סיכום יום...

סיכום יום...

וכדי שלא תכעסו עליי, צבא בבוקר חזרתי נשפכתייי על המיטה קמתי הלכתי לאימון בחדר כושר חזרתי ואני יוצא תיכף לעבודה. תכנונים למחר - אותו דבר. יאללה, תורכם.

סיכום יום

היה לך עוד כוח ללכת לאימון?! יום עמוס. הכי כייף סתם, ב"ס...מבוזבז...התכוננות להיסטוריה, מפגש פולין, והתכוננות. קצת ביזבזתי את היום ולא התכוננתי הכי הכי טוב. יכולתי יותר. אבל מחר יום חדש.... מחר ב"ס, ושוב להתכונן, רק בלי פולין. זהו.

אני:

חזרתי הביתה ..אירגנתי תזמן ,אבל הזמן לא הלך לי טוב כי נרדמתי באמצע בלימוד לבגרות ...ואז קמתי והתחלתי ללמוד אני מזה זה מקווה מאוד שאני אספיק ללמוד בע"ה.אין לי כוח בזמן האחרון ללמוד ,מרוב שכבר כל יומיים יש מתכונת ,כבר נהייתי עצלנית וכמה פעמים אין לי כוח לעשות מבחן שלם שאני בכל זאת עושה..מה לעשות?

hadarwin

New member
...

קמתי הלכתי לבצפר ... בעע חזרתי הבייתה הייתי שעה הלכתי לחזרות בבצפר עד עכשיו.. היה משעמם אבל כייף נוו קשה להסביר
תכנונים למחר : אין בצפרררר יש - המורה שלנו אמרה לנו "אני לא שמעתי שאתם לא באים" ככה היא מאשרת לנו חחח כי יש לנו מבחן יום שיש במתמטיקה... זהו אז מחר אין בצפר עד שעתיים אחרונות חזרה עם המורה למתמטיקה... ואז יש לנו חזרות שוב שיעמום לא נורמאלי.... זהו התכונונים נגמרו נשמע יום נורמאלי למדיי הא?? טוב מחר סיכום יום חדש לגמרי (שכנראה יהיה בדיוק או כמעט בדיוק אותו דבר כמו היום - שיגרה ) -הדר-

ממממ..

HIGH AND LOW HIGH - בימים האחרונים הרגשתי רע, והיום סופסוף בריאותי שבה אליי והרגשתי מצויין. LOW - לא עשיתי היום הרבה. די התעצלתי. וחבל. אבל מחר יהיה יותר טוב :) אני גם ארגיש טוב, וגם לא אתעצל!

חרא חרא

New member
היום הנורמלי היחיד בשבוע הזה!!

סוף סוף קצת מצב רוח חזר אליי היום, כל השבוע הייתי בדאון כזה, טוטאלי! היום, ב"ה המצב השתפר..
הלכתי לאירובי ולריקודי בטן.. היה סוף הדרךךךך!! עכשיו מקלחת ולמיטה..
תכנונים למחר?! לא אוהבת לתכנן דברים מראש, הם אפפעם לא יוצאים לפועל
חלומות מתוקים!!

למעלה