סיכום חצי עונה ביאהו

OrEl74

Well-known member
מנהל
סיכום חצי עונה ביאהו

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=Ag0oim0C9lh_xgzzv2RMUQy8vLYF?slug=aw-midseasonawards012608 כמה בחירות מעניינות: השחקן הצ'יקמוק של העונה - ווינס קארטר. הרוקי המאכזב - יואקים נואה. וכמובן הבחירה החביבה על כולם...המנג'ר האסון של העונה- נו, תנחשו לבד
מה הבחירות שלכם?

chaiel

New member
בקשר לפוזי...

הוא בחר את דני איינג' לGM של השנה והזכיר שהוא החתים את פוזי... לגבי ההחתמה הזאת הדעות חלוקות, הרבה אומרים שהיא טובה אבל ראיתי גם כמה דעות שזאת היתה טעות להחתים אותו. מה דעתכם על ההחתמה הזאת? החוזה הוא 3 מיליון אבל בגלל מס המותרות הוא עלה סה"כ 6 מיליון. מבחינת ממוצעים ובמיוחד התקפה הוא לא משהו מיוחד, א-ב-ל, מבחינת שלשות וה-ג-נ-ה הוא ממש ממש מצוין. הבונוס הרציני אצלו זה יותר האגו (או יותר נכון חוסר אגו) והחברתיות אצלו, שיש לך שחקן כזה בקבוצה (ועוד יש לסלטיקס גם את גארנט) הוא שווה יותר מהממוצעים שלו וממש עוזר לקבוצה בפן החברתי. (היה עליו/על ה"אחווה" של הסלטיקס כתבה בESPN, אין לי כח לחפש, ואם תראו תקצירים תמיד תראו שכשהוא על הספסל הוא מעודד את הקבוצה ותמיד נותן כיפים) לדעתי הוא לא אנדרייטד, כי לא מגיע לו יותר מ3 מיליון, אבל טעות זאת לא, החתמה מעולה! (ד"א, למי שאמר שאין לבוסטון ספסל...)

אתה מתכוון אנדרפייד

זה שמשלמים לו לא מעט לא קשור לא אם מעריכים אותו מספיק או לא...

chaiel

New member
לא הבנת...

עזוב הכסף, שלדעתי לא מגיע לו יותר, למרות שהוא שחקן שבהחלט שווה כל שקל. לא מעריכים אותו מספיק, ואני פשוט לא מאמין שאני רואה שיש כאלה שאומרים שבכלל היתה טעות להחתים אותו.

מה שחשוב בעיני

הוא כבר היה "שם" ולקח אליפות במיאמי, את זה לא קונים בכסף. זה פשוט נוזל ממך על שחקנים אחרים ע"ע רוברט הורי, סטיב קר, רון הארפר

למעלה