סיכום חנוכה???

יעל י

New member
סיכום חנוכה???

כמה סופגניות אכלנו? כמה לביבות אכלנו? איך העברנו את החופש עם הילדים? חזרנו לשגרה???

יעל י

New member
ואני מסכמת...

אחרי שכל החנוכה אכלתי רק סופגניה אחת מקמח מלא שאני הכנתי ולביבה אחת או שניים בא היום האחרון וטרף לי את כל הניסים. אכלתי 4 ביום אחד!4!!! והיום בהחלט חזרתי לשגרה ולשמירה.אבל ממש.

jesie12

New member
נכנסתי להראות אות חיים../images/Emo3.gif

כמה סופגניות אכלנו? כמה לביבות אכלנו? איך העברנו את החופש עם הילדים? חזרנו לשגרה??? אז ככה: סופגניות: לא בבית ספרי ולא כי נמנעתי, אני מאלה שלא מבינה מה יש לאהוב בהן את ה"חופש" העברתי בעבודה סביב השעון וזה עושה רק טוב למשקל, אולי לא לתור שלי לפדיקיור שאני דוחה ודוחה מחוסר זמן.... אז זהו...נגמר הקפה ואיתו גם זמן ה"איכות" שלי
נכנסתי בעיקר כדי לשאול לשלום הבן, מקווה שהוא בסדר עד כמה שאפשר לצפות שיהיה בימים אלו
, גם האחיין שלי הוקפץ בשבת באמצע ארוחת צהריים, זה היה מבהיל!

יעל י

New member
היי יקירה...

הוא בסדר. ביומיים האחרונים הם נשארו בבסיס והמשיכו באימונים של הקורס. אבל כל יום הם לא יודעים מה יהיה,הכל תלוי במצב.

אור685

New member
גם אני מסכמת-

כן,עדיין כאן.... אז היה כיף-היינו 4 ימים בים המלח ובדרך חזרה משם הורדנו את הילדים אצל ההורים שלי. ככה שהיינו שנינו לבד בבית מיום רביעי בערב עד שבת אחה"צ.טיילנו ,ישנו,לא הסתכלנו על השעון... ממש כיף. ומבחינת האוכל- לא אכלתי סופגניות,לא יודעת למה בעצם,אבל השלמתי עם דברים אחרים.... בכלל עברה עליי תקופה מאוד קשה עם האוכל. רק עולה בזמן האחרון. אבל מיום ראשון מתחיל להשתפר, אז מקווה לטוב.

hartzitzit

New member
היה רע מאוד...

בדיוק שהתחלתי לקבל מחמאות, פשוט פרקתי כל עול. זה התחיל כבר לפני חנוכה ואני ממש לא מצליחה לחזור לשגרה... לביבות אכלתי המון, סופגניות 3 או 4 (לפחות הן היו ממש מעולות של רולדין... ) ובכלל לא עצרתי רק שם. היום אני נשקלת... אני מקווה שהקטסטרופה לא גדולה... בלי שום קשר (ואולי עם)- קניתי אופני כושר שאוכל לעשות קצת ספורט גם בימים גשומים וקרים שאין כח לקום ולצאת. הרכבנו אותם ביום ראשון ומאז, כבר 3 ימים, אני מדוושת חצי שעה כל ערב. אני מקווה שעם הזמן אתרגל לישיבה הלא נוחה (בכסא הזה הורג לי את הטוסיק) ואוכל לדווש יותר זמן.

שלום,סליחה על ההתפרצות, האם אופני

כושר באמת מסייעות לירידה במשקל?כל הזמן נראה לי שזה לא ממש אפקטיבי. מה דעתך?תודה

hartzitzit

New member
למה שלא יסייעו?

אני מסכימה שהאופניים עצמן לא תורמות. צריך לרכב עליהן בשביל שתהיה אפקטיביות. אני חושבת שרכיבה על אופניים אפקטיבית בדיוק כמו ריצה, הליכה, משחקי כדור (כדורסל, כדורגל, טניס) או ספינינג (שזה גם רכיבה על אופניים). כולן פעילויות אירוביות, כולן מפעילות את הגוף, מגבירות את קצב הלב, גורמות להזעה, לשריפת קלוריות ולהאצת חילוף החומרים. חוץ מזה - אני יכולה לספר שאני מרגישה את המאמץ של הריבה בירכיים ובישבן וגם קצת בבטן.

יעל י

New member
../images/Emo178.gifתפוזית....

רכיבה על אופניים כמו כל פעילות ספורטיבית תעזור. חשוב לשבת זקוף ולהכניס את הבטן. אפשר להתחיל בכ 4-5 דגות ליום הראשון וכל כמה ימים להוסיף עוד זמן. בהצלחה

hartzitzit

New member
כמה תשובות

אני משתדלת לרכב 5-6 פעמים בשבוע (כמעט כל יום). כל פעם 30 -40 דקות. אני לא כלכך יודעת מה המהירות. אני משתדלת שזה לא תהיה רכיבה נינוחה מידי - שיהיה מאמץ מצד אחד וגם שאצליח להחזיק מעמד עד הסוף. לגבי ההתנגדות - שוב - לפי תחושה - שלא יהיה קל מידי ושלא יהיה קשה מידי.

לילית462

New member
ככה ככה

סופגניות - אחת וחצי, האמת, אחת וחצי יותר מידי. זה היה טעים אבל לא עד כדי כך. לביבות - די הרבה לא ספרתי אבל בשני ערבים מתוך השמונה אכלנו לביבות. האמת היא שפרט לכך שמרתי לא רע.

ronanit

New member
סיכום חנוכה

סופגניות - 2 ביסים אחד מלירון ואחד מבעלי.. לביבות - 2 לביבות אפיות בתנור החופש? איזה חופש? היה לנו גן בלי חופשים - ראינו את מותק של פסטיבל.. חזרנו לשגרה - לא יצאנו מהשגרה, וטוב שכך.. רק הפסקתי לצערי חדר כושר לא הייתי יותר משבועיים

יומטוב5

New member
ואני

סופגניות אכלתי וגם לביבות מנסה להיכנס לשגרה אכילה נכונה ולא ממש מצליחה אבל לא מתיאשת ערב טוב ושקט לכל הדרומים ולכל חיילי צהל שיחזרו הביתה בשלום

יומטוב5

New member
ואני

סופגניות אכלתי וגם לביבות מנסה להיכנס לשגרה אכילה נכונה ולא ממש מצליחה אבל לא מתיאשת ערב טוב ושקט לכל הדרומים ולכל חיילי צהל שיחזרו הביתה בשלום

ליאת 0212

New member
ואני...

אכלתי 2 סופגניות בינוניות, הייתי אמורה לעצור פה, אבל לא התאפקתי ואכלתי סופגניה פיצית שדוד שלי הכין (וכעונש היה לא טעים) ושני ספינג' בינוניים גם הם. "גאה" להכריז, שכשהגעתי לכאן היו לי 4 ק"ג להוריד, והיום יש לי להורידכמעט 10
. אוף.

אוצה

New member
היה די בסדר

סופגניה- אכלתי אחת וחצי. (חצי כי היא הייתה כל כך לא טעימה שלא היה שווה בכלל...). לביבות- אכלתי כמה אבל קיזזתי עם שאר האוכל באותו יום. מה יהיה- נראה היום בערב (אני נשקלת. אמאל'ה).

למעלה