איתךך

כל היום עבדו עליי.. אווףףףף.. שונאת ת'יום הזה.. כבר מזה קיוויתי עם הדיסק להקליפפ.. :(:(:(:(:(...

OoנויoO

New member
חחחח אבל סנדרה את גילית כל הזמן שעב

דו עלינו טוב שהיום הזה נגמר יצא מכל החורים כבררררר

כןןןן חחחח הייתי עצבניתת אתמולל

והוצאתי את כל העצבים שלי על אחותי הקטנה מסכנהה מה עשיתי לה... חחח היום הזה עבר ברוך ה'!!! בשנה הבאה אני הולכת לישון ולא קמה שיגעוו אותי כל שניהה... סנדרה את יודעת אני עובר דירה.. סנדרה את יודעת אני בהריון... סנדרה את יודעת יש שביתה... סנדרה את יודעת אני טסה לגור בפריז... אוחחחחחחח שיגעוו אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

OoנויoO

New member
חחחחחחחחחח עליי עבדו יותר מידי חחחח

אין לי כוח כבר ליום הזה ברוך השם הוא נגמר!!!

חחח הנה האוואי שלי מאתמול

כ-א-ן אני מודיעה מראשש מי שינסה לעבוד עליי כי 1 באפריל היום ימצא את עצמו ברשימה של האיגנורים ביי

זה היה מצחיק ה-1 באפריל ...

כל היום עבדו עליי .. ואני וחברות שלי עבדנו אחת על השנייה ... מזל שה-1 באפריל נגמר ...

בנות כנסו דחופפפפפפפפ...!

להגיב לגיימבויז למבוקשיםםםםםםםםםםם... הם ירדו למקום רביעייייי... http://www.music24.co.il/!! נוו תצביעווו.!

למעלה