סיכום לה פצ'נגה

GunSucker

New member
סיכום לה פצ'נגה

הופעה ראשונה במסעדה מקסיקנית באיזור התעשיה של כפר סבא וגם הופעה ראשונה בהרכב חשמלי ללא ספי שלא היה יכול להשתחרר מיום צילומים לסדרת הרוקנרול של הוט. וגם שפעת עצבנית שהשתלטה על הגרון והסינוסים שלי. יהיה מעניין. את עמדת הבאס תפסה דפנה שרכשה לעצמה רק לפני חמישה ימים באס כוסית ולקחה על עצמה את האחריות הלא פשוטה בהתראה של יממה. המקום עצמו הוא כאמור מסעדה/בר עם תאורה אדומה ותפאורה שכללה קקטוסים מפלסטיק, כדור מראות, מלצריות עם כובעי גאוצ'וס ורצפה מכוסה בקליפות בוטנים. נייס. במה קטנטנה בפינה גרמה לנו לשמוח שאנחנו בהרכב מצומצם. לקראת עשר וחצי המקום התמלא, בערך, כאשר את מרכז הרחבה שלפני הבמה תפס שולחן גדול עם משהו כמו תריסר אנשים שהגיעו כדי לחגוג יומולדת לאחד מהם, בלי קשר להופעה. המממ.. אחרי כמה משקאות וצמד דקסמול קולד עלינו וניגנו סט קצר יחסית להופעות הרגילות- 12 שירים ובינהם ביצוע חשמלי ראשון ל"כן לסמים" מאז פירוק בתריי זוזיי. דפנה שיחקה אותה בענק עם הבאס ומסתבר שגם הסאונד היה טוב, למרות אזהרות שקיבלנו בנושא מראש. היה ממש כיף וגם היו לנו את כל הכוונות לעלות להדרן ולבצע עוד מספר שירים אבל בעלי המקום הדליקו אורות ומוזיקה עוד לפני שירדנו מהבמה ומחאות הצופים שרצו שנחזור לא הצליחו לגבור על המולת שולחן היומולדת. לאחר ההופעה נגשה אלינו בחורה שהגיעה את כל הדרך מירושלים בעקבות מייל התפוצה האחרון ואמרה כל מני דברים טובים. גליה, אם את קוראת את זה, את ושכמותך עושים את כל זה שווה. יום שלישי הקרוב- הופעה בלבונטין 7 בשעה מוקדמת מספיק כדי לחזור הביתה בכל סוג של תחבורה ציבורית.

L i l o s h

New member
אלכוהול ודקסמול?...

בפעם האחרונה שניסיתי , השילוב היה קטלני משהו... נתראה בלבונטין ובסלקום ווליום ובלי קשר חברים , נחשו מי קנתה כרטיסים להופעה של " ג'טרו טאל"?!

dsol

New member
את לוקחת אותי איתך ללבונטין ../images/Emo11.gif_../images/Emo189.gif

?

L i l o s h

New member
לאן הגענו?...

אני צריכה לקחת אותו איתי... אחח מזל שיש עדיין כמה ג'נטלמנים שלוקחים אותי להופעה... נראה לי שתוכל להצטרף בכיף , נדבר

dsol

New member
מה רע בזה שאת צריכה לקחת אותי ?!_../images/Emo189.gif

אם זו יותר מידי טירחה בשבילך אז בסדר וכן תבדקי אם יש מקום פנוי

mulon1984

New member
מזכיר את ג'וני רוטן

לפני ההופעה הטלוויזיונית הראשונה של הסקס פיסטולס. בסוף הוא בקושי הצליח לשיר את rode runner.

capers

New member
"אתה היית פסיכופת צעיר, לא?"

קופי פייסט ממקום אחר בדבליו דבליו דבליו, על דו שיח מרתק בין רם לאיש מהקהל שישב בשולחן היומולדת: איש מהשולחן: "תגיד, אתה היית פסיכופת צעיר, לא?" רם (מופתע בעליל!) : "זה לא אני, זה רוגל, חבר שלי, אבל טוב שאתה זוכר" איש: "אתה לא היית עם אסף גברון שכתב את מובינג ?" רם: "אסף גברון זה הפה והטלפיים. הוא כתב גם את קובץ הסיפורים מין בבית העלמין"

למעלה