סיכום לבונטין

GunSucker

New member
סיכום לבונטין

הופעה מלאה ראשונה עם ההרכב המלא מזה זמן מה. טוב לחזור ללבונטין ולקהל הביתי שאני מאד אוהב למרות שרובו בחר להתעלם משעת פרסום ההופעה ובתשע וחצי, שעה אחר המועד שפורסם עדיין היה תור בקופה. עדיין, כמה דקות אחר כך כבר היינו על הבמה עם "ניצחון" שפתח את ההופעה. סט בלי הפתעות מיוחדות מבחינת השירים אבל היה מאד כיף לבצע אותם עם ההרכב במלא תפארתו. הרבה תודות מגיעות גם לכם, לחבריכם ולשאר הקהל המעודד. דיה רז שחגגה אתמול יומולדת עלתה להדרן לביצוע משותף של "מעליב אותי"- שיר שהיא כתבה ואנחנו שרים ביחד בהופעות שלה, אחר כך ביצוע מאולתר ומקרטע לשיר המטריה של ריאהנה (לא מאמין ששכחתי את המילים!) ואז "מראה אחורית" שלדעתי לא בוצע כבר הרבה זמן ו"כן" שאחריו מיהרנו לפנות את הבמה לאביב מארק. מחר חוף גולן והיום - יאללה מעודה!

היה מעולה אתמול, תודה

אם מעודה זוכה (מגיע לו), רוצים בהופעה הבאה קאבר ל"חומות חימר"...

dsol

New member
היה ממש כיף !_../images/Emo189.gif

קצת קצר לטעמי (אולי בגלל ההרגל שהופעות מתחילות יותר מאוחר אז מסתיימות בשעה מאוחר... פשוט הופעה שנגמרת ב 11 זה נראה לי קצת מוקדם) אבל מהנה ללא ספק ! פעם ראשונה שלי בלבונטין וחזרתי עם טראומה.. המקום קטן ומזל שאני לא קלסטרופובי, מה שעוד שעמדתי לייד הרמקום הימני ועכשיו אני שומע מעומם באוזן ימין וזה דיי מציק
הפלייליסט היה ממש נחמד (רציתי את "באה לקראתך"
ולא היה) ודיה ממש חמודה, הבחורה נראית ביישנית מאוד והיא הסתכלה רוב השיר על הרצפה ("אני לא רואה אתכם....אתם לא פה") והשיר שהיא כתבה ממש יפה (אחרי זה גם נכנסתי למייספיס שלה... מומלץ לבקר שם) ובעיקרון זהו
היה כיף ! הופעה הבאה שלי אני רוצה שתהיה אקוסטית

danirotman

New member
היתה הופעה כיפית

אבל אולי הגיע הזמן לחדש קצת. רם - מה עם חומרים חדשים ? אנחנו מתים לשמוע מי שרוצה לקרוא את רשמינו המלאים מההופעה (ומהופעות אחרות) מוזמן להכנס לבלוג שלנו: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1072434 דני ומיכל

mulon1984

New member
היתה הופעה מעולה

אני כל הזמן חושב על מה לכתוב, במה להתמקד, במה לא... שכחו מזה. הופעה בת זונה. קצת חבל על הקהל התל אביבי המאחר, אולי היינו מצליחים לסחוט עוד הדרן (איזה "תיכף ישוב" קטן לדפוק את הראש?), אבל לא נורא. עד להופעה הבאה...

limors2

Well-known member
אמברלה?../images/Emo6.gif

את זה הייתי רוצה לשמוע

dsol

New member
אם הייתה באה היית שומעת ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

הפסדת ! אגב... איך היה בווליום ?

למעלה