סיכום יומי

סיכום יומי

היי ממצפ? טוב אז...היום אני עושה את הסיכום היומי אני קצת חדשה בתחום לכן הצצתי בסיכומים קודמים והנה הסיכום:
בתחרות של "קח אותי גל"מלך אמ"ל היום הוצאנו את עודד
היום סוף סוך התחילו צילומי העונה השנייה ברוך השם
יום האהבה עבר בשקט שלום והרבה אהבה
השחקנית שתשחק במקום איה קורן היא רננה רז היא השתפה בטלנובלה "החצר" בערוץ בערוץ התכלת ובסידרה "מעורב ירושלמי" בערוץ 10 רננה תחכנסי לתפקיד הראשי לצד יהודה לוי שתוכנן במקור למורן אטיאס למרות שאולפני הרצליה רצו את מלי לוי-גרשון.יהודה לוי אומנם לא מסר את תגובתו בנושא... רננה רז מוכרת יותר העולם המחול רקדה בלהקה של עדו תדמור ורקדנ בקבוצת המחול של נועה דר והשתתפה בפסטיבלים רבים בארץ ובחו"ל.
שמועה עלתה באויר שיהודה ונינט מוציאים דיסק ביחד איננו יודעיםם עז זה נכון כמו שנאמר זו רק שמועה...
אמבר 14 העלתה פינה חדשה בשם מה היה קורה אילו?! כל כמה זמן אמבר נותנת שאלה ואנחנו צריכים לכתוב מה היה קורה אילו?! ובתשובתינו עלינו להתייחס לדמויות שהוזכרו בשאלה לדוגמא: מה היה קורה אילו יונת לא הייתה מתעלפת בפרק הראשון שפיצריה של משפחת ברזילי?
עלתה שמועה שתום אבני ואגם רודברג חברים...האם זה נכון??האם זה לא??נחכה ונראה..
עלתה עוד שמועה שאגם חברה של יוני דותן..מי זה בכלל??מי מכיר אותו??מה נכון ומה לא??תום ואגם?או יוני ואגם?..נחכה ונראה.... טוב זהו הסיכום להיום מקווה שתהנו...ומחכה לתגובות... חולה על כולכםםם
מעיין

סיכום מדהים!!!!!!

תמשיכי כך....פעם ראשונה שאת כותבת סיכום ואני כבר רואה שיש לך כישרון...אז שוב פעם סיכום פ33ה!!!!

../images/Emo85.gif../images/Emo45.gifמהממממם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק שלפי הסיכום שלך אני מבינה שיניב התחיל להחרים אותי.... יום אחד אני לא פה והוא מוותר על התשובות שלי
(שתדע שאני
)

k a b o o k

New member
סיכום מ..ד..ה..י..ם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

איילת
אני מצטער, אני לא שם לב
פויה ליניבבבבב

כל המפרגנים כנסו.......

תודה על הפרגון בהתחלה חשבתי שאני לא יצליח אח"כ המשכתי ויצא מה שיצא ת'אמת שחשבתי שאני יכשל ושלא תאהבו שוב תודה על הפירגון!!!!! ויניב למה אתה לא עונה באיי סיי קיו????? מעיין

dinora12

New member
תודה על הסיכום../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

באמת יצא טוב
גם סיכמת את כל המידע להודעה אחת,לפי דעתי זה הכיטוב!

למעלה