סיכום כפרות

riktal

New member
סיכום כפרות

אוקי - ערב יום כיפור היום - אז במקום סיכום שבועי/חודשי/שנתי רגיל, בואו נעשה סיכום מחילות אדם ממנו הייתם רוצים לבקש סליחה מישהו שפגע בך וצריך לבקש סליחה מכם מעשה שעשיתם ואתם מצטערים עליו דמות ב-GLEE שהייתם שמחים ל"הרוג" דמות בכל עולם הטלויזיה שהייתם רוצים להרוג סדרה שהייתם שמחים אם היתה מתבטלת

Ayelet 363

New member
סיכום

אדם ממנו הייתם רוצים לבקש סליחה: המשפחה. מישהו שפגע בך וצריך לבקש סליחה מכם: אין מישהו שזכור לי שפגע בי עמוקות או משהו. מעשה שעשיתם ואתם מצטערים עליו: כל הפעמים שהייתי עצבנית על אנשים. דמות ב-GLEE שהייתם שמחים ל"הרוג": טרי. דמות בכל עולם הטלויזיה שהייתם רוצים להרוג: ג'ורג'ינה מ"אחת שיודעת". סדרה שהייתם שמחים אם היתה מתבטלת: אין.

חחח שתינו הורגות דמויות של גוסיפ ../images/Emo6.gif

ואני גם בעד לחסל את ג'ורג'ינה

Ayelet 363

New member
אני אעזור לך לחסל את ג'ני!

בהתחלה היא הייתה חמודה דווקא. האמת שזה די מוזר לי עכשיו, זה שג'ורג'ינה מעצבנת... כי אני רואה באפי (משלימה השכלה...) ושם אני דווקא ממש אוהבת אותה.

מסכמשת

אדם ממנו הייתם רוצים לבקש סליחה המממפ אולי שכן שלי שיש לי כוונות נסתרות לרצוח אותו עקב השמעת שירים של סלין דיון בפול וויליום כל יום
מישהו שפגע בך וצריך לבקש סליחה מכם אביב מעשה שעשיתם ואתם מצטערים עליו לא מצטערת על כלום! דמות ב-GLEE שהייתם שמחים ל"הרוג" אף אחד כולם הכרחיים שם.אולי את טנקה כי הוא סתם מעפן
דמות בכל עולם הטלויזיה שהייתם רוצים להרוג ג'ני המפרי!!!!!!!!!(מי בא לעזור לי ?!?) סדרה שהייתם שמחים אם היתה מתבטלת נתחיל בעובדה שאם הייתי שמחה שהיא מתבטלת זה אומר שאני לא רואה אותה
אז אמ.. נלך על הווליווד הילס וחברותיה כי הן כל כך נוראיות. צום קל :) וגמר חתימה טובה.

shaharory

New member
עוד 4 ימים ../images/Emo13.gif

אדם ממנו הייתם רוצים לבקש סליחה- כל אלה שאני צוחקת עליהם שהם צמים >< מישהו שפגע בך וצריך לבקש סליחה מכם- יש לי זיכרון קצר.. אה! אמא שלי צריכה להתנצל עמוקות על זה שהיא לא לוקחת אותי לארה"ב... גם ערימת מתנות תהיה התנצלות מתאימה. מעשה שעשיתם ואתם מצטערים עליו- הייתי בטיול עם אמריקאים ועם אנשים מהשכבה שלי ואז אחד מהשכבה שלי- סרי, התערב עם אמיקאית אחת- קיילי, שהוא יצליח לאכול איזה חתיכת פיצה די גדולה בביס אחד ואז שהוא הפסיד הוא היה אמור ללכת למישהו בחוף הים (איש) ולבקש ממנו את המספר טלפון שלו. ואז הוא סתם כזה הסביר לו בעברית מה ההתערבות במקום באמת לבקש ממנו את המספר טלפון שלו.. ואני ועוד כמה (גם אמריקאים וגם ישראלים) היינו ליידם ואז לא היה לי נעים ששיקרנו להם.. וואי חפרתי דמות ב-GLEE שהייתם שמחים "להרוג"- ארטי דמות בכל עולם הטלויזיה שהייתם רוצים להרוג- אנג'לה מ"המשרד" וליין מ "מד מן" (יואו אני מתעבת אותוווווו!!!!!) סדרה שהייתם שמחים אם היתה מתבטלת- עם כמה שקשה לי להגיד את זה כי זאת הסדרה האהובה עליי- "המשרד". הם פשוט לא יכולים להמשיך בלי סטיב קארל.. אני לא רוצה עונה 8

הגיע הזמן לבקש סליחה-

אדם ממנו הייתם רוצים לבקש סליחה: מכל מי שפגעתי בו במודע או שלא במודע מישהו שפגע בך וצריך לבקש סליחה מכם: לא חושב שיש מישהו כזה... מעשה שעשיתם ואתם מצטערים עליו: אם פגעתי באנשים אחרים דמות ב-GLEE שהייתם שמחים ל"הרוג": כמו שמוריה אמרה, גם את אלה שאני פחות אוהב יש להם תפקיד, אבל באמת המאמן הכי פחות יחסר לי דמות בכל עולם הטלויזיה שהייתם רוצים להרוג: אני מניח שלא חסר כאלה
סדרה שהייתם שמחים אם היתה מתבטלת: למה מגרש ביתי לא פרשו בשיא? וכנ"ל סמולוויל

למעלה