סיכום יומי - 11/4/2002

Nokia Fan

New member
סיכום יומי - 11/4/2002

קודם כל, מצטער על האיחור - לאחותי הייתה מסיבת בת-מצווה (אני לא שומע את ה
ים באים!!!
). ועכשיו - נתחיל בהודעה: לאחר שיחה עם אייל, החלטתי ליצור טלנובלה חדשה שתיקרא "סלולריטס". יסופר בה על מעון ליתומים שמנהל האישה היפה וטובת-הלב דורית. אני עדיין בשלבי התכנון, ואני אשים פרק בשבוע. ועכשיו, ללא עיקובים מיותרים - הרי אני יודע בבירור שכל עיקוב מיותר רק יעצבן אתכם יותר יותר - הנה הוא מגיע: האחד והיחיד, הנכסף והנשקק --- הסיכום היומי!!! 1. יניב, נציגה של חברת טל-חץ (כן, דווקא! זו לא פרסומת סמויה - היא גלויה לגמרי! אני מפרסם גאה!) הודיע היום שהחל מאתמול הוא נציגה הרשצי של יצרנית הסלולר הגרמנית דביטל. איך לדעתכם המכשירים יחדרו לשוק? אה, ואם מישהו תהה איך יניב הפך בגיל 20 לבכיר בחברת היי-טק - אבא שלו הוא המייסד והבעלים של החברה!
(מצטער יניב, הייתי חייב...) 2. בואו נדמיין לרגע שאנחנו נמצאים עכשיו ב"כספת", בסיבוב ראש-בראש. המתמודדים הם אורי י´, הידוע כ"השוחט" עקב מנהגו לשחוט טלפונים, ואורי ד´, הידוע כ"המצוטט" עקב שאלותיו הרבות על ציטוט בעזרת סלולרי. השרשור הזה גרם למהומה קטנה במחוזותינו... מה אתם אומרים - פלילי או לא פלילי? חוקי או לא חוקי? מוסרי או לא מוסרי? כיף או... מה אני אומר - יש דבר יותר כיף??? (לא, זו לא שאלה שדורשת תשובה!) 3. פנטאקס הגיע אלינו היום ושאל על קליטה בשטחים. כמובן שבזכות ערן ויניב (שמתם לב שהשם שלו חוזר הרבה פעמים, הפושע הזה?) נפתח מיד שרשור מרתק ביותר (my foot) על אורחות ומנהגי הצבא. בכל אופן, פנטאקס, לא משנה באיזו רשת תבחר (*אהם*אורנג´*אהם*), אנחנו מאחלים לך בהצלחה, שתשוב הביתה בשלום ו... שמישהו יזרוק פה איזו ברכה צה"לית, טוב? הנה - גמרתי. היום היה משעמם במיוחד.... אם שמתם לב, לא הוספתי את פינת השרשור הארוך - לא היה לי כוח (עצלן שכמותך!).... עכשיו, האם אתם רוצים שאפסיק לגמרי את הפינה, או שעדיף להמשיך אותה? להתראות בפעם הבאה -
שלום! נ.ב. ראיתי היום החוליה החלשה באנגלית - וגם שם היא קורצת לפני שהיא אומרת שלום.... בעעעעעעע

eranavni

New member
נחמד

וכן תשאיר את הפינה היומית כי זה כיף כל יום בסוף היום לקרוא משהו

Nokia Fan

New member
לא יצרתם שירשור...

סתם - הייתי עייף, הייתי צריך לכתוב סיכום על יום שלא קרה בו כלום... אז יצא לי............

למעלה